OmriSoudry פורסם ינואר 9, 2010 דיווח פורסם ינואר 9, 2010 לדעתי אתם עשיתם מכל הסיפור הזה משהו שהוא לא... הרבה זמן לא הייתי כאן ואני מודה שנראה שהדברים לא ממש השתנו. אבל לפי מה שאתם מתארים, החטיבה היום במצב שמזכיר לי את המצב של פיקוח טיסה בצבא במציאות. חסרים אנשים. יש לי הרבה רעיונות שיעזרו להתגבר על הבעיה הזו, שאותם אני אשמח לספר לאנשים הרלוונטיים, אבל אם תשאלו אותי - מדובר במצב זמני. דור גדול מאוד ומשמעותי של חברי חטיבה התגייסו. לא מדובר באנשים שנמאס להם, אלא אנשים שאני בטוח ב-1000% שיחזרו לכאן ובגדול אחרי הצבא. אותם אנשים שחוזרים מהצבא, השעתיים בשבוע שהם משקיעים הם על ה"בייבי" שלהם (VA, IFS, וכו'..) ומעבר לזה אין להם זמן לתחביב. אני לא כותב משהו מונפץ, אני מדבר גם על עצמי וגם על חברים טובים שלי. אני יכול לומר לכם על עצמי שהשבוע ידעתי שאני יוצא חמשו"ש, והיה לי חשוב לעלות לפקח על חניכי IFS בתל נוף. לא כי אני צריך שעות פיקוח על תל-נוף, ממש לא...אלא כדי לתרום. אם תשאלו אותי למה אני כבר לא עולה לפקח על תל-נוף בשאר הזמן שלי, אענה לכם בשמחה: יש לי מעל 100 שעות טיסה ואני יכול לספור ב-2 ידיים את כמות המטוסים שטסו אצלי בזמן הזה. חשבתי שזה כי לא מכירים נדב"ר אז הוצאתי מדריך לנדב"ר. חשבתי שזה כי אין סינרי אז הכנתי סינרי עם דפיות. חשבתי שזה כי לא מעניין, אז שמתי ILS כדי שיהיה עוד מקום בארץ, במרכז, שאפשר לתרגל בו מכשירים. ואף אחד לא בא. אז התייאשתי... מעולם לא פיקחתי על בן גוריון ברשת או כל כל שדה אחר פרט לתל נוף. רציתי לעשות את זה מאז הגיוס אבל לא היה לי זמן לכל ההליך... בכל מקרה, כשהחיילים ישתחררו נתחיל לראות פה יותר אנשים לדעתי. גם במציאות פעם באיזה 3 שנים כל מגדל מגיע למצב של מחסור חמור באנשים ובמוסמכים. מנסיון, זה מסתדר.