עבור לתוכן
Ido Rosenthal

**Ait Aviation's 1st Relay Race**

Recommended Posts

פורסם

הצעה מעניינת כדי להפוך את התחרות למאתגרת יותר:

להתחשב בכמות הדלק שכל קבוצה "קונה" בשקלול התוצאות. מי שיהיה הכי חסכוני, יקבל תוספת נקודות.

בנוסף, כל מתחרה יצהיר על זמ"מ (זמן מעל מטרה) שבו הוא מתחייב להיות מעל כל נקודה מוגדרת.

רמת הדיוק תיחשב גם היא בשקלול התוצאות.

פורסם
הצעה מעניינת כדי להפוך את התחרות למאתגרת יותר:

להתחשב בכמות הדלק שכל קבוצה "קונה" בשקלול התוצאות. מי שיהיה הכי חסכוני, יקבל תוספת נקודות.

בנוסף, כל מתחרה יצהיר על זמ"מ (זמן מעל מטרה) שבו הוא מתחייב להיות מעל כל נקודה מוגדרת.

רמת הדיוק תיחשב גם היא בשקלול התוצאות.

נכון לעכשיו אנחנו רוצים להשאיר את הקונספט פשוט, אם הארוע יצליח אז נכניס כל מני שכלולים לחוקים יש לנו כבר כל מני רעיונות.

הדלק משפיע באופן ישיר על המהירות של המטוס ולכן כדאי לכל קבוצה לחשב באמת כמה דלק היא צריכה

פורסם

אהלן חבר'ה!

על מנת להקל על המעונינים להשתתף באירוע אשר לא מצאו לעצמם חברים לצוות, אתם מוזמנים לשרשר פה את שמכם ואת המטוס עליו אתם מעונינים לטוס.

במידה ולא תמצאו קבוצה ננסה לצרף אותכם לקבוצה אחרת.

פורסם

אנחנו כבר בתכנון של צוות, יש לי שאלה, כל קבוצה יכולה לבחור נתיב אחר? אם כן הנתיבים צריכים להיות באותו המרחק לא?

לדוגמא:

אם קבוצה א' עושה נתיב הרצליה חיפה וקבוצה ב' טסה מחיפה לאילת הרי ברור שקבוצה א' תגיע לפניהם.

איך כל הקטע של הנתיבים עובד?

פורסם
אנחנו כבר בתכנון של צוות, יש לי שאלה, כל קבוצה יכולה לבחור נתיב אחר? אם כן הנתיבים צריכים להיות באותו המרחק לא?

לדוגמא:

אם קבוצה א' עושה נתיב הרצליה חיפה וקבוצה ב' טסה מחיפה לאילת הרי ברור שקבוצה א' תגיע לפניהם.

איך כל הקטע של הנתיבים עובד?

יש לכם חופש פעולה מלא בקביעת הנתיב, הקבוצה שתדע לנצל את היכולות של כל המטוסים כדי ליצור את הנתיב המהיר ביותר וגם תבצע אותו בזמן המהיר ביותר תנצח. התחרות העיקרית פה היא התכנון של הנתיב ולאו דווקא הביצוע שלו, למרות שגם כאן יכולה להיות השפעה אם מישהו מתברבר.

כמו שרשמתי המגבלה היחידה היא שמותר להשתמש בשדה תעופה רק פעם אחת בנתיב, וההחלפות הן בשדה תעופה ולא באוויר. כלומר אם עשיתם החלפה פעם אחת בנתב"ג לא תוכלו לבצע שוב פעם החלפה בנתב"ג ותאלצו לעשות אותה במקום אחר, גם הסדר של המטוסים הוא לשיקולכם, יכול להיות שקבוצה א' תחליט שה172 לוקח נקודה כלשהי וקבוצה ב' תחליט שהמסוק לוקח אותה, יש אינסוף אפשרויות...

פורסם

355 איש ראו את ההודעה הזאתי, 355 לחלק ל4 יוצא בערך 88 קבוצות, ייתכן שאפילו קבוצה אחת לא נרשמה?

חבר'ה אם אתם בודדים כרגע ומעונינים להשתתף, תשלחו לי למייל את השם המלא שלכם, סימ' שאיתו תעבדו באירוע ומטוס, ואני אשבץ אותכם בקבוצות המתאימות.

ait3@ait-aviation.org

פורסם

הנקודות לאירוע הן :

צומת גולני, מרכז המכתש הקטן, מאגני מיכאל ובית לחם.

אני מזכיר לכם שאפילו קבוצה אחת עוד לא נרשמה לאירוע, במידה ולא תיהיה הענות של לפחות ארבעה קבוצות האירוע יבוטל לצערי.

פניתי לרבים ממכם במסנג'ר בבקשה להירשם לאירוע ולתאם קבוצות, חבר'ה זה הזמן להירשם, במידה ולא תרשמו בשבוע הקרוב נאלץ לבטל את האירוע, כמו כן אין טעם להשקיע מאמצים בפיתוח התוכנה לאירוע.

יש לכם פה הזדמנות לפיקוח מלא ותנועה, תוכיחו שואטיל עדיין פעילה ברשת.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...