Izik Bakshi פורסם ינואר 13, 2010 דיווח פורסם ינואר 13, 2010 אהלן, מצורף לינק לכתבה על פיתוח מעניין של תעשייה אווירית בנוגע להסעה ללא מנועים פועלים. פורסם בירחון הישראלי לטכנולוגיות מתקדמות - גיליון דצמבר 2009 http://www.technologies.co.il/tech/tech ... le_id=1324
prince869 פורסם ינואר 13, 2010 דיווח פורסם ינואר 13, 2010 רעיון נחמד מאוד! לא קראתי את כל הכתבה אבל לפי מה שנראה מההתחלה זה נראה רעיון טוב. קצת לסבך את הפשוט והטוב לפי דעתי אבל כרצונם...
אורח פורסם ינואר 13, 2010 דיווח פורסם ינואר 13, 2010 רעיון נחמד מאוד!לא קראתי את כל הכתבה אבל לפי מה שנראה מההתחלה זה נראה רעיון טוב. קצת לסבך את הפשוט והטוב לפי דעתי אבל כרצונם... פעם מישהו חישב כמה עולה ל747 כבד, בלונדון להסיע מהגייט לאחד המסלולים בשעת עומס, יצא משהו כמו 50000 אלף דולר :idea: רעיון חכם מאוד, וחסכוני ביותר, אני יכול להיות בטוח שהמון חברות תעופה ישתמשו בשירות הזה.
E.Z פורסם ינואר 13, 2010 דיווח פורסם ינואר 13, 2010 רעיון נחמד מאוד!לא קראתי את כל הכתבה אבל לפי מה שנראה מההתחלה זה נראה רעיון טוב. קצת לסבך את הפשוט והטוב לפי דעתי אבל כרצונם... פעם מישהו חישב כמה עולה ל747 כבד, בלונדון להסיע מהגייט לאחד המסלולים בשעת עומס, יצא משהו כמו 50000 אלף דולר :idea: רעיון חכם מאוד, וחסכוני ביותר, אני יכול להיות בטוח שהמון חברות תעופה ישתמשו בשירות הזה. קצת מוגזם התמחור הזה -חברות תעופה בארץ לפי מה שאני מכיר משלמות כ 2 ש"ח לליטר- להזכירכם דלק סילון זה דלק פחות אייכותי ונקי מהדלק שיש ברכבים והעלויות שלו נמוכות ביחס לדלק של רכב לדוגמא. אבל אין ספק שההסעה ללא מנועים תחסוך לחברות התעופה מליונים בשנה בטח בשדות תעופה עמוסים.
Elad Levy פורסם ינואר 15, 2010 דיווח פורסם ינואר 15, 2010 אל תשכחו שבשביל להזיז את המטוס לטרקטור הזה צריך להיות מנוע של 2000 כוחות סוס שגם הוא שותה המון דלק.. ההבדל זה שהמטוס מגיע למסלול הוא ממריא והטקסי בוט חייב להתנתק וליסוע חזרה לטרמינל מה שגם מבזבז דלק אולי לא כמו מטוס שמסיע אבל עדיין ובגודל שלו גם הוא יהיה נתון לפקקים במסלולי ההסעה.
אורח פורסם ינואר 15, 2010 דיווח פורסם ינואר 15, 2010 אל תשכחו שבשביל להזיז את המטוס לטרקטור הזה צריך להיות מנוע של 2000 כוחות סוס שגם הוא שותה המון דלק.. ההבדל זה שהמטוס מגיע למסלול הוא ממריא והטקסי בוט חייב להתנתק וליסוע חזרה לטרמינל מה שגם מבזבז דלק אולי לא כמו מטוס שמסיע אבל עדיין ובגודל שלו גם הוא יהיה נתון לפקקים במסלולי ההסעה. עדיין, זה לא ישתווה ל4 מנועי רולרויס ענקיים
Baruch Spiegel פורסם ינואר 16, 2010 דיווח פורסם ינואר 16, 2010 להתניע ומיד להמריא נראה לי רעיון גרוע ומסוכן יותר מאשר לחסוך כמה דקות של דלק הסעה. היתרון בהסעה באמצעות המנועים: התייצבות טמפרטורות בכל המערכות הקשורות למנועים - ולא רק בתאי הבעירה. התייצבות של לחץ שמן והבטחה ששמן מגיע לכל הנקודות בהן הוא צריך לעבוד תוך כדי טיסה. התייצבות של מערכות נתמכות כגון: גנרטורים, BLEED AIR, הידראוליקה ועוד. הרצה של המנועים כדי להציף בעיות שאולי קיימות. עדיף שיצוצו לפני המראה ולא אחרי. כמובן שכל מקרה לגופו. הפתרון יכול להיות טוב בשדות בהם הסעה לוקחת המון זמן ו\או יש "פקקים" ב HOLD SHORT. בסימולטור אין בעיות כאלה בכלל... הייתי הולך על הפתרון של אמיר...