Rami Arbili פורסם דצמבר 24, 2009 דיווח פורסם דצמבר 24, 2009 שלום לכולם, לא ראיתי משהו דומה בפורום, אז אמרתי למה לא להתחיל משהו שכזה... ישנם מסלולים/שדות תעופה הידועים בעולם במורכבות/קושי הגישה והנחיתה אליהם. אני מעדיף דווקא את השדות הקטנים יותר (אם אפשר לקרוא לזה כך) והלא כל-כך ידועים.. (לפחות לרובנו) אז, הנה המלצה קטנה למי שאוהב אתגרים... :wink: תהליך למסלול הנמצא באחד מהאזורים היפים ביותר באירופה (הייתי שם פעם אחת ולדעתי הוא אחד היפים בעולם). LSGS – Sion, Switzerland הגובה, תנאי מז"א (בדרך כלל לא כ"כ קלים) והמיקום הופכים את התהליך ל"מעניין" מאוד לא כך כך משנה מהיכן ממריאים כדי להגיע לשדה, אני אישית מעדיף המראה מ- ג'נבה LSGG או ברן LSZB (תלוי בכיוון הרצוי), אבל העניין האמיתי הוא בנחיתה. (אגב, נסו בשני הכיוונים.... :mrgreen: ) מיקום השדה: זום-אין: (מיקום לא רע בין הרים...) והתהליך עצמו: אשמח לשמוע איך היה לכם, ובכלל, אם יש לכם המלצות לאתגרים דומים, אשמח לשמוע.. אם תהיה התענינות, יש לי עוד כמה מקומות שאני מעדיף באופן אישי... :wink: סופ"ש נהדר לכולנו
אורח פורסם דצמבר 24, 2009 דיווח פורסם דצמבר 24, 2009 ללא ספק סיון הוא שדה מעניין ומאתגר ברשימת המועדפים על MRD פארו, לוקלה, נפאל וכמובן אינסברוק.
Liaz Kamper פורסם דצמבר 24, 2009 דיווח פורסם דצמבר 24, 2009 אכן מקום מהמם במציאות. אפשר לעשות סיבוב סביב ה-Matterhorn ("טובלרון") לפני הפיינל. יש סינרי מומלץ לאזור או להסתפק בדיפולט?
Rami Arbili פורסם דצמבר 24, 2009 מחבר דיווח פורסם דצמבר 24, 2009 אכן מקום מהמם במציאות. אפשר לעשות סיבוב סביב ה-Matterhorn ("טובלרון") לפני הפיינל.יש סינרי מומלץ לאזור או להסתפק בדיפולט? לי אין משהו מיחוד - עובד עם הדיפולטי... אבל עדיין, עם מזג אוייר עדכני (ברובו לבן.....) לא תראה כל כך את השדה המשודרג עד למינימה.... :wink: אם תמצא - אשמח לשמוע
אורח פורסם דצמבר 24, 2009 דיווח פורסם דצמבר 24, 2009 אכן מקום מהמם במציאות. אפשר לעשות סיבוב סביב ה-Matterhorn ("טובלרון") לפני הפיינל.יש סינרי מומלץ לאזור או להסתפק בדיפולט? אני חושב שארוסופט פיתחה סינרי לשם.
Ittai Arnon פורסם דצמבר 24, 2009 דיווח פורסם דצמבר 24, 2009 אכן גישה ושדה מעניין. יצא לי לנחות שם במציאות מספר פעמים. יש סינרי ל FSX http://www.aerosoft.com/cgi-local/re/iboshop.cgi?showd,,11040 ויש את זה ל FS9 מבית היוצר של Swizzerland Pro. http://www.flylogicsoftware.com/site/en/products/flySion2004en/flySion2004en.htm
dima_ga פורסם דצמבר 24, 2009 דיווח פורסם דצמבר 24, 2009 יש לי את התוסף VANCOUVER+ (אגב ממליץ לכולם) ויש בו מלא שדות קטנים באזור ממש בין ההרים...יש כמה שדות תעופה עם מסלול מעפר שלא קל לזהות אותו גם במזג אויר טוב. לא ממליץ פעם ראשונה לטוס לשם עם FSPASSENGERS סתם תאבדו כסף XD בהרבה מקרים צריך לעשות לעשות ריתוק מעל נקודה מסוימת על מנת לטפס בשביל לעבור את רכסי ההרים. בהליכה סביב מנווטים בעמקים בין ההרים, משתדלים לא להיכנס בהרים הגבוהים ומאבדים את הצפון כי בדר"כ אין לשדות האלה מכישיר IFR שיוכלו לתת לך כיוון משוער.
Yoav Hahamo פורסם דצמבר 25, 2009 דיווח פורסם דצמבר 25, 2009 אכן גישה ושדה מעניין.יצא לי לנחות שם במציאות מספר פעמים. יש סינרי ל FSX http://www.aerosoft.com/cgi-local/re/iboshop.cgi?showd,,11040 ואו, הסינרי לX נראה מרשים מאוד ומעצים בכמה וכמה רמות את חווית הטיסה שם בזכות הסינרי, אני חייב לטוס שם כאשר תיהיה לי אפשרות!