עבור לתוכן
davidmen23

קורס פרטי

Recommended Posts

פורסם

אהלן חבר'ה.

לאחרונה החלטתי שאני רוצה סוף סוף ללמוד בצורה רצינית טיסה בפלייט סימולטור.

הבעיה היא שאין ביכולתי להצטרף לבית ספר לטיסה, עקב בעיות זמן.

תהיתי אם יש מישהו כאן שעבר את הקורס ויודע בצורה טובה את החומר ויכול ללמד אותי טיסה (CVFR בהתחלה ).

אשמח אם תציעו עצמכם כאן או בפרטי, אך אני מבקש שרק אנשים שיודעים טיסה ועברו את הקורס ובנוסף יודעים ללמד ולהסביר את החומר יציעו את עצמם.

(אגב, השיעורים לא צריכים להיות קבועים בשעה מסויימת ויום מסויים, אלא כל פעם לקבוע מתי שיש זמן ואפשר.)

תודה , דיויד.

פורסם

שלום וברוך הבא :)

לידיעתך שכל החומר הלימוד שנלמד בבית הספר IFS זמין גם להורדה ללימוד עצמי, ותוכל למצוא אותו באתר בית הספר.

בנוסף, האתר של תומר חיים מספק המון חומר לימוד נוסף שנועד ללמידה עצמית כולל סרטים.

http://tomer.ifschool.net/

בהצלחה!

פורסם

ניסיתי לקרוא ואני לא מבין את כל הקיצורים ואיך מתחברים לרשת.. אני במחזור 17 ובשיעור של התחברות לשרת לא הבנתי כלום ואני לא זוכר את כל הקיצורים באנגלית וכל המושגים בתעופה, יש משהו אחר לעשות?

פורסם

כן!

לשבת ולהשקיע, אל תצפה שיקרו קסמים ופתאום הכל יהיה ברור.

במילים אחרות - תרגול ועוד תרגול זה הפיתרון, נראה שאתה מצפה שהכל יהיה ישר ברור ללא שום קושי, לא כך הם הדברים.

הגעת לתרגולים? דיווחת לאחראי הקורס שקשה לך? צוות הקורס ישמח לסייע לך בהדרכה יותר אישית, אבל בשום פנים ואופן לא נאכיל אותך בכפית, יהיה עליך לשבת ולהשקיע, ולתרגל את הנושאים השונים.

צור קשר עם שחר שירטו - אחראי קורס מחזור 17.

פורסם

דבר ראשון אני שולח הרבה בפעמים מיילים ולא מקבל עליהם תשובה, דיווחתי ליובל שטרק על הבעיה ועדיין לא קיבלתי תשובה וברור שאני מוכן להשקיע וללמוד אבל אני לא מבין כל כך, ואיך אני יכול להשתפר ולפתור את הבעיות שיש לי בקשר להתחברות לרשת?

פורסם
דבר ראשון אני שולח הרבה בפעמים מיילים ולא מקבל עליהם תשובה, דיווחתי ליובל שטרק על הבעיה ועדיין לא קיבלתי תשובה וברור שאני מוכן להשקיע וללמוד אבל אני לא מבין כל כך, ואיך אני יכול להשתפר ולפתור את הבעיות שיש לי בקשר להתחברות לרשת?

יש לך תוכנה שקוראים לה FSINN יש לך בלינק מדריך מסודר וברור איך להתחבר לרשת + איך להתקין.

בהצלחה :wink:

viewtopic.php?f=7&t=27040

פורסם

לשלוח מיילים זה טוב ויפה, השאלה היא מה אתה עושה בנידון ומה הבעיה בדיוק.

אתה צריך להבין שאנחנו דרך המייל לא נוכל לתקן לך את הבעיות חיבור, אלה רק לנסות לכוון אותך.

עכשיו אני מבקש שתפרט על:

מה אתה לא מבין כל כך?

ומה בדיוק הבעיה בחיבור לרשת? האם זה מתחבר ומתנתק? או שבכלל לא מתחבר?

מה היא ספקית האינטרנט שלך?

פורסם

עם כל הכבוד אני לא חושב שהתחברות לרשת עומדת על הפרק מבחינתך... צריך ללמוד לא מעט דברים לפני כן.

אם זה רק למטרת האזנה אז מילא.

בכל מקרה אם אתה מעוניין,

אני יכול לנסות לשבת איתך חצי שעה-שעה על כל אותם הדברים שאינך מבין.

מסנג'ר yonire@msn.com

בהצלחה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...