nuriel77 פורסם נובמבר 28, 2009 דיווח פורסם נובמבר 28, 2009 למשתמשי FSX! אפשר להוריד עכשיו קובץ אשר ההתקנה שלו תגרום לסינרי שיצא ל LLBG לעבוד גם על FSX. תוקנו מספר בעיות ידועות שהיו למשתמשי FSX. בגלל שהסינרי נוצר במקור ל FS2004 יתכן ועדיין יהיו קצת ריצודים של טקסטורות. אך זה לא משהו שמפריע, או לא משהו שהיה גורם לי להחליט שלא להתקין את הסינרי! ההורדה של הסינרי של נתב"ג מתבצעת דבר ראשון עצמאית מהלינק הבא: http://flightsim.com/kdl.php?fid=135660 את הקובץ שמתקן אפשר להוריד כאן: http://library.avsim.net/download.php?DLID=140863 ביצעתי את התיקון וההסבה הזו, מבלי לשנות או ליגוע באף קובץ או חומר השייך לסינרי 2006, וכאן אני גם מנקה את עצמי מכל טענות של שימוש לא הוגן או לא חוקי בסינרי שנוצר ע"י אדם פרטי או גוף מסחרי. השינויים אותם ביצעתי מבוססים על קובץ המקור של FSX. אשמח לשמוע אם עובד טוב אצלכם. (כמובן שיהיו מעט ריצודים על המסלולים, אך אילו סבילים ביותר) בהצלחה. נוריאל
אורח פורסם נובמבר 28, 2009 דיווח פורסם נובמבר 28, 2009 דבר ראשון , אתה גאון! דבר שני : מה בדיוק מתוקן? האם המיקום של הסינרי הוא כמו במציאות? או שעדיין יש סטייה כמו בFS9?
nuriel77 פורסם נובמבר 28, 2009 מחבר דיווח פורסם נובמבר 28, 2009 bar_rodoy כתב: דבר ראשון , אתה גאון!דבר שני : מה בדיוק מתוקן? האם המיקום של הסינרי הוא כמו במציאות? או שעדיין יש סטייה כמו בFS9? יש עדיין את הסטיה של FS9, כי המסלולים הותאמו לשבת לפי המסלולים של הסינרי... בכל אופן ערכנו בדיקה אונליין עם VRC ומסתבר שהכל יושב טוב! דווח אם יש בעיות נוריאל
Ron Peer פורסם נובמבר 28, 2009 דיווח פורסם נובמבר 28, 2009 נוריאל יא תותח!!! :smilecolros: :smilecolros: סוף סוף..לפחות עד שיצא הסינרי בתשלום..
תומר עינבר פורסם נובמבר 28, 2009 דיווח פורסם נובמבר 28, 2009 תודה רבה רבה רבה! פתרת בבת אחת כמה בעיות בנוצרו ברשת, במיוחד עם FSX ו-FS9.
zvi rodes פורסם נובמבר 28, 2009 דיווח פורסם נובמבר 28, 2009 נוריאל,שם טוב,אכן שם טוב ,כבר בפורום תמיכה הבעתי את דעתי עליך ולא אחזור כאן אבל בכל זאת אין מילים על עזרתך לזולת ,ברצון הטוב שאתה מגלה לכל הפונים אליך והנתינה שלך לחטיבה.התקנתי את בן גוריון על FSX כפי שפרסמת ,יוצא מהכלל יצא ,תודה רבה לך,זכור , עזרתך חשובה ומועילה אל "תתקלקל" עם הזמן.יישר כח לך. =D> =D> =D>
אורח פורסם נובמבר 28, 2009 דיווח פורסם נובמבר 28, 2009 נוריאל אין עליך !!!!!!! {גם בזרתך עם המגבר שלי ;-) והמבין יבין }
אורח Yarden Salvi פורסם נובמבר 28, 2009 דיווח פורסם נובמבר 28, 2009 אתה מציאה לעולם הסימולטורים! תודה רבה.
אורח Yarden Salvi פורסם נובמבר 28, 2009 דיווח פורסם נובמבר 28, 2009 אמנם אני מקבל בסביבות 17-18 פריימים ולא 30 כמו שנעול (מחשב חזק), הסינרי והשדה עצמו יוצאים יפה מאוד, וכמובן שיש שיפור מלפני זה שהיו 8 פריימים בערך ואיכות נמוכה. כמה תמונות: תודה רבה נוריאל. עדיין מופיעים לי ריצודים על הרצפה, שאני מתקרב מופיעה הרצפה של REX שאני יכול לבחור את הטקסטורות שלה בעצמי, ושמתרחקים ניתן לראות את הרצפה של הסינרי עצמו, עם הסימונים והמספרים. יש רעיון?
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 28, 2009 דיווח פורסם נובמבר 28, 2009 ירדן, הריצודים הם בגלל שהסינרי מתאים לFS9
nuriel77 פורסם נובמבר 28, 2009 מחבר דיווח פורסם נובמבר 28, 2009 ((((( הערה: שימו לב שעלולה היתה להיות אי הבנה בהתקנה של התיקיות של התיקון, בכל אופן מידע נוסף בהמשך שרשור זה, וגם ההוראות תוקנו והועלו מחדש, אפשר להוריד מאותו הלינק שציינתי בהודעה הראשונה))))) כמו שכתבתי גם בתגובה הראשונה וגם בקובץ, וכמו שעידו אומר, הסינרי הוא לא במקור ל FSX לכן אין פתרון מסתמן לריצודים (המעטים). בכל אופן אם זה כ"כ מפריע למישהו שפשוט יסיר את נתב"ג לגמרי ויחזור לשדה הדיפולטי. הבחירה שלכם.
אורח Yarden Salvi פורסם נובמבר 28, 2009 דיווח פורסם נובמבר 28, 2009 nuriel77 כתב: כמו שכתבתי גם בתגובה הראשונה וגם בקובץ,וכמו שעידו אומר, הסינרי הוא לא במקור ל FSX לכן אין פתרון מסתמן לריצודים (המעטים). בכל אופן אם זה כ"כ מפריע למישהו שפשוט יסיר את נתב"ג לגמרי ויחזור לשדה הדיפולטי. הבחירה שלכם. Ido Rosenthal כתב: ירדן, הריצודים הם בגלל שהסינרי מתאים לFS9 אלה לא ריצודים של קפיצות על המסך. מעל מרחק מסוים מעל הרצפה היא נראית כרצפה של הסינרי עם הסימונים עליה והקוים הצהובים. מתחת למרחק הזה מהרצפה רואים משטח בצבע אחיד ללא סימונים. אמנם סה"כ יפה, אך קצת קשה לעקוב בלי הסימונים על הרצפה.
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 28, 2009 דיווח פורסם נובמבר 28, 2009 זה בעיות בגלל שזה לFS9. הסינרי הזה לא נוצר עם SDK של FSX ובגלל זה יש איתו בעיות. בגלל זה גם הפריימים ממש נמוכים יחסית לסינרים אחרים.
nuriel77 פורסם נובמבר 28, 2009 מחבר דיווח פורסם נובמבר 28, 2009 yardensalvi כתב: nuriel77 כתב: כמו שכתבתי גם בתגובה הראשונה וגם בקובץ,וכמו שעידו אומר, הסינרי הוא לא במקור ל FSX לכן אין פתרון מסתמן לריצודים (המעטים). בכל אופן אם זה כ"כ מפריע למישהו שפשוט יסיר את נתב"ג לגמרי ויחזור לשדה הדיפולטי. הבחירה שלכם. Ido Rosenthal כתב: ירדן, הריצודים הם בגלל שהסינרי מתאים לFS9 אלה לא ריצודים של קפיצות על המסך. מעל מרחק מסוים מעל הרצפה היא נראית כרצפה של הסינרי עם הסימונים עליה והקוים הצהובים. מתחת למרחק הזה מהרצפה רואים משטח בצבע אחיד ללא סימונים. אמנם סה"כ יפה, אך קצת קשה לעקוב בלי הסימונים על הרצפה. א. שימו לב שהיה בלבול קטן לכמה מההורדות הראשונות של התיקון.היה בלבול לגבי התיקיות, בהמשך השרשור פתרון אם אכן קיימת בעיה. קשה לי לומר עד כמה הבעיה קשה אצלך שם, תוכל לעשות תמונה של מה אתה מתכוון? כי מוזר לי, שאתה אומר שקשה לך לעקוב בלי הסימונים על הרצפה, אבל אצלי הם מופיעים וגם אצל אחרים. או שאני לא מבין מה אתה מתכוון אז שלח תמונה בבקשה, תודה!
תומר עינבר פורסם נובמבר 28, 2009 דיווח פורסם נובמבר 28, 2009 אני אעלה מחר תמונה נוספת למה התכוון המשורר, אבל כרגע התמונה הזו מספקת תשובה על הנושא. שוב, תודה רבה על התיקון.
אורח פורסם נובמבר 29, 2009 דיווח פורסם נובמבר 29, 2009 שאלה, ה AFCAD המתוקן, האם גם הזיזו את המסלולים, או שרק סידרתם את ה LLZ של ה ILS ?
lior oren פורסם נובמבר 29, 2009 דיווח פורסם נובמבר 29, 2009 ואו נוריאל זה שיפר אצלי משמעותית את הסינרי של נתב"ג תודה רבה! מחכה לסינרי של אילת שלך....ועוד משהו אני לא מוצא את הקובץ LLBG_CT.BGL איפה הוא נמצא?
Ofir Lavi פורסם נובמבר 29, 2009 דיווח פורסם נובמבר 29, 2009 ronpeer כתב: נוריאל יא תותח!!! :smilecolros: :smilecolros: סוף סוף..לפחות עד שיצא הסינרי בתשלום.. אתם יודעים איפה אפשר למצוא עוד מידע על הסינרי בתשלום של אירוסופט ועל הסינרי שהולך להיות חינמי?!
Copernic פורסם נובמבר 29, 2009 דיווח פורסם נובמבר 29, 2009 רוב תודות על התיקון. יש סיבה שאחרי ההתקנה מטוסי ה AI נעלמו להם (World of AI)?
אורח פורסם נובמבר 29, 2009 דיווח פורסם נובמבר 29, 2009 Ofir.L כתב: ronpeer כתב: נוריאל יא תותח!!! :smilecolros: :smilecolros: סוף סוף..לפחות עד שיצא הסינרי בתשלום.. אתם יודעים איפה אפשר למצוא עוד מידע על הסינרי בתשלום של אירוסופט ועל הסינרי שהולך להיות חינמי?! הסינרי בתשלום הוא של FsAddon: http://fsaddon.eu/wpfsaddon/coming-2/
nuriel77 פורסם נובמבר 29, 2009 מחבר דיווח פורסם נובמבר 29, 2009 Copernic כתב: רוב תודות על התיקון. יש סיבה שאחרי ההתקנה מטוסי ה AI נעלמו להם (World of AI)? כן. תנסה דבר ראשון לכבות "צל מטוסים" בתפריט של FS. תראה אם זה עוזר. אני חושב שרק ה AI הדיפולטיים של FS כולים לעבוד כ AI, אני אבדוק לך את זה. לי יש ULTIMATE TRAFFIC 2 עושה רושם הכל עובד. אנא קחו לתשומת ליבכם שה FIX הזה הינו פתרון זמני ומסדר הרבה מאוד בעיות, אך מכיוון שהסינרי לא נוצר ל FSX, ישארו תמיד "באגים". סכ"ה אני ממש לא חושב שריצוד קטן, מדי פעם על המסלול, יגרום לי להסיר את הסינרי ולחזור לדיפולט. לגבי הבעיה שמופיעה אצלך תומר, אני אנסה לעזור אבל לא מבטיח שיעבוד: עוד לא חוויתי בעיה כמו שאתה מציג שם בתמונה. ואני חושב שהרבה אחרים גם לא קיבלו בעיה כמו שאתה רואה אצלך. וידאת שההקנה של סינרי נתב"ג כמו שצריך? פוטוריל מתחת להכל? פתחת את קובץ התיקון במקום הנכון? אולי איזה סינרי או AFCAD נוסף של נתב"ג ששכחת להוריד אולי?
אורח Yarden Salvi פורסם נובמבר 29, 2009 דיווח פורסם נובמבר 29, 2009 הכל כמו שצריך, כולל ההתקנה כולל הסידור. שים לב שזה קורה לי ולתומר בנוסף. לא מחקתי את הסינרי הזמני של תומר חיים אם הזכרת את זה באמת.
nuriel77 פורסם נובמבר 29, 2009 מחבר דיווח פורסם נובמבר 29, 2009 lior oren כתב: ואו נוריאל זה שיפר אצלי משמעותית את הסינרי של נתב"ג תודה רבה!מחכה לסינרי של אילת שלך....ועוד משהו אני לא מוצא את הקובץ LLBG_CT.BGL איפה הוא נמצא? אתה רואה איפה הותקן לך הסינרי של נתב"ג? בתיקיה בה אתה אמור לפתוח את קובצי התיקון, כמו שכתוב בהוראות: C:\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\Addon Scenery\Ben Gurion Scenery\Ben Gurion Airport\Scenery בהצלחה
nuriel77 פורסם נובמבר 29, 2009 מחבר דיווח פורסם נובמבר 29, 2009 Ofir.L כתב: ronpeer כתב: נוריאל יא תותח!!! :smilecolros: :smilecolros: סוף סוף..לפחות עד שיצא הסינרי בתשלום.. אתם יודעים איפה אפשר למצוא עוד מידע על הסינרי בתשלום של אירוסופט ועל הסינרי שהולך להיות חינמי?! בדקת באתר של AEROSOFT? או ב GOOGLE?