guyishai פורסם יולי 5, 2004 דיווח פורסם יולי 5, 2004 שלום, יש לי שאלה בנוגע לטיסות VFR בארה"ב. קראתי 3 טוטוריאלים בנושא, ובכולם ההנחיה לניווט משדה לשדה היתה למתוח קו ישר בין שני שדות התעופה על ה-Sectional בעזרת ה-Plotter, לחשב מרחק, כיוון אמיתי, תיקוני רוח וכו' וכו', ולטוס בעצם לאורך הקו הזה כל הטיסה (כמובן בגובה המתאים לכיוון). השאלה שלי היא האם באמת כך זה מתבצע, ולא כמו בארץ שיש ניווט בין נקודות ספציפיות ולא קו ישר בין שדות תעופה. תודה רבה,
eranzucker פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 בדרך כלל נתכנן טיסה כקו ישר משיקולים של זמן וכסף. במקרים שבהם הקו הישר עובר דרך איזורים מוגבלים, סגורים או שטחי אימון של הצבא נתכנן לעקוף אותם. שיקול נוסף הוא מזג אוויר כמובן. אף אחד לא יתכנן טיסת VFR אל תוך איזור שידוע לו שיהיה מתחת למינימות של VFR: ראות 3 מייל ומעלה ותקרת ענן 1000 רגל ומעלה. ערן צוקר[/code]
guyishai פורסם יולי 6, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 6, 2004 אז בעצם בחירת נתיב הטיסה היא חופשית, בניגוד לארץ שיש נתיבי VFR קבועים?
E.Z פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 אז בעצם בחירת נתיב הטיסה היא חופשית, בניגוד לארץ שיש נתיבי VFR קבועים? ה - VFR כמו שאתה מכיר אותו בארץ (טיסה לפי נתיבי ויזואלים) או כשמו CVFR זאת חיה שקיימת אם אני לא טועה רק בארץ ובאוד מקומות בודדדים בעולם ב- VFR אמיתי אתה חופשי פרט לאזורי CLASS B שצריך אישור פקח כדי לחצות אותם ואזורים אסורים לטיסה
eranzucker פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 אכן אתה חופשי לבחור כל נתיב שתרצה אבל ברגע שהנתיב שלך חוצה שדות תעופה או איזורים סגורים ישנן מגבלות. בגדול בCLASS B אתה לא חופשי אך ישנן מסדרונות VFR גם בCLASS B. גם בCLASS C וCLASS D לא תהיה חופשי לעשות מה שתרצה אבל זה כבר תלוי בעומס ובשדה עצמו. אם תרצה אוכל לנסות לפרט לך בקצרה על ההבדלים בין כל AIRSPACE בארה"ב. ערן
guyishai פורסם יולי 6, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 6, 2004 זה בסדר, יש על ה-AIRSPACES כתבה ב-Learning Center של FS שקראתי פעם. אולי אני אעיין שוב בשביל לרענן את הזכרון.