Nisim Shoval פורסם דצמבר 25, 2009 דיווח פורסם דצמבר 25, 2009 היי חברים הבנתי שלאחרונה יש מעט אנשים שטסים ומעט אנשים שמפקחים. אני אעלה מחר לפקח בקרה דרום החל משמונה בערב, אשמח אם יעלה עוד פיקוח על מנת שנעיר את השמיים לשם שינוי. אשמח אם יצטרפו עוד פקחים ועוד טייסים על מנת שיהיה נחמד ניתן לטוס לעובדה מב"ג, אילת , ב"ש ועוד מסלולים רבים בדרום ולדרום. גם טיסות בין לאומיות לעובדה יתקבלו בברכה. אם תהייה תנועה טובה אז אפקח משמונה עד אחד עשרה בלילה. שיהיה ערב טוב וסוף שבוע נעים
Nadav פורסם דצמבר 25, 2009 דיווח פורסם דצמבר 25, 2009 ניסים יא תותח! ח"ח על היוזמה. אני אנסה להגיע לתת לך עוד נקודה על המסך.
Amir Gluzman פורסם דצמבר 25, 2009 דיווח פורסם דצמבר 25, 2009 סוף סוף מישהו שמודיע יום לפני שהוא מפקח אני בטוח אעשה הקפות,נראה כבר איפה... ותודה רבה מכל הלב ניסים :roll:
Ron Peer פורסם דצמבר 26, 2009 דיווח פורסם דצמבר 26, 2009 כל הכבוד....!!! להודיע יום לפני בד"כ מודיעים שעה שעתיים לפני במקרה הטוב... בדיוק לזה התכוונתי בהרבה שישרורים שלי.. אומנם ראיתי היום בבוקר..אך אשתדל מאוד לבוא ולו רק לטיסה קצרה אם אוכל..כדי להנות ולתמוך בך כל הכבוד!!
Nadav פורסם דצמבר 26, 2009 דיווח פורסם דצמבר 26, 2009 מצד אחד אני שמח לבשר שרכשתי סוף סוף את ה-747-400 האגדי של PMDG! מצד שני אני מצטער לדווח שאחרי עדכון של הסימ' לגירסא 9.1 (לא היה לי מושג שצריך לעשות את זה), הסימ' פשוט קורס כל פעם שאני נכנס אליו. :cry: הצד הבלתי נמנע הוא למחוק את כל הסימ' ולהתקין הכל כולל הכל מחדש (אחרי שאני אחזור מהמילואים). על כן, אני נאלץ לדפוק נפקדות מהטיסה שהבטחתי הערב. מצטער ניסים (וכולם). אני מקווה שפעם הבאה שנתראה ברשת אני כבר אטיס את ה-ELD. שתהיה לכולם טיסה נעימה היום. שבוע טוב