עבור לתוכן
אורח

Qualitywings 757 - שוחרר!

Recommended Posts

פורסם

מהתמונות שאני רואה ומהפירוט שלהם באתר, LVLD 76 בשילוב 75 של POSKY יותר טוב, כמובן חוץ מה-VC שהוא פשוט מדהים...

בכל מקרה אחכה לביקורת מסודרת של AVSIM או FLIGHTSIM על המוצר.

פורסם

וידוי קטן:

אחד המטוסים הנפלאים שאי-פעם הופיעו על מסך המחשב שלי - ושעליו אני לא מוכן לוותר - הוא ה-757 לדורותיו.

אני פשוט אוהב את הדגם הזה, טסתי בו (אישית) הרבה פעמים במהלך השנים, וכל פעם נהנתי והתרשמתי

מחדש כיצד מכונה מדהימה כזו מסוגלת לבצע את האופטימום, ללא היסוס ובצורה מושלמת כל מה שהמתכננים

שלה שירטטו בדימיונם הפרוע.

עד כאן הסיסמאות והקלישאות, וכעת לעניננו:

כל הכבוד לצוות המתכנתים המכובד של QW (ואגב ביניהם גם Ernie Alston מיודענו, בונה התוכנה האולטימטיבית

FSBUILD, למי שלא שם לב...) שיצר דגם וירטואלי של המטוס החביב עליי (בטח הבנתם כבר...) שממבט ראשון

ואקראי נראה בהחלט מרשים ורב אפשרויות.

בשלב זה אני עדיין לא משווה את המוצר הזה לשילוב של LDS + OS בעיקר מכיוון שאין לי ( ואני מעריך גם לא למרבית

החברים כאן) את הכלים המקצועיים לבחון לעומק ובצורה יסודית את מרכיבי התוכנה ואת הפרמטרים שלהם

(למשל קבצי ה- FDE , AIR, MODEL וה- CFG).

שימחה אותי העובדה שמצאתי בין גירסאות הצביעה גם את זו של אל על (4X-EBV), דבר אשר בהחלט תורם

לאטרקטיביות של המוצר הזה, שעל פניו לא זול כל כך, אבל אפשר לחיות עם זה.

נמתין ונראה מה תהיה חוות דעתם של "יודעי הדבר" לאחר בחינת המוצר לעומק. התחושה שלי שהם יהיו מרוצים

וללא הערות מיוחדות.

פורסם

לפי מה שנכתב בפורום של תומסון וירטואלי , המטוס הוא למי שלא רוצה להעמיק על מערכות מסובכת. ז"א שהמטוס הוא לא בשביל "Hardcore Simmer".

פורסם
לפי מה שנכתב בפורום של תומסון וירטואלי , המטוס הוא למי שלא רוצה להעמיק על מערכות מסובכת. ז"א שהמטוס הוא לא בשביל "Hardcore Simmer".

באתר של QS רשום שיש שתי גירסאות לפנל, אחת רצינית ואחת למי שרוצה פנל קל לתפעול.

יאללה מישהו קנה כבר :?:

פורסם

לפי מה שקראתי גם בפורומים של QW , המטוס הוא לא לHardcore Simmers. אנשים התחילו לבקש מהם גרסאות מתקדמות, הצוות אמר שהם יקחו את זה בחשבון לעתיד.

פורסם

רק מהתבוננות בתמונות.

המכשירים קטנים!! הם השקיעו את רוב המאמץ בשביל לעשות למשתמש את התחושה שהוא נמצא בתוך המטוס מאשר לגרום למשתמש להטיס את המטוס. חבל.

פורסם
רק מהתבוננות בתמונות.

המכשירים קטנים!! הם השקיעו את רוב המאמץ בשביל לעשות למשתמש את התחושה שהוא נמצא בתוך המטוס מאשר לגרום למשתמש להטיס את המטוס. חבל.

א. תלוי עם איזה מסך אתה משתמש ובאיזו רזולוציה....... :lol:

ב. תמונת הפאנל שבאתר תואמת כמעט ב-100% את "הדבר האמיתי", למעט כמובן

שורת ה-ICONS.

ג. מהתרשמות ראשונית דרך התמונות המעטות שבאתר, וגם בהעדר מסמכים, קצת קשה

להבחין בפרטים הקטנים אבל מובן וסביר לטעמי. גם PMDG כזכור מאפשרים ZOOM לפאנל.

ד. מי שכבר התנסה ב-757 יכול לקרוא ולהבין את המיכשור. מי שלא התנסה - זו לדעתי

התייחסות סובייקטיבית שלו. וזה בהחלט בסדר.

אני עדיין ממתין לקרוא חוות דעת מקצועית של "יודעי דבר" מ-AVSIM או FLIGHTSIM.COM.

פורסם
תמונת הפאנל שבאתר תואמת כמעט ב-100% את "הדבר האמיתי", למעט כמובן

שורת ה-ICONS.

זו הבעיה

זו בעיה שהם ניסו להתאים את הפנל 1:1 כמו מודל מטוס קטן מפלסטיק שכל חלק בו תואם לחלק במציאות בקנה מידה.

מנסיון רב בנושא אני הגעתי למסקנה שכדי שפנל יתן לטייס המתרגל את תחושת הטסת המטוס הוא צריך להיות טיפה "מעווט" תראה את הפנלים של הססנה, אפילוהדיפולטית. המכשירים הרבה יותר גדולים ביחס לפנל עצמו.

זה הסיבה שכתבתי קודם שעלול להיות קונפליקט בין לעשות למשתמש את התחושה שהוא נמצא בתוך המטוס לבין לגרום למשתמש להטיס את המטוס.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...