Gilad Brutman פורסם ינואר 8, 2010 דיווח פורסם ינואר 8, 2010 שלום לכולם, בשבועות האחרונים צוות ירחון VATIL עובד על בגיליון ה-4 של הירחון, גיליון זה בעצם מסכם שנת פעילות של החטיבה, ואנחנו שמחים להציג אותו בפנייכם: גיליון 4 של ירחון VATIL תודות: לרן פינקלס, תומר עינבר, איתי חריט, מיקי ליפ, דוד בן דוד וצוות SWV על כתיבת התכנים למדורים השונים. תודות לצוות החדש של הירחון: אחראי דבר המערכת – גלעד ברוטמן. אחראי חדשות החטיבה – דניאל פולק. אחראי ריאיון אישי – שובל כהן. אחראי מדור סקרים – ירדן שלוי. אחראי היגוי, לשון ועריכת הירחון –אמיר גלוזמן, יוני בירון. תודה רבה לרן בן צבי שהיה שותף, ומייסד מדור גאדג'טים, הוא עוזב אותנו לתקופת מבחנים ואנו מקווים שיחזור אלינו בקרוב. עוד תודה ליוני בירון שעזר רבות ותמך מאחורי הקלעים! קישור להורדה (תודה לIFS): http://www.vatil.org.il/vatil/magazine/ ... azine4.pdf בברכת שנה אזרחית טובה ושבת שלום, צוות ירחון VATIL.
Gilad Brutman פורסם ינואר 8, 2010 מחבר דיווח פורסם ינואר 8, 2010 אתם יותר ממוזמנים לרשום תגובות על הגיליון
WalKMaN` פורסם ינואר 8, 2010 דיווח פורסם ינואר 8, 2010 יצא יפה גלעד.. מגיע לך כל הכבוד על הירחון, ומקווה שנצליח לעמוד בזמנים יותר טוב חודש הבא! שבת שלום לכולם, מקווים שתהנו!!
Yoni פורסם ינואר 8, 2010 דיווח פורסם ינואר 8, 2010 כל הכבוד לצוות הירחון ולגלעד! כפי שרשום, יצאתי להפסקה עקב עומס גדול אך עדיין משגיח מרחוק לראות שהכל ממשיך על הצד הטוב ביותר תודה לכל המשתתפים ושוב תודה ענקית לגלעד שהרים את הגיליון הזה ואת החזרה המחודשת! כל הכבוד!
אורח פורסם ינואר 8, 2010 דיווח פורסם ינואר 8, 2010 קודם כל חבר'ה, כל הכבוד על היוזמה והחזרת הירחון לחיים, תמיד כיף לקרוא על מה שקורא בחטיבה, ברצוני לתת לכם כמה הערות בונות, לדעתי חבר'ה יש יותר מידי "אחראים מדורים" בירחון, אך לעומת זאת רוב הכתבות נכתבות על ידי אנשים שהם לא מהצוות של הירחון, מה הטעם לכתוב ירחון ולתת לאנשים אחרים לכתוב את רוב הכתבות בו? או להעתיק פרסומים שונים בפורום אליו? אחראי הוא לא להגיד לאנשים "אם יש לכם משהו לכתוב , תכתבו ותשלחו לי" אלה גם אתם צריכים לכתוב, לסכם , לבקר וכו',לדוג' ביקורת כל שהיא על הBB3, או סיכום של השיעור האחרון בIFS, מה למדו, מה עשו איך עשו. כמובן שאם יש מישהו שרוצה לכתוב משהו לטובת הירחון אז לתת לו בכיף. המדור המקצועי של הירחון, הוא כתבה שחריט רשם לפני כמה חודשים לגיליון הקודם, מה המטרה לפרסם את זה שוב? יש אין ספור רעיונות ונושאים שעליהם אפשר לכתוב מבלי לטחון את אותם נושאים, לדעתי היה מיותר לחלוטין לפרסם את זה שוב. לדעתי יש להשקיע יותר מאמצים במדור הזה של הירחון ולכתוב עוד מספר כתבות,זהו חלק שאני לפחות וכמובן עוד רבים מחפשים על מנת להתמקצע וללמוד דברים חדשים, ולכן לדעתי הוא חשוב ביותר. החלק של ה"ראיונות אישיים עם חברי החטיבה" מצוין! בקשר לחלק של הסקרים, הסקר שפרסמתם לדעתי לא קריטי למען הירחון אלה למען החטיבה, לדעתי שאלות כמו "איזה סוג טיסה אתם אוהבים" וכו' יתפסו הרבה יותר ויענינו את הקורא הרבה יותר, כמו כן להעלות מספר רב יותר של סקרים כיוון שזה לא משהו שדורש "מאמץ" מהמשתמש, פשוט לבחור כפתור דבר אחרון, השילוב של הבאנרים, והתמונות השונות בתוך הגיליון פשוט זוועתי ולא נעים לעין, נסו לשפר זאת. חבר'ה קחו את זה בתור ביקורת בונה, יכלתי להגיב כמו השאר "יצא מצויין" סתם ולא היה יוצא מזה כלום, בכל מקרה נהנהתי לקרוא את מה שרשום שמה, ואתם בהחלט עושים עבודה יפה! בהצלחה!
zvi rodes פורסם ינואר 8, 2010 דיווח פורסם ינואר 8, 2010 חברים יקרים התחלה טובה ,אני תיקווה שיהיה לזה המשך פורה ,אני שותף לנאמר ע"י אביב קרבל ביקורת בונה בהחלט.חברים מספרים על עצמם זה יפה וגם מוסיף להיכרות האישית במשפחה.אני מציע להכניס מידי פעם כתבות על מטוס מהעבר הרחוק ,מבצעים שנעשו ע"י להק מטוסים או מטוס בודד,סיפור אישי של חבר לקבלת רשיון טיסה,התרשמות מסיור מענין במפעל ליצור כלי טיס,טיול מענין בחו"ל,תאור חוויה ראשונה בטיסה ברשת או במציאות,טייס או פקח מצטיין בחטיבה וכו'.בכל אופן תודה רבה ויישר כוח לכל הצוות.
Gilad Brutman פורסם ינואר 8, 2010 מחבר דיווח פורסם ינואר 8, 2010 קודם כל חבר'ה, כל הכבוד על היוזמה והחזרת הירחון לחיים, תמיד כיף לקרוא על מה שקורא בחטיבה,ברצוני לתת לכם כמה הערות בונות, לדעתי חבר'ה יש יותר מידי "אחראים מדורים" בירחון, אך לעומת זאת רוב הכתבות נכתבות על ידי אנשים שהם לא מהצוות של הירחון, מה הטעם לכתוב ירחון ולתת לאנשים אחרים לכתוב את רוב הכתבות בו? או להעתיק פרסומים שונים בפורום אליו? אחראי הוא לא להגיד לאנשים "אם יש לכם משהו לכתוב , תכתבו ותשלחו לי" אלה גם אתם צריכים לכתוב, לסכם , לבקר וכו',לדוג' ביקורת כל שהיא על הBB3, או סיכום של השיעור האחרון בIFS, מה למדו, מה עשו איך עשו. כמובן שאם יש מישהו שרוצה לכתוב משהו לטובת הירחון אז לתת לו בכיף. המדור המקצועי של הירחון, הוא כתבה שחריט רשם לפני כמה חודשים לגיליון הקודם, מה המטרה לפרסם את זה שוב? יש אין ספור רעיונות ונושאים שעליהם אפשר לכתוב מבלי לטחון את אותם נושאים, לדעתי היה מיותר לחלוטין לפרסם את זה שוב. לדעתי יש להשקיע יותר מאמצים במדור הזה של הירחון ולכתוב עוד מספר כתבות,זהו חלק שאני לפחות וכמובן עוד רבים מחפשים על מנת להתמקצע וללמוד דברים חדשים, ולכן לדעתי הוא חשוב ביותר. החלק של ה"ראיונות אישיים עם חברי החטיבה" מצוין! בקשר לחלק של הסקרים, הסקר שפרסמתם לדעתי לא קריטי למען הירחון אלה למען החטיבה, לדעתי שאלות כמו "איזה סוג טיסה אתם אוהבים" וכו' יתפסו הרבה יותר ויענינו את הקורא הרבה יותר, כמו כן להעלות מספר רב יותר של סקרים כיוון שזה לא משהו שדורש "מאמץ" מהמשתמש, פשוט לבחור כפתור דבר אחרון, השילוב של הבאנרים, והתמונות השונות בתוך הגיליון פשוט זוועתי ולא נעים לעין, נסו לשפר זאת. חבר'ה קחו את זה בתור ביקורת בונה, יכלתי להגיב כמו השאר "יצא מצויין" סתם ולא היה יוצא מזה כלום, בכל מקרה נהנהתי לקרוא את מה שרשום שמה, ואתם בהחלט עושים עבודה יפה! בהצלחה! קרבל תודה רבה לך! נלקח לתשומת הלב וישולב בגיליון הבא, בנוגע לאחראי מדורים, תאמין לי שאחראי המדורים יש להם חיים ויש אנשים שמבקשים מהם לכתוב כתבה אז הם אומרים בסדר ואחרי יומיים הם שוכחים. זה גם חלק מהתפקיד, חוץ מזה הוא עורך, מסדר את התמונות (כשצריך) וכד'. אנחנו נשקול את מה שאמרת.
David Bendavid פורסם ינואר 9, 2010 דיווח פורסם ינואר 9, 2010 קודם כל חבר'ה, כל הכבוד על היוזמה והחזרת הירחון לחיים, תמיד כיף לקרוא על מה שקורא בחטיבה,ברצוני לתת לכם כמה הערות בונות, לדעתי חבר'ה יש יותר מידי "אחראים מדורים" בירחון, אך לעומת זאת רוב הכתבות נכתבות על ידי אנשים שהם לא מהצוות של הירחון, מה הטעם לכתוב ירחון ולתת לאנשים אחרים לכתוב את רוב הכתבות בו? או להעתיק פרסומים שונים בפורום אליו? אחראי הוא לא להגיד לאנשים "אם יש לכם משהו לכתוב , תכתבו ותשלחו לי" אלה גם אתם צריכים לכתוב, לסכם , לבקר וכו',לדוג' ביקורת כל שהיא על הBB3, או סיכום של השיעור האחרון בIFS, מה למדו, מה עשו איך עשו. כמובן שאם יש מישהו שרוצה לכתוב משהו לטובת הירחון אז לתת לו בכיף. המדור המקצועי של הירחון, הוא כתבה שחריט רשם לפני כמה חודשים לגיליון הקודם, מה המטרה לפרסם את זה שוב? יש אין ספור רעיונות ונושאים שעליהם אפשר לכתוב מבלי לטחון את אותם נושאים, לדעתי היה מיותר לחלוטין לפרסם את זה שוב. לדעתי יש להשקיע יותר מאמצים במדור הזה של הירחון ולכתוב עוד מספר כתבות,זהו חלק שאני לפחות וכמובן עוד רבים מחפשים על מנת להתמקצע וללמוד דברים חדשים, ולכן לדעתי הוא חשוב ביותר. החלק של ה"ראיונות אישיים עם חברי החטיבה" מצוין! בקשר לחלק של הסקרים, הסקר שפרסמתם לדעתי לא קריטי למען הירחון אלה למען החטיבה, לדעתי שאלות כמו "איזה סוג טיסה אתם אוהבים" וכו' יתפסו הרבה יותר ויענינו את הקורא הרבה יותר, כמו כן להעלות מספר רב יותר של סקרים כיוון שזה לא משהו שדורש "מאמץ" מהמשתמש, פשוט לבחור כפתור דבר אחרון, השילוב של הבאנרים, והתמונות השונות בתוך הגיליון פשוט זוועתי ולא נעים לעין, נסו לשפר זאת. חבר'ה קחו את זה בתור ביקורת בונה, יכלתי להגיב כמו השאר "יצא מצויין" סתם ולא היה יוצא מזה כלום, בכל מקרה נהנהתי לקרוא את מה שרשום שמה, ואתם בהחלט עושים עבודה יפה! בהצלחה! קרבל תודה רבה לך! נלקח לתשומת הלב וישולב בגיליון הבא, בנוגע לאחראי מדורים, תאמין לי שאחראי המדורים יש להם חיים ויש אנשים שמבקשים מהם לכתוב כתבה אז הם אומרים בסדר ואחרי יומיים הם שוכחים. זה גם חלק מהתפקיד, חוץ מזה הוא עורך, מסדר את התמונות (כשצריך) וכד'. אנחנו נשקול את מה שאמרת. גלעד, אני מסכים עם אביב בנושא הזה. ברור שיש לאחראי המדורים חיים, לרובנו יש, אבל גם למי שכותב לכם יש חיים. לדעתי אחראי מדור אמור לאסוף חומר ולכתוב כשהוא מתבסס על החומר את הכתבה. ככה עושים גם בעיתונות האמיתית. וככה לדעתי יצא בצורה המקצועית ביותר. אני ממליץ בחום ליישם את הביקורת של אביב,בהחלט ביקורת בונה וכל מילה בסלע! תודה על ההשקעה ובהצלחה בהמשך!
Ido Rosenthal פורסם ינואר 9, 2010 דיווח פורסם ינואר 9, 2010 גם למי שאתם מבקשים מהם לכתוב יש חיים... לא רק שיש להם חיים, בניגוד אליכם הם גם לא התנדבו לתפקיד של ירחון ואטיל...
Yoni פורסם ינואר 9, 2010 דיווח פורסם ינואר 9, 2010 גם למי שאתם מבקשים מהם לכתוב יש חיים... לא רק שיש להם חיים, בניגוד אליכם הם גם לא התנדבו לתפקיד של ירחון ואטיל... לא כולנו מעורבים בתוך הגופים ולכן אין בידינו את המידע שאנו צריכים לאסוף למדור חדשות, לדוגמא. נחזור ונאמר, כל הגופים שלא מעוניינים לשלוח חדשות לירחון, מוזמנים לרשום כאן ולא יישלח להם מייל להבא.
Gilad Brutman פורסם ינואר 9, 2010 מחבר דיווח פורסם ינואר 9, 2010 עידו, אני מבין מה שאתה אומר, אבל תסתכל בגיליונות הקודמים, כל גוף רשם על עצמו בקצרה (עבודה שלוקחת פחות מ5 דקות) מה חדש בגוף שלו, חשיפת דברים חדשים וכד'. דברים אלו צוות הירחון לא יודע ולא יכול לכתוב, מה שאנחנו מנסים בחדשות הוא לחדש לאנשים דברים שהם לא ידעו לפני קריאת הירחון וכשבעלי הגופים באים ואומרים, תרשום לפי הסטטיסטיקות, לא חידשנו לקורא כלום. נכון שהוא יכול לעשות את זה (והוא גם עושה את זה), אבל זה לא אומר שבעלי הגופים לא צריכים לעזור לו ולחדש לקורא דברים.
Idan Traub פורסם ינואר 9, 2010 דיווח פורסם ינואר 9, 2010 העקרון המרכזי בתגובות של עידו ואביב הוא כזה : אין שום בעיה שכל גוף יפרסם את עצמו בירחון ויכתוב את הפירסומת של עצמו בכל דרך שיבחר אבל ואבל חשוב ! צוות הירחון צריך להכניס בירחון עוד תוכן כתוב בדוגמאת כתבות על תוספים חדשים שיצאו בקרוב או יצאו כבר והירחון ממליץ , ארועים חדשים ופיתוחים חדשים בחטיבה שלדעתי אין שום סיבה שלא כמו במציאות הכתב של הירחון לא ינהל מגעים מול הגופים השונים ויוציא מהם מידע על מהלכים עתידיים בחטיבה או ארועים חדשים / כל דבר . בנוסף בנימה אישית לדעתי העיצוב של הירחון טיפה מלבני מידי וחסר צבע וטעם . יוני גם לא כל כתב צבאי היה מפקד בדרג גבוהה בצבא ועדיין הם מביאים ידיעות מצה"ל בנושאים שונים .
Gilad Brutman פורסם ינואר 9, 2010 מחבר דיווח פורסם ינואר 9, 2010 עידן אל דאגה, העיצוב הזה הוא זמני וכבר בירחון הבא תקבלו את העיצוב החדש. לגבי העניין של הכתבים הבנתי ונראה מה עושים עם זה, לקחתי לתשומת ליבי.
prince869 פורסם ינואר 9, 2010 דיווח פורסם ינואר 9, 2010 גלעד, אשמח אם תבדוק את תיבת ההודעות הפרטיות שלך. תודה, רז. ואם כבר נתתי תגובה, אז מאוד אהבתי את עניין הראיון האישי, וגם אני חושב שיש צורך ביותר חדשות לתת...כי היו המון מקרים וחדשות שהייתם לפי דעתי צריכים לעדכן. בהצלחה!
Gilad Brutman פורסם ינואר 9, 2010 מחבר דיווח פורסם ינואר 9, 2010 רז, קיבלתי את ההודעה, העברתי למנהל המדור, תודה!
Ido Rosenthal פורסם ינואר 9, 2010 דיווח פורסם ינואר 9, 2010 נכון שהוא יכול לעשות את זה (והוא גם עושה את זה), אבל זה לא אומר שבעלי הגופים לא צריכים לעזור לו ולחדש לקורא דברים. זה בדיוק מה שזה אומר כי הוא התנדב להיות בצוות המגזין. טוב אני לא רוצה סתם להתריס אז אני אעצור פה, אני מקווה שתפנימו את מה שקרבל כתב לכם כי לקחת תפקיד בחטיבה דורש גם לעשות אותו ולא רק להתהדר בתואר ובקרדיטים.
Gilad Brutman פורסם ינואר 9, 2010 מחבר דיווח פורסם ינואר 9, 2010 כמובן, לקחתי הכל לתשומת ליבי לגיליון הבא.. תודה לכולם על הביקורת!
אורח Yarden Salvi פורסם ינואר 9, 2010 דיווח פורסם ינואר 9, 2010 לגבי כמות הסקרים הנכנסים לגיליון, מכיוון שהחזרת הגיליון והוצאתו היו קרובים אחד לשני, לא הייתה אפשרות להכניס מספר סקרים, בנוסף לשינויים גדולים שעבר אתר הירחון, ובו ככל הנראה יהיו הסקרים בעתיד. מבטיחים שבגיליון הבא תראו יותר סקרים, וכמו שאמר גלעד, כל הערה או הארה מצדכם תתקבל בברכה ותיושם בגיליון הבא. שבוע טוב לכולם.
Idan Traub פורסם ינואר 10, 2010 דיווח פורסם ינואר 10, 2010 לגבי כמות הסקרים הנכנסים לגיליון,מכיוון שהחזרת הגיליון והוצאתו היו קרובים אחד לשני, לא הייתה אפשרות להכניס מספר סקרים, בנוסף לשינויים גדולים שעבר אתר הירחון, ובו ככל הנראה יהיו הסקרים בעתיד. מבטיחים שבגיליון הבא תראו יותר סקרים, וכמו שאמר גלעד, כל הערה או הארה מצדכם תתקבל בברכה ותיושם בגיליון הבא. שבוע טוב לכולם. אני לא מבין כל כך מה הקושי הטכני להכניס מספר סקרים במקביל ולבחור מתוכם שלושה ארבעה שיכנסו למהדורה ?
Gilad Brutman פורסם ינואר 11, 2010 מחבר דיווח פורסם ינואר 11, 2010 עיידן, צור קשר איתי אני יסביר לך הכל.