Gilad Brutman פורסם דצמבר 4, 2009 דיווח פורסם דצמבר 4, 2009 שלום לכולם, כפי שבטח ראיתם, ירחון VATIL ירד בעקבות עזיבתו הזמנית של יוני בירון (המלך!) בעקבות כך אנחנו מעונינים לחזור ולעדכן את הירחון במתכונת טיפה שונה, לשם כך אנחנו זקוקים למספר תפקידים: אחראי דבר המערכת – גלעד ברוטמן. אחראי חדשות החטיבה – (הגדרת תפקיד: איסוף מכל ארגון הפועל בVATIL עדכונים) אחראי מדור מקצועי – (הגדרת תפקיד: מציאת חבר חטיבה מקצועי אשר יכתוב כתבה, האחראי עובר עליה ומשנה במידת הצורך.) אחראי ריאיון אישי – (הגדרת תפקיד: מציאת חבר חטיבה מיוחד אשר יכתוב על עצמו שאלות המורכב מ10 שאלות.) אחראי מדור סקרים – (הגדרת תפקיד: העלאת סקר כל חודש אשר יכנס לעיתון.) אחראי היגוי, לשון ועריכת הירחון – (הגדרת תפקיד: מספר אנשים אשר עוברים על הגיליון טרם פרסומו ובודק שגיאות כתיב וכדומה.) אחראי מדור גאדג'אטים – (כרגע לא יאויש, כאשר כל התפקידים יאוישו נפתח גם את המדור הזה) כל חבר חטיבה אשר מעוניין לאייש את אחד התפקידים נא ליצור איתי קשר ע"י שליחת מייל עם הכותרת: ירחון VATIL למייל:gibrutman@gmail.com במייל לרשום את הפרטים: שם מלא: גיל: ניסיון (לא חובה): כמה מילים על עצמי: תפקיד רצוי: למה מגיע לי לקבל את התפקיד: חברים, חשובה היוזמה שלכם פה, אנא התפקידים לא צורכים עבודה יומיומית ולכן כולם יכולים לקחת על עצמם את התפקיד, אנא עזרו לנו! שבת שלום, צוות ירחון VATIL
Adam Waiser פורסם דצמבר 5, 2009 דיווח פורסם דצמבר 5, 2009 גלעד ברשותך חשוב לציין שאמנם ההשקעה בירחון היא לא יומיומית אבל התפקיד בהחלט דורש אחריות ומסירות לאורך זמן. מי שמגיש מועמדות כדאי שידע שבשביל שהירחון יצליח הוא יצטרך לפנות לפחות שעתיים בחודש לטובת העניין, שעתיים שבמהלכן עוסקים בכתיבה, יצירת קשר עם אנשים, חיפוש רעיונות ועוד. מי שמגיש מועמדות כדאי שיחשוב טוב אם יש לו כוחות וזמן לעשות את זה לאורך זמן. ה"ג'וב" הזה הוא תובעני לפעמים ועלול לא להתאים למי שעוסק במקביל גם בהדרכה בIFS למשל או לומד לפקח או לטוס - דברים שדורשים השקעה על בסיס שבועי. כדי שהירחון יצליח צריך חבורה קטנה ומובחרת שיודעת שמה שמעניין אותה עכשיו זה להוציא את הירחון בזמן אחת לחודש ויהי מה. בכל מקרה כל הכבוד על היוזמה ושיהיה המון המון בהצלחה
Gilad Brutman פורסם דצמבר 5, 2009 מחבר דיווח פורסם דצמבר 5, 2009 צודק אדם, אך ההבדל בין לימוד טיסה היא שאם אתה משקיע את השעה הזאתי בשבוע ודואג לכתבה/ריאיון בזמן, העבודה לא אמורה לקחת יותר משעה-שעתיים בשבוע.(שוב, תלוי בתפקיד). חברים, כרגע קיבלנו רק הצעה אחת. תמשיכו להציג מועמדות!
Gilad Brutman פורסם דצמבר 5, 2009 מחבר דיווח פורסם דצמבר 5, 2009 עדכון תפיקידם: אחראי דבר המערכת – גלעד ברוטמן. אחראי חדשות החטיבה – דניאל פולק אחראי מדור מקצועי – רן בן צבי אחראי ריאיון אישי – שובל כהן אחראי מדור סקרים – (הגדרת תפקיד: העלאת סקר כל חודש אשר יכנס לעיתון.) אחראי היגוי, לשון ועריכת הירחון –אמיר גלוזמן, (אנחנו מעוניינים בעוד חבר חטיבה שיבצע את התפקיד.)
Yoni פורסם דצמבר 5, 2009 דיווח פורסם דצמבר 5, 2009 כל הכבוד לברוטמן המלך שלקח את היוזמה לקדם את הירחון! כפי שראיתם בזמן האחרון היה לי פחות זמן להשקיע בתפקידי בחטיבה ולכן אני אעבוד באש קטנה יותר בירחון. מאחל לכל אנשי הצוות החדשים בהצלחה!
orioh פורסם דצמבר 5, 2009 דיווח פורסם דצמבר 5, 2009 אתה יכול בבקשה לפרט על הירחון לחדשים יותר כמוני שלא הכירו את מה שהיה? אני אשמח לעזור בתפקיד האחרון אחרי שאני אדע יותר..
Gilad Brutman פורסם דצמבר 5, 2009 מחבר דיווח פורסם דצמבר 5, 2009 ירחון VATIL למעשה הוא סוג של עיתון היוצא פעם במס' חודשים ולמעשה נותן לחברי החטיבה מה קרה בזמן האחרון בחטיבה, הירחון יוצא פעם בחודש-חודשיים. לעוד שאלות אתה מוזמן ליצור איתי קשר במייל שמצויין למעלה.