Amir Paz פורסם דצמבר 10, 2009 דיווח פורסם דצמבר 10, 2009 חברי חטיבה! חיל האוויר הווירטואלי גאה להציג את התרגיל המסכם של השנה, שנת הפעילות הפורמלית הראשונה שלנו. בחודש הקרוב ייבוצע תרגיל רחב היקף עם חיל האוויר האמריקאי - בשטח מדינת ישראל. התרגיל יהיה מורכב מ 3 ימי לחימה: --------------------------------- סבב א': 19.12.09 תחילת פעילות: 17:00 גמר פעילות: 22:00 -------------------------------- סבב ב': 1.1.10 תחילת פעילות: 21:00 גמר פעילות: 01:00 --------------------------------- סבב ג': 2.1.10 תחילת פעילות: 18:00 גמר פעילות: 22:00 --------------------------------- התרגיל הוא למעשה משחק מלחמה בו מדינת ישראל מחולקת ל 2 אזורים, כוח כחול וכוח אדום. אנו - הכוח הכחול, צריכים להשמיד מטרות בתוך התחום של הכוח האדום (USAF) תוך שמירה על מספר לא מבוטל של תנאים מקדימים. תוכלו להתרשם מהתרגיל במסמך המבצעי הבא שהופץ: http://rapidshare.com/files/317210327/O ... bra_IL.pdf טייסים המעוניינים להשתתף מתבקשים לפנות לאדם אחד בלבד - עידן טראוב, ראש מחלקת מבצעים במייל: idantr@yahoo.com דגשים למייל נושא המייל: צו 8 שם מלא מספר VATSIM טייסת מועדפת (קרב מסוקים או תובלה) לאיזה סבב אתה זמין (לא ניתן להשתתף בחלק מהסבב, המינימום הוא סבב אחד שלם) שימו לב שרק פניות מתאימות יענו בהתאם, אנו שומרים לעצמנו את הזכות לבצע סינון, אני מקווה שזה מובן ומקובל. אחרי הכל - אנחנו כבר פתוחים יותר מחצי שנה ומי שרצה הצטרף עד היום .. :wink: לראשונה ב VATIL: המרחב הישראלי יוגבל לטיסות אזרחיות במהלך הפעילות. מדובר בפעילות יוצאת דופן המרחשת פעם ב100 שנה :wink: אנא, קבלו את הנושא בהבנה, נוטאם מסודר יופץ בימים הקרובים. בהזדמנות זו אני רוצה להודות מקרב לב לרמ"ח המבצעים מספר אחד - עידן טראוב שלקח על עצמו את הובלת התרגיל! תודה ענקית לאוהד שלו שמריץ את המהלך מאחורי הקלעים! --------------------------------------------------------- בברכה, אמיר פז, מפקד חיל האוויר הווירטואלי :wink: הסרה מדביק 12.12.09
niv solomon פורסם דצמבר 10, 2009 דיווח פורסם דצמבר 10, 2009 אני כבר מחכה לזה בקוצר רוח..... כל הכבוד לכל המארגנים של האירוע :mrgreen: :mrgreen:
yoni revivo פורסם דצמבר 10, 2009 דיווח פורסם דצמבר 10, 2009 נשמע טוב אשתתף בצורה כזו או אחרת. אגב אני מניח שזה 2010, 1.1.09 כבר לא יהיה.
Adam Waiser פורסם דצמבר 10, 2009 דיווח פורסם דצמבר 10, 2009 4X-OYK כתב: באיזה סימולטור זה יבוצע ובאיזה מטוסים? בסימולטור הטיסה של מייקרוסופוט ובמטוסי הטייסות השונים (F16, הרקולס, בלאק הוק וכו') בהזדמנות זו - טייסת מסוקים משוועת לכח אדם לטובת התרגיל אנו פונים לטייסי המסוקים הוירטואליים באשר הם להצטרף לאתגר ולפנות בהקדם אלי או לשלומי על מנת להשלים את ההכנות לתרגיל בזמן
Barak Zohar פורסם דצמבר 11, 2009 דיווח פורסם דצמבר 11, 2009 חברים תודה על הכל, מצפים לאירוע בקוצר רוח! שיהיה בהצלחה לכל המשתתפים!!!
bar levy פורסם דצמבר 12, 2009 דיווח פורסם דצמבר 12, 2009 מה בדבר פיקוח? בסבב הראשון אני יוכל לקחת את רמון תחתי =]
Amir Paz פורסם דצמבר 12, 2009 מחבר דיווח פורסם דצמבר 12, 2009 ^Dark-TooTh^ כתב: מה בדבר פיקוח?בסבב הראשון אני יוכל לקחת את רמון תחתי =] אין פיקוח בדרום האמריקאים לוקחים פיקוד על השטח האדום
Ido Bone פורסם דצמבר 12, 2009 דיווח פורסם דצמבר 12, 2009 Amir - VATIL3 כתב: ^Dark-TooTh^ כתב: מה בדבר פיקוח?בסבב הראשון אני יוכל לקחת את רמון תחתי =] אין פיקוח בדרום האמריקאים לוקחים פיקוד על השטח האדום אם כבר מדברים על פיקוח, יהיה פיקוח מלא בשטח הכחול?
Idan Traub פורסם דצמבר 12, 2009 דיווח פורסם דצמבר 12, 2009 ido_bone כתב: Amir - VATIL3 כתב: ^Dark-TooTh^ כתב: מה בדבר פיקוח?בסבב הראשון אני יוכל לקחת את רמון תחתי =] אין פיקוח בדרום האמריקאים לוקחים פיקוד על השטח האדום אם כבר מדברים על פיקוח, יהיה פיקוח מלא בשטח הכחול? בחלקים שלא יסגרו לתנועה ככל הנראה שכן .
Amir Paz פורסם דצמבר 12, 2009 מחבר דיווח פורסם דצמבר 12, 2009 ido_bone כתב: Amir - VATIL3 כתב: ^Dark-TooTh^ כתב: מה בדבר פיקוח?בסבב הראשון אני יוכל לקחת את רמון תחתי =] אין פיקוח בדרום האמריקאים לוקחים פיקוד על השטח האדום אם כבר מדברים על פיקוח, יהיה פיקוח מלא בשטח הכחול? המדינה תהיה מורכבת משטח כחול, שטח אדום , ושטח אסור לטיסה. שולט חיל אוויר יהיה הגוף המסנכרן בין התעופה הצבאית לאזרחית. למעשה ת"א וגישה יהיו מחוברים ויטפלו באזור המרכז. מחר יוצא נוטאם בנושא
Idan Traub פורסם דצמבר 16, 2009 דיווח פורסם דצמבר 16, 2009 הכוונה לשטח אסור לטיסה צבאית לא לאזרחים . :drinking:
Idan Traub פורסם דצמבר 19, 2009 דיווח פורסם דצמבר 19, 2009 אני מזכיר לכולם היום בשעה 17:45 מתכנסים בTS !!!
Liaz Kamper פורסם דצמבר 19, 2009 דיווח פורסם דצמבר 19, 2009 שלום ללוחמים האמיצים, איך ניתן להאזין ל-TS כמשקיף ללא FSX היום בערב? בהצלחה לכולם ומחכה כבר לתמונות וסרטונים. כל הכבוד על היוזמה, יאללה כחולים.
prince869 פורסם דצמבר 19, 2009 דיווח פורסם דצמבר 19, 2009 קצת בעייתי להאזין בטימספיק, אני מציע לך להיכנס לVRC ולראות מה הולך בשטח, או להזין דרך הרדיו במה שקורה. כדי באמת להרגיש, תוכל לטוס על אזרחי ואפילו לראות.
Etai Charit פורסם דצמבר 23, 2009 דיווח פורסם דצמבר 23, 2009 מדהים איך אני יוצא הביתה בדיוק בין שני הסבבים ולא יכול להשתתף באף אחד מהם. שיהיה המון בהצלחה חבר'ה, לא לשכוח שבסוף ח"א שלנו עוד לא מגובש בצורה טובה מבחינה מקצועית - כרגע הגיבוש נעשה ברמה הארגונית והחברתית וכפי שראיתי עוד אין תו"לים שעוברים מפה לאוזן ומאימון לאימון פעם אחר פעם. סה"כ הפעילות הגדולה הראשונה, חשוב - למנף את החטיבה ואת החיל, להפגין נוכחות חיובית וחברותית ברשת, גם אחד עם השני וגם מול האורחים במרחב, נצלו את הידע שלכם בהכרת המרחב לטובתכם ולטובת תיאום טוב יותר ביניכם תוך כדי לחימה. הכי הכי הכי חשוב - רק להנות. אני אדאג להיות זמין במהלך הסופ"ש בTS ובפורום - להתעדכן, לשמוע חוויות, להציע הצעות ולהגיד שלום לחברים ותיקים. בהצלחה רבה לכולם!
oferbu פורסם דצמבר 30, 2009 דיווח פורסם דצמבר 30, 2009 שלום הנני מעוניין להצטרף לתרגיל בסוף השבוע (טייסת מסוקים) , שלחתי לפני יותר משבוע מיילים לעידן ולאמיר פז אך לא חזרו אלי . אנא אם מישהו יכול לעזור . תודה עופר
Amir Paz פורסם דצמבר 31, 2009 מחבר דיווח פורסם דצמבר 31, 2009 oferbu כתב: שלום הנני מעוניין להצטרף לתרגיל בסוף השבוע (טייסת מסוקים) , שלחתי לפני יותר משבוע מיילים לעידן ולאמיר פז אך לא חזרו אלי . אנא אם מישהו יכול לעזור . תודה עופר עופר טעות שלי - סימנתי את המייל בדגל אדום ולא טיפלתי בו :? צור קשר עם אוהד שלו - הוא יספק לך פרטים לתדריך ולפעילות - זמנים ורקע כללי תודה!
Idan Traub פורסם ינואר 1, 2010 דיווח פורסם ינואר 1, 2010 אני מזכיר לכולם היום ב2230 תחילת תדרוך למבצע .