Amir Paz פורסם נובמבר 29, 2009 דיווח פורסם נובמבר 29, 2009 שלום חברים צוות החטיבה החליט לבצע ריכוז משאבים בכל הקשור לכוח אדם בחטיבה. מאיפה זה מגיע, ומה המטרה: חטיבת VATIL הפכה להיות מקום מאוד מגוון ועשיר בתחומי פעילות. מדובר בתהליך שקרה עם השנים (תהליך טוב) וכיום אנו מוצאים את עצמנו עם המון ערוצים בהם ניתן "לתרום" לתפקוד החטיבה, דוגמאות: -הדרכת טייסים ב IFS -הדרכה בשירגל -הדרכת פקחים -בניית אתר (אתר חטיבה, אתרים אחרים כמו IFS - עיט - ועוד) -אירגון אירועים (לוגוים, סרטונים, אתרי אירוע, פירסום) -פיתוח אמצעים (תוכנות - PRS - BLACKBOX ועוד רבים) -פעילות בחברת תעופה ווירטואלית -בניית סינרים כשאני מדבר על "לתרום" אני מדבר על לשבת מול המחשב שעות נוספות מעבר לאותן שעות שאנחנו טסים או מפקחים ולעזור בתחומים השונים. הצורך לבצע "דיון כוח אדם" קם בעקבות מצבים בהם חברים פה לוקחים על עצמם "עודף תפקידים" ובסופו של יום מוצאים עצמם מתפקדים רק בתחום אחד. דוגמא: אביב בן דוד סמ"ט א' בטייסת קרב, מדריך ב IFS קורס פרטי ובימי שבת בוחן פקחי קרקע בב"ג :wink: בלינק הבא אתם מתבקשים למלא מספר נתונים כגון: -כמה שעות פנויות יש לכם בשבוע על מנת לתרום -האם אתם יכולים להתחייב למסגרת שבועית אני מבקש מכל אחד מחברי החטיבה להכנס ללינק הזה ולמלא את הפרטים. בצעו זאת גם אם אין ברשותכם זמן פנוי לחטיבה - אנו רוצים לדעת! כמו כן אני מבקש מכל בעלי התפקידים הנוכחים (חוץ מצוות החטיבה) להכנס ללינק ולמלא את הפרטים (חברות תעופה ווירטואליות, מדריכי IFS, מדריכי פקחים ועוד) http://www.vatil.org.il/vatil/contribution במידה ולוח הזמנים שלכם משתנה , דוגמא: נכון להיום יש לכם 8 שעות שבועיות אבל מבעוד חודש אתם נעלמים לדרום אמריקה לטיול - נא לציין זאת בתיבה מטה! זהו מהלך חשוב מאוד בו נוכל לקבל החלטות חוצות אירגון ולעצב בצורה נבונה את כוח העבודה בחטיבה תודה!
Baruch Spiegel פורסם נובמבר 30, 2009 דיווח פורסם נובמבר 30, 2009 מצויין. נחוץ מאוד. מצד אחד מאוד כיף שיש גיוון בחטיבה, מצד שני, אני כמי שפעיל בארגון אחד, מפריע לי קצת שיש פיזור משאבים גדול מדי. בסה"כ כח האדם בחטיבה הוא לא משאב בלתי מוגבל. כח האדם שמוכן ויכול לתרום מצומצם עוד יותר. כדי לעשות דברים שהם באמת איכותיים ומקצועיים צריך להשקיע הרבה זמן ומשאבים בכל ארגון כזה בפני עצמו. כשהכל מפוזר לעשרות ארגונים, כאלה שפעילים יותר וכאלה שפחות, כולם מפסידים.
Amir Paz פורסם דצמבר 2, 2009 מחבר דיווח פורסם דצמבר 2, 2009 קדימה חברים! רק 25 איש שלחו פרטים. גם כאלו שאין להם זמן מתבקשים לציין זאת בפנינו. תודה!
Amir Paz פורסם דצמבר 7, 2009 מחבר דיווח פורסם דצמבר 7, 2009 חברים אנו נשאיר את ההודעה הזו עד ליום שישי. נכון לעכשיו קיבלנו 30 פניות. אם יש כאלו המעוניינים לתרום לחטיבה ולקחת חלק בפעילות מאחורי הקלעים - נא למלא את הטופס. הרעיון הוא לנתב את האנשים בהתאם לצרכים ובהתאם לדרישת הפרט. ניתוב שכזה ככל הנראה יתבצע כל 6 חודשים. אז לאלו מכם שרוצים תפקיד חדש לתחילת 2010 - זה הזמן :wink: ומי שלא.. יחכה לוועדה של יוני 2010