עבור לתוכן
David Misha

מטוס תורכי המריא ללא אישור הפקח

Recommended Posts

פורסם

טוב טוב אל תתנפלו על הרעיון :lol::lol::lol:

אז רעיון אחר..

כשיש נעילת LOC למטוס נוחת והמרחק לא בטוח להמראה אז נמציא מכשיר שמזהה את המרחק של נמטוס מהמסלול ונשים רמזור אדום מצד ימין של הזברה....

ואם זה שדה בלי פיקוח...אז..מממממ אז יהיו קצת תאונות..נוו :wink: :wink: :wink:

בקיצור אי אפשר להקים סטארט אפ איתכם :oops: :oops:

פורסם

למה סטרט אפ אם אפשר לעשות את זה הכי פשוט וזול.

מחסום חשמלי בנקודות ההמתנה ליד המסלולים, מתי שהמגדל רוצה, הוא פותח את השער ונותן למטוס להמריא...

או שפשוט יקחו אותנו "חובבי התעופה" לשמש מחסום חי על המסלול, מתי שיש אישור למטוס להמריא, מגיע רכנ בטחון ומפזר אותנו בגז מדמיע עד שהמטוס ממריא ואז נותנים לנו לחזור שוב להתפרע על המסלול עד להמראה הבאה :roll:

פורסם

מחסום חשמלי בנקודות ההמתנה ליד המסלולים, מתי שהמגדל רוצה, הוא פותח את השער ונותן למטוס להמריא...

או שפשוט יקחו אותנו "חובבי התעופה" לשמש מחסום חי על המסלול, מתי שיש אישור למטוס להמריא, מגיע רכנ בטחון ומפזר אותנו בגז מדמיע עד שהמטוס ממריא ואז נותנים לנו לחזור שוב להתפרע על המסלול עד להמראה הבאה :roll:

אהבתי :lol:

פורסם

אהבתי :lol:

גדול !! אני בעד ..... ברגע שמגיע לשם הELD אני עולה עליו :lol:

פורסם
אלמוג, מה זה משנה ELD אן ELA או כל 744 אחר. אם זה היה 744 של לופטהנזה לא היית עולה עליו גבר גבר?

רגע למה 777 לא טוב???

או אירבאס 340 :roll:

פורסם

לגבי הטורקים, מהיכרות אישית של כמה וכמה צוותי אוויר שלהם, אני מודה שהם פשוט לא יודעים אנגלית.

הם פשוט מדקלמים נהלים.

אשר לרוסים, קשה לי להבין, איך ממדינה שהוציא מעבורות לחלל, מגיעים טייסים שבמקום לנחות על 12, נכנסים לפיינל של כביש תל אביב ירושלים, כאילו אין שם מספיק פקקי תנועה...

פורסם
אלמוג, מה זה משנה ELD אן ELA או כל 744 אחר. אם זה היה 744 של לופטהנזה לא היית עולה עליו גבר גבר?

ELD זה ה744 האהוב עלי בגלל השם ירושלים

פורסם

וואלה היתי בטוח שמשהו נכנס בי כשעמדתי ברמזור, כל האוטו קיפץ לי על הכביש.

:lol:

פורסם
וואלה היתי בטוח שמשהו נכנס בי כשעמדתי ברמזור, כל האוטו קיפץ לי על הכביש.

:lol:

פיקחתי באותו זמן פתאום כל הבליפים על המכ"ם רועדים (לא שהיו הרבה :? )

הכוננית רעדה בצורה מפחידה... והאינסטינקט שלי היה להחזיק אותה ... בעע

במקום לעמוד מתחת למשקוף או מתחת לשולחן

פורסם

היה קטע מצחיק עם טייס רוסי פעם בבן גוריון שחשב שהכביש שמוביל לבן גוריון לכיוון ירושלים זה המסלול כי זה היה בלילה והאורות לטעמו נראו כמו המסלול :lol:

פורסם
לא רק באמיתי הם עושים צרות, גם ברשת הם לפעמים ממריאים ונוחתים בלי אישור.

כן אני יודע על מה אתה מדבר :lol:

כמו שסבתא שלי ז"ל הייתה אומרת עליהם.. משיגנה! :twisted:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...