עבור לתוכן
Ron Peer

כל הכבוד לפלוטו..:) אבל באסה לי..:(

Recommended Posts

פורסם

עד שפלוטו מתחבר אחרי הרבה זמן..( ראיתי בכניסה ל VATIL ) בשביל להיכנס לפורום..ואני לא בבית שלי אלא אצל ההורים ואין לי פה לא FS ולא יוק ופדלים :(

ועוד בעיקר אחרי שהתלוננתי שאין מספיק פיקוח. מקווה ששבוע הבא תהיה לי עוד הזדמנות .. 8)

פורסם

עכשיו אחרי שהבנתי שמדובר בארוע לכבוד זכרו של נמרוד גרשוני עוד יותר אני מצטער שלא יכלתי לטוס..

סחטיין לכם על הארגון כל הכבוד דרך מכובדת מאוד לכבד ולהזכיר אדם למרות שאני אישית לא הכרתי אותו.

פורסם
עד שפלוטו מתחבר אחרי הרבה זמן..( ראיתי בכניסה ל VATIL ) בשביל להיכנס לפורום..ואני לא בבית שלי אלא אצל ההורים ואין לי פה לא FS ולא יוק ופדלים :(

תראה מזה...

אתה לא מוצא את הסימ' אצל ההורים,

אני לא מוצא את הסימ' בבית, אלא אצל ההורים!

עולם משוגע ולא הגיוני... :roll:

פורסם

תראה מזה...

תמליץ לאחראים באילת לעשות מה שעשו בב"ג, מועדון.

בביקור האחרון, אני רואה פקח מסתובב עם שלט של PS3 וכבל USB.

חשבתי אולי התחילו לשלוט מרחוק על המטוסים :D

פורסם

תראה רון,בתור אחד שאמר כמה דברים על פיקוח שאין(בקיצור אני מודה אמרתי שטויות בעבר,בסוף התאפסתי על עצמי :roll: )

אני אומר לך דבר אחד,תן לעניינים לזוז קצת בשקט,כמו שאתה לא אוהב שיושבים לך על הראש ותראה כמה פיקוח יהיה(כמו שיש כבר כמעט חודשיים בערך...).

לסיכום דברי,

זאת לא קבוצת תמיכה :lol:

פורסם

תראה מזה...

תמליץ לאחראים באילת לעשות מה שעשו בב"ג, מועדון.

בביקור האחרון, אני רואה פקח מסתובב עם שלט של PS3 וכבל USB.

חשבתי אולי התחילו לשלוט מרחוק על המטוסים :D

אתה פוגע פה בנקודה רגישה...

:fist:

פורסם
תראה רון,בתור אחד שאמר כמה דברים על פיקוח שאין(בקיצור אני מודה אמרתי שטויות בעבר,בסוף התאפסתי על עצמי :roll: )

אני אומר לך דבר אחד,תן לעניינים לזוז קצת בשקט,כמו שאתה לא אוהב שיושבים לך על הראש ותראה כמה פיקוח יהיה(כמו שיש כבר כמעט חודשיים בערך...).

לסיכום דברי,

זאת לא קבוצת תמיכה :lol:

לא כתבתי לקבוצת תמיכה..

סתם שיתפתי כי התבאסתי בעיקר לאחר מה שכתבתי על חוסר פיקוח ודוקא השבוע האחרון עד שיש פעילות אני לא זמין כלל לטיסה ברשת..שזה כאילו שאני מתלונן ואז יש צאנס שאני לא יכול לנצל וזה לא תלוי בי.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...