Raz Gueta פורסם נובמבר 26, 2009 דיווח פורסם נובמבר 26, 2009 אהלן, ראיתי מספר סרטונים של זה באינטרנט, אבל אני מעוניין לשמוע ממי שיש לו את זה האם זה משהו שמשפר בצורה רצינית את חווית הטיסה בסימולטור, או שזה עוד גימיק של התלהבות בתחילת הדרך ודיי מהר ננטש להיות פריט נוי? תודה,
תומר עינבר פורסם נובמבר 26, 2009 דיווח פורסם נובמבר 26, 2009 http://www.free-track.net/english/ חבל על הכסף. הרכבתי לעצמי מערכת Freetrack כזו, והיא פועלת בדיוק כמו מערכת ה-TrackIR שנמכר ב-800 שקל. אני טס עם המערכת הזו בכל טיסה, מוסיף המון במידה מהסימולטור שלך במצב של VC מניב מעל 30-40 פריימים לשנייה. פועל על FS9 וגם על X. חווית סימולטור שונה לחלוטין מה"בלוק" שהיה עד היום.
Yakov Kraus פורסם נובמבר 26, 2009 דיווח פורסם נובמבר 26, 2009 המערכת יפה מאוד הבעיה היא שצריך להשאיר את הראש לכיוון המסך ולהזיז אותו לאט ובעדינות. בטיסה כשצריך ללמוד מפיות ומפות הראש יוצא מכיוון המסך ואז יש בעייה כל התא מתערבל ואתה רואה את הדלת או הרצפה ובשעת גישה זה די מתסכל מהסיבה הזאת למרות שיש לי את המערכת הזאת אני לא משתמש בה
תומר עינבר פורסם נובמבר 27, 2009 דיווח פורסם נובמבר 27, 2009 המערכת יפה מאודהבעיה היא שצריך להשאיר את הראש לכיוון המסך ולהזיז אותו לאט ובעדינות. בטיסה כשצריך ללמוד מפיות ומפות הראש יוצא מכיוון המסך ואז יש בעייה כל התא מתערבל ואתה רואה את הדלת או הרצפה ובשעת גישה זה די מתסכל מהסיבה הזאת למרות שיש לי את המערכת הזאת אני לא משתמש בה Wrong! במיוחד בשביל זה עשיתי סוויץ' מאחורי הראש (איפה שהסוללה 9V) שפשוט סוגר את הלדים, ואז התצוגה לא זזה, כמו בטיסה בלי ה-Freetrack (רק שאי אפשר להזיז עם הג'ויסטיק או עם המקלדת כיוון שהתוכנה של ה-Freetrack שולטת).
Yuval Fishler פורסם נובמבר 27, 2009 דיווח פורסם נובמבר 27, 2009 אותו דבר ב-TrackIR יש אפשרות ללחוץ F9 וזה משהה את הטרק (אפשר לראות את זה ע"י נורות אדומות שנדלקות על המכשיר). ואז אפשר להזיז את המבט דרך הג'וסטיק או היוק..