Omer k פורסם אוקטובר 8, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2003 מה אתם אומרים על פתיחת ערוץ מירק לחטיבה שבו נוכל לדבר און ליין לשאול שאלות לקבל תמיכה אם אתם בעד תכתבו על איזה שרת אתם חושבים צריך להיות הערוץ אם אתם נגד תסבירו למה עריכה: אנשים תראו כמה צפיות ואיזה כמות הצבעות תצביעו זה חשוב לדעת מה דעתכם!
Shayt פורסם אוקטובר 8, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2003 אולי כדאי קודם להסביר מה זה "ערוץ מירק"? :?: זה כמו R/W?
Almog Atar פורסם אוקטובר 8, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2003 החטיבה ההישראלית פתחו ערוץ הRW שפועל בימי שישי שם אפשר לשאול את כל השאלות
Elad Zeierman פורסם אוקטובר 8, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2003 יש לחטיבה הזאת מספר ערוצי תקשורת שעונים על הצרכים שציינת בינהם הפורום הזה שממלא תפקיד חשוב בנושא אין צורך בערוץ מה גם שהשימוש בו יותר מסורבל
Omer k פורסם אוקטובר 8, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 8, 2003 היי, א. מירק זאת תוכנה ענקית כמו צ'ט אחד גדול יש מלא שרתים וערוצים לעוד פרטים: www.mirc.com ב. הערוץ רוג'ר פעול בימי שישי בלבד ומה עם שאר השבוע ג. הפורום ממלא תפקיד חשוב אבל הוא לא זמין תמיד והוא לא אונליין זאת תקשורת אופליין אתה מפרסם הודעה ומחכה במירק זה כמו צ'ט זה תקשורת אונליין וחוץ מזה: ככה נוכל להיפגש "ממש" למרות שזה לא פנים מול פ-נים ולא רק באיי סי קיו שזה פרטי במירק זה עם כולם למרות שיש אפשרות לפרטיות וזה עוד ערוץ תקשורת זה עוד מקום להפיץ את הקהילה ואת המשחק אז מה אתם אומרים עכשיו?... עריכה: השימוש בזה ממש אבל ממש לא מסורבל אם אתה רוצה עזרה פנה אלי: אי סי קיו: 178719905 או דרך המירק: הכינוי שלי ok13 והוא רשום או דרך פה.
Elad Zeierman פורסם אוקטובר 8, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2003 יפה אבל תחשוב שזה לא יעיל כי הערוץ יהיה רוב הזמן ריק ושאנשים בחטיבה הזאת אונליין ונפגשים הם נפגשים בדרך כלל במרחב האוירי ולכן הפורום משלים את זה. אני לא וראה צורך בקיום של ערוץ כזה מפני ש- שכל בעיה שיש לך יכולה בקלות להפתר בפורום הזה..נכון שאולי צריך טיפה לחכות אבל מצב כזה גם יווצר במMIRC לכן אני עדיף הפרום ופעם בשבוע ערוץ RW פתוח זה באמת מספיק. חוץ מזה שצ'אט אפשר גם לעשות במסנג'ר או ICQ ושוב שנפגשים כולם כאן בדרך כלל זה כדי לטוס וכאמור MIRC לא יעיל בזמן טיסה מפני שלטייסים יש את כל האמצעים לתקשר בינהם בערוצים סגורים.
Omer k פורסם אוקטובר 8, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 8, 2003 אתה צודק, אבל לא תמיד מי שמחובר טס אתה צודק לחלוטין זה דעה אחרת והיא מותרת אני חושב שרוצי עוד ערוץ תקשורת ואני חושב שרוב הזמן הוא היה מלא
Omer k פורסם אוקטובר 8, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 8, 2003 אנשים זה חשוב מאוד מאוד תצביעו ותגידו לאחרים להצביע :!:
Anatoly פורסם אוקטובר 9, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2003 שלום חברים אני די מסכים אם אלעד רק שרציתי להוסיף שני דברים: 1. התוכנה מירק די בעיתית ומסוכנת יש בה הרבה חורים שדרכם אפשר להפיל את המחשב 2. לכול אחד שלא רוצה לטוס יש אפשרות להתחבר לרשת "ווטסים" כצופה ולהשתמש בכל האפשרויות שלה נתראה ברשת Anatoly VATIL8
Omer k פורסם אוקטובר 9, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 9, 2003 מירק זה ממש אבל ממש לא מסובך זה אפילו די פשוט אם לא מגיעים לעמוק של העינין אז זה מסובך כמו אינטרנט איך מתחברים כצופה?!?!? וזה היה רעיון אתם לא רוצים לא היה אני רק הצעתי ובשביל להפיל את המחשב אתה חייב לאשר את זה זה מאוד מסובך כי זה כל מיני קודים והכל