Or Netzer פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 לידיעתם הוא הוענש הטייס.. קיבל קנס 100 שקל שם וגמר תסיפור חח
Itai Ganor פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 לידיעתם הוא הוענש הטייס.. קיבל קנס 100 שקל שם וגמר תסיפור חח מאיפה היה לטייס התורכי 100 שקל? אם הוא כבר הגיע לתורכיה
David Misha פורסם יולי 6, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 6, 2004 טוב טוב אל תתנפלו על הרעיון אז רעיון אחר.. כשיש נעילת LOC למטוס נוחת והמרחק לא בטוח להמראה אז נמציא מכשיר שמזהה את המרחק של נמטוס מהמסלול ונשים רמזור אדום מצד ימין של הזברה.... ואם זה שדה בלי פיקוח...אז..מממממ אז יהיו קצת תאונות..נוו :wink: :wink: :wink: בקיצור אי אפשר להקים סטארט אפ איתכם :oops: :oops:
Almog Atar פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 ומה יהיה אם הרמזור מתקלקל פקקים ?? חחח נעלה על כביש 6
Shadi Abo Ahmad פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 למה סטרט אפ אם אפשר לעשות את זה הכי פשוט וזול. מחסום חשמלי בנקודות ההמתנה ליד המסלולים, מתי שהמגדל רוצה, הוא פותח את השער ונותן למטוס להמריא... או שפשוט יקחו אותנו "חובבי התעופה" לשמש מחסום חי על המסלול, מתי שיש אישור למטוס להמריא, מגיע רכנ בטחון ומפזר אותנו בגז מדמיע עד שהמטוס ממריא ואז נותנים לנו לחזור שוב להתפרע על המסלול עד להמראה הבאה :roll:
Or Netzer פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 למה סטרט אפ אם אפשר לעשות את זה הכי פשוט וזול.מחסום חשמלי בנקודות ההמתנה ליד המסלולים, מתי שהמגדל רוצה, הוא פותח את השער ונותן למטוס להמריא... או שפשוט יקחו אותנו "חובבי התעופה" לשמש מחסום חי על המסלול, מתי שיש אישור למטוס להמריא, מגיע רכנ בטחון ומפזר אותנו בגז מדמיע עד שהמטוס ממריא ואז נותנים לנו לחזור שוב להתפרע על המסלול עד להמראה הבאה :roll: אהבתי
Itai Ganor פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 אפשר פשוט לעשות עמדת תשלום בנקודת ההמתנה במסלולים לזרוק כמה שקלים לשם ולתוך איזה קופסא קטנה ואז השער יפתח
Almog Atar פורסם יולי 7, 2004 דיווח פורסם יולי 7, 2004 למה סטרט אפ אם אפשר לעשות את זה הכי פשוט וזול.מחסום חשמלי בנקודות ההמתנה ליד המסלולים, מתי שהמגדל רוצה, הוא פותח את השער ונותן למטוס להמריא... או שפשוט יקחו אותנו "חובבי התעופה" לשמש מחסום חי על המסלול, מתי שיש אישור למטוס להמריא, מגיע רכנ בטחון ומפזר אותנו בגז מדמיע עד שהמטוס ממריא ואז נותנים לנו לחזור שוב להתפרע על המסלול עד להמראה הבאה :roll: אהבתי גדול !! אני בעד ..... ברגע שמגיע לשם הELD אני עולה עליו
Boeing744 פורסם יולי 7, 2004 דיווח פורסם יולי 7, 2004 אלמוג, מה זה משנה ELD אן ELA או כל 744 אחר. אם זה היה 744 של לופטהנזה לא היית עולה עליו גבר גבר?
Or Netzer פורסם יולי 7, 2004 דיווח פורסם יולי 7, 2004 אלמוג, מה זה משנה ELD אן ELA או כל 744 אחר. אם זה היה 744 של לופטהנזה לא היית עולה עליו גבר גבר? רגע למה 777 לא טוב??? או אירבאס 340 :roll:
Kobi David פורסם יולי 7, 2004 דיווח פורסם יולי 7, 2004 לגבי הטורקים, מהיכרות אישית של כמה וכמה צוותי אוויר שלהם, אני מודה שהם פשוט לא יודעים אנגלית. הם פשוט מדקלמים נהלים. אשר לרוסים, קשה לי להבין, איך ממדינה שהוציא מעבורות לחלל, מגיעים טייסים שבמקום לנחות על 12, נכנסים לפיינל של כביש תל אביב ירושלים, כאילו אין שם מספיק פקקי תנועה...
Almog Atar פורסם יולי 7, 2004 דיווח פורסם יולי 7, 2004 אלמוג, מה זה משנה ELD אן ELA או כל 744 אחר. אם זה היה 744 של לופטהנזה לא היית עולה עליו גבר גבר? ELD זה ה744 האהוב עלי בגלל השם ירושלים
Almog Atar פורסם יולי 7, 2004 דיווח פורסם יולי 7, 2004 התחלתי לרשום את ההודעה והתחלתי לרעוד פתאום (רעידת אדמה )
Itay Zecharia פורסם יולי 7, 2004 דיווח פורסם יולי 7, 2004 התחלתי לרשום את ההודעה והתחלתי לרעוד פתאום (רעידת אדמה ) הרגע... :shock:
אורח פורסם יולי 7, 2004 דיווח פורסם יולי 7, 2004 וואלה היתי בטוח שמשהו נכנס בי כשעמדתי ברמזור, כל האוטו קיפץ לי על הכביש.
Or Netzer פורסם יולי 7, 2004 דיווח פורסם יולי 7, 2004 וואלה היתי בטוח שמשהו נכנס בי כשעמדתי ברמזור, כל האוטו קיפץ לי על הכביש. פיקחתי באותו זמן פתאום כל הבליפים על המכ"ם רועדים (לא שהיו הרבה :? ) הכוננית רעדה בצורה מפחידה... והאינסטינקט שלי היה להחזיק אותה ... בעע במקום לעמוד מתחת למשקוף או מתחת לשולחן
Itai Ganor פורסם יולי 7, 2004 דיווח פורסם יולי 7, 2004 היה קטע מצחיק עם טייס רוסי פעם בבן גוריון שחשב שהכביש שמוביל לבן גוריון לכיוון ירושלים זה המסלול כי זה היה בלילה והאורות לטעמו נראו כמו המסלול
Izik Bakshi פורסם יולי 7, 2004 דיווח פורסם יולי 7, 2004 לא רק באמיתי הם עושים צרות, גם ברשת הם לפעמים ממריאים ונוחתים בלי אישור.
Or Netzer פורסם יולי 7, 2004 דיווח פורסם יולי 7, 2004 לא רק באמיתי הם עושים צרות, גם ברשת הם לפעמים ממריאים ונוחתים בלי אישור. כן אני יודע על מה אתה מדבר כמו שסבתא שלי ז"ל הייתה אומרת עליהם.. משיגנה! :twisted: