Idan Traub פורסם נובמבר 25, 2009 דיווח פורסם נובמבר 25, 2009 שלום לכולם . לח"א הווירטואלי דרוש מעצב גרפי מוכשר ויצירתי בעל ידע וניסיון בהכנת חתימות דינמיות ולצורך מספר נושאים נוספים . למעוניינים יש לפנות במייל : idantr@yahoo.com תודה רבה .
prince869 פורסם נובמבר 26, 2009 דיווח פורסם נובמבר 26, 2009 חברים העניין חשוב מאוד, יש לנו כבר מישהו שיעבוד על עיצוב של חתימה, אך רק בתנאי שמישהו יכין מערכת של קידוד לדינאמיות. אין מישהו שיכול לעשות את זה בכל החטיבה הגדולה הזו? מי הכין את המערכת של החתימות של IFS?
lior oren פורסם נובמבר 26, 2009 דיווח פורסם נובמבר 26, 2009 חברים העניין חשוב מאוד,יש לנו כבר מישהו שיעבוד על עיצוב של חתימה, אך רק בתנאי שמישהו יכין מערכת של קידוד לדינאמיות. אין מישהו שיכול לעשות את זה בכל החטיבה הגדולה הזו? מי הכין את המערכת של החתימות של IFS? אני מעצב דיי טוב אבל אני לא יודע איך עושים את כל העינין הזה עם ואצים עם OFFLINE וONLINE זה בסדר?
Ido Rahav פורסם נובמבר 26, 2009 דיווח פורסם נובמבר 26, 2009 חברים העניין חשוב מאוד,יש לנו כבר מישהו שיעבוד על עיצוב של חתימה, אך רק בתנאי שמישהו יכין מערכת של קידוד לדינאמיות. אין מישהו שיכול לעשות את זה בכל החטיבה הגדולה הזו? מי הכין את המערכת של החתימות של IFS? אני מעצב דיי טוב אבל אני לא יודע איך עושים את כל העינין הזה עם ואצים עם OFFLINE וONLINE זה בסדר? ליאור, רז כתב שיש כבר מישהו שיעצב את החתימה וצריך רק מישהו שיוכל לעשות בידיוק את מה שאתה לא יודע תודה על ההצעה ושוב, תקרא לפני שאתה מגיב....
אורח פורסם נובמבר 26, 2009 דיווח פורסם נובמבר 26, 2009 כנסו לVatsimindicators.net תפתחו משתמש ומשם ממשיכים עם כל העסק של החתימה הדינאמית. זה ממש פשוט.
prince869 פורסם נובמבר 26, 2009 דיווח פורסם נובמבר 26, 2009 תשמע, אם זה היה כל כך פשוט לא היינו מבקשים, אנחנו צריכים שמישהו שמבין בדברים האלה שיעשה את זה...ולא "חאפרים כמונו" חח. בכל מקרה, חיל האויר הוירטואלי רואה ברצינות גבוהה את עניין החתימות, ולכן אנו מבקשים עדיין אם בר נגיד אתה יכול לעזור בנושא, אז תודה.
אורח פורסם נובמבר 26, 2009 דיווח פורסם נובמבר 26, 2009 רז תכינו את החתימה, נושא VATSIMINDICATOR עלי. הבעיה שהשרות הזה לא אמין במיוחד.
prince869 פורסם נובמבר 26, 2009 דיווח פורסם נובמבר 26, 2009 אוקי, אני אדבר עם הבחור שמעצב לנו- תודה רן. אני יודע שיש מצבים שהוא לא אמין אבל אין לנו אלטרנטיבות אחרות בזמנים אלו ונושא החתימה צריך להיות מבוצע. אני יעדכן אותך כאשר העיצוב יהיה מוכן. תודה.