עבור לתוכן
Adam Waiser

וויכוחים חריפים בפורום - נא להכנס!

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם

בעקבות וויכוח חריף ומר שהתנהל כאן בפורום עד לפני כשעה החלטתי להעלות את השרשור הזה ואני יודע שיש כאן רבים שאין להם מושג על מה מדובר וזה בסדר

אני בטוח אגב ושמח על כך שכל אותם רבים לא ימצאו הודעה זו רלוונטית לגביהם...

חברים, לפורום ואטיל יש כללים וכללים אלו לא נכתבו כי למישהו היה מאד משעמם, החוקים האלו נכתבו על מנת לשמור על רמה גבוהה של דיון בפורום ועל כבודם של כל משתמשי הפורום ללא יוצא מן הכלל, ובנימה אישית לדעתי אחת הסיבות שהחטיבה הגיעה לאן שהגיעה היא גם בזכות הרמה המאד גבוהה בדרך כלל של יחסי אנוש בתוך החטיבה ובין החברים, ובכלל זה על גבי הפורום.

לאורך השנה האחרונה בלטו מספר משתמשים שניצלו כל הזדמנות לריב ולגדף חברים אחרים בפורום, למרות אזהרות והשעיות חוזרות ונשנות מצד ההנהלה, נראה שאנשים אלו פשוט לא מצליחים להתאפק ונותנים דרור למקלדותיהם מתי שרק אפשר ובכך מבזים גם את עצמם אך גם את הפורום שהוא הפרצוף שלנו כלפי חוץ אם נרצה ואם לא.

ואם הגענו למצב שצריך לחלק כל כך הרבה אזהרות והשעיות עקב שרשור אחד ולהסיר שרשור שלם מהפורום עקב הפיכתו לגיבוב של קללות ונאצות על מנת לשמור על רמה גבוהה אז כנראה שיש לעצור הכל ולעשות חושבים.

אז אני עוצר ועושה חושבים ומזהיר בזאת שמעתה היד תהיה קשה יותר, אני מבקש מכולם לחזור לתקנון הפורום ולשנן בעיקר את הסעיפים העוסקים בכבודם של המשתמשים ובכבודו של הפורום (סעיפים 5 ו6) ואני מודיע בזאת שמעתה מי שיפר את שני הסעיפים החשובים והמהותיים האלו יטופל ביד חזקה ובכל הכח. לא אזהרות ולא הערות בפרטי כמו שנהגנו עד כה, אני מדבר על השעיות של שבועיים ומעלה ומקווה שעקב הודעה זו לא נגיע לכך כלל.

אני יודע שהודעה זו לא רלבנטית ל98 אחוזים מהמשתמשים בפורום, אלו שהודעה זו מופנית אליהם מן הסתם יודעים זאת וכולי תקווה שיקחו זאת לתשומת ליבם.

חג שמח ושבוע טוב

אורח
This topic is now closed to further replies.

• יצירת חדש...