Liaz Kamper פורסם דצמבר 29, 2009 דיווח פורסם דצמבר 29, 2009 תודה רבה לכל הפקחים והטייסים. חיכיתי כבר למעלה משבועיים לתנועה ופיקוח כמו אתמול כדי לצבור ניסיון כ-OBSERVER. הסבלנות משתלמת. למדתי המון. מה בדבר תחקיר לססנה שכמעט נדרסה על-ידי בואינג של אל-על על 12? גם אם טייס הססנה נעלם, שאר הנוגעים בדבר תפקדו מעולה BY THE BOOK. נשתמע שוב הערב אם הקטנצ'יק ילך שוב לישון בזמן
Ben Bezalel פורסם דצמבר 29, 2009 דיווח פורסם דצמבר 29, 2009 liazkam כתב: תודה רבה לכל הפקחים והטייסים.חיכיתי כבר למעלה משבועיים לתנועה ופיקוח כמו אתמול כדי לצבור ניסיון כ-OBSERVER. הסבלנות משתלמת. למדתי המון. מה בדבר תחקיר לססנה שכמעט נדרסה על-ידי בואינג של אל-על על 12? גם אם טייס הססנה נעלם, שאר הנוגעים בדבר תפקדו מעולה BY THE BOOK. נשתמע שוב הערב אם הקטנצ'יק ילך שוב לישון בזמן כנראה בחור חדש שלא כ''כ הבין מה הולך..התיישר ללא רשות וזה גרר להליכה סביב של המטוס שבא לנחיתה על 12
orioh פורסם דצמבר 29, 2009 דיווח פורסם דצמבר 29, 2009 yuv365 כתב: מה קורה עם יום שלישי בלילה ? יש שרשור על יום שלישי בערב.. לא חושב שיהיה פיקוח בלילה
Ron Peer פורסם דצמבר 29, 2009 דיווח פורסם דצמבר 29, 2009 עד שהתפניתי..ובחרתי / תכננתי איך לטוס היה כבר מאוחר ממש על סוף הפיקוח.. גם עשיתי איזה טעות בטיסה התבאסתי, אז התנתקתי ולא המשכתי ליעד.
mickey lip פורסם דצמבר 29, 2009 דיווח פורסם דצמבר 29, 2009 Baruchi כתב: Ran - VATIL9 כתב: Adam - VATIL6 כתב: אין אין כמו לחזור לטוס אחרי חודש על הקרקע ולגלות תקלה ביניקה באמצע הדרך בין שדה דב לחיפה (איזור פרדיס) 4X-KCA: "פלוטו מקילו צ'רלי אלפא יש לי תקלה ביניקה, לידיעתך" פלוטו: "לא נורא מקסימום כמה מכשירים לא יעבדו לך" פלוטו: "KCA אתה מעונין לעזוב את הנתיב ולהכנס ישירות ל16?" 4X-KCA "שלילי אני אמשיך על הנתיב כרגיל רק בלי מצפן ג'יירו ואופק מלאכותי" פלוטו: "אז תמשיך 1500 בנתיב קרא לי בת גלים" ממש AS REAL AS IT GETS אם כי נראה לי משום מה שכל טייס במציאות היה כבר נוחת בהבונים. בכל מקרה תודה רבה לרן בן שמואל על הליווי והתמיכה בשעות הקשות ולכל הפקחים שעלו היום, היה כיף לא נורמלי נתראה מחר אף אחד לא היה מאשר נחיתה בבונים על תקלה כזאת למה? אם אני לא מרגיש בטוח בטיסה מאיזה סיבה כל שהיא, מי צריך לאשר לי איפה לנחות ולמה? אם אתה מכריז חירום, תנחת איפה שבא לך, קודם המטוס והתחת שלך ,אחר כך שכולם יזמרו מה שהם רוצים. זה ברור.