Yarden Gotlib פורסם ינואר 19, 2010 דיווח פורסם ינואר 19, 2010 שלום, לאחרונה ראיתי פרסומים בכל מיני אתרים כדוגמת זה : http://flyawaysimulation.com/article3135.html שMicrosoft מתכננת להוציא גרסה חדשה לסימולטור שלה בתחילת שנת 2011. לדעתכם זה אמיתי, ואם כן שווה לחכות עם קנית מחשב חדש על מנת שאוכל להתאים דרישות מערכת?
DeepSpace פורסם ינואר 19, 2010 דיווח פורסם ינואר 19, 2010 זה בערך נכון. מייקרוסופט ביטלה את סדרת ה FS (ז"א, לא יצא סימולטור שנקרא Microsoft Flight Simulator 11), אבל היא מכרה את כל הקוד ל Aerosoft, ז"א ש Aerosoft תמשיך ותפתח את הסימולטור שייצא בשם שהיא תמצא לנכון.
אורח פורסם ינואר 19, 2010 דיווח פורסם ינואר 19, 2010 חבל, לדעתי צריכים לתת ל-FSX להיטמע.. הוא יצא לפני כמעט שנתיים ויש בקושי מטוסים מקצועיים לטוס אליהם , חוץ מה767 וה757 שהם בעצם אותו גברת בשינוי עדרת אין עוד כלום ! אירבבסים אולי יש של ווילקו אבל לא בטוח , מחכים לngx שיצא
Yarden Gotlib פורסם ינואר 19, 2010 מחבר דיווח פורסם ינואר 19, 2010 תשמעו, לפי מה שאמרתם זה בערך אותו מקרה כמו עם הwindows vista וה7, ז"א שmicrosoft הוציאו את הוויסטה והיא הייתה גרועה אבל ברמה ממש גבוהה, ואחרי לא הרבה זמן הם הוציאו את ה-7 שהוא פשוט מדהים, אבל השאלה שלי היא אם aerosoft באמת תקח את הסימולטור לרמה הרבה יותר גבוהה, או שהוא ישאר באותה רמה פשוט עם יותר בעיות, בשורה התחתונה, יש למה לחכות?
Amir Gluzman פורסם ינואר 19, 2010 דיווח פורסם ינואר 19, 2010 תשמעו, לפי מה שאמרתם זה בערך אותו מקרה כמו עם הwindows vista וה7, ז"א שmicrosoft הוציאו את הוויסטה והיא הייתה גרועה אבל ברמה ממש גבוהה, ואחרי לא הרבה זמן הם הוציאו את ה-7 שהוא פשוט מדהים, אבל השאלה שלי היא אם aerosoft באמת תקח את הסימולטור לרמה הרבה יותר גבוהה, או שהוא ישאר באותה רמה פשוט עם יותר בעיות, בשורה התחתונה, יש למה לחכות? בהמשך לדבריך. לפתח סימולטור ברמה גבוהה ברמות מטורפות תגרום לאנשים להתקינו על המחשב עוד שנים מספר. אם היום רק מחשבים ברמה גבוהה מאוד מחזיקים סימולטור שכזה(בקושי)אז אפשר להבין איזה פער ייתגבש. אני מאוד מקווה שכמו עם הויסטה,יפתחו סימולטור נורמלי עם גרפיקה כשל ה-FSX ובלי הרבה בעיות כשל ה-FSX. בדומה למה שקרה עם WIN 7.
nuriel77 פורסם ינואר 19, 2010 דיווח פורסם ינואר 19, 2010 מחכה לראות אם AEROSOFT יפתחו סימולטור חדש! עדיין בפורומים שלהם יש שיחות על זה: http://www.forum.aerosoft.com/index.php?showtopic=29444 מאוד מאמין בהם על היכולת. אולי הם יתקשו בצד הפרסומי וכוח השיווק כי הם לא חברה עם משאבים כמו מיקרוסופט. כאן הם עלולים ליפול. אני גם מקוה שאם מיקרוסופט יזהו ש AEROSOFT עלולים לצאת עם משהו שיסכן את המכירות של FSX בשנתיים הבאות, אולי זה ידרבן אותם לפתח סימולטור חדש לגמרי. אני לא חושב FSX צריכה להיטמע. יש בזה אלמנטים מסויימים של מזוכיזם כאשר אחד מנסה להפעיל את FSX ללא בעיות... :-) זה תהליך מסורבל, ו FSX אבודה מבחינת איך שהיא מתוכנתת. תביא מחשב הכי מדהים שיש בשוק ועדיין תחוו צרות של הגדרות וביצועים מוזרים. זה תיכנון גרוע של תוכנה. אין גם טעם להוציא SERVICE PACK 3 ל FSX כי כבר שיפרו את כל מה שאפשר לשפר ב SP2... העולם זקוק לסימולטור חדש, ולי אישית לא אכפת איזו חברה תעשה את זה, העיקר שתעשה את זה טוב. והעיקר שיספק את כל מה שפינטזנו עליו כל הזמן, כי זה בהחלט אפשרי עם החומרה שיש היום. :bday:
אורח פורסם ינואר 20, 2010 דיווח פורסם ינואר 20, 2010 חבל, לדעתי צריכים לתת ל-FSX להיטמע.. הוא יצא לפני כמעט שנתיים ויש בקושי מטוסים מקצועיים לטוס אליהם , חוץ מה767 וה757 שהם בעצם אותו גברת בשינוי עדרת אין עוד כלום ! אירבבסים אולי יש של ווילקו אבל לא בטוח , מחכים לngx שיצא איירבאס יש של AirSimmer, יש לך גם את ה744 של PMDG. כמעט כל חברה הוציאו את המודל שלה לX.
אורח פורסם ינואר 20, 2010 דיווח פורסם ינואר 20, 2010 חבל, לדעתי צריכים לתת ל-FSX להיטמע.. הוא יצא לפני כמעט שנתיים ויש בקושי מטוסים מקצועיים לטוס אליהם , חוץ מה767 וה757 שהם בעצם אותו גברת בשינוי עדרת אין עוד כלום ! אירבבסים אולי יש של ווילקו אבל לא בטוח , מחכים לngx שיצא איירבאס יש של AirSimmer, יש לך גם את ה744 של PMDG. כמעט כל חברה הוציאו את המודל שלה לX. מלבל 737 ו-t7 שזה חבל מאוד :cry:
Ido Rosenthal פורסם ינואר 20, 2010 דיווח פורסם ינואר 20, 2010 העולם זקוק לסימולטור חדש, ולי אישית לא אכפת איזו חברה תעשה את זה, העיקר שתעשה את זה טוב. והעיקר שיספק את כל מה שפינטזנו עליו כל הזמן, כי זה בהחלט אפשרי עם החומרה שיש היום. :bday: בתור יוצר סינרי, אתה באמת מזוכיסט!!! :drinking:
nuriel77 פורסם ינואר 20, 2010 דיווח פורסם ינואר 20, 2010 העולם זקוק לסימולטור חדש, ולי אישית לא אכפת איזו חברה תעשה את זה, העיקר שתעשה את זה טוב. והעיקר שיספק את כל מה שפינטזנו עליו כל הזמן, כי זה בהחלט אפשרי עם החומרה שיש היום. :bday: בתור יוצר סינרי, אתה באמת מזוכיסט!!! :drinking: Yep :-)
DeepSpace פורסם ינואר 20, 2010 דיווח פורסם ינואר 20, 2010 מלבל 737-t7 שזה חבל מאוד יש 737 של Ariane ו- 777 של Wilco.
אורח פורסם ינואר 20, 2010 דיווח פורסם ינואר 20, 2010 מלבל 737-t7 שזה חבל מאוד יש 737 של Ariane ו- 777 של Wilco. שמעתי שלא כדאי להתקרב לT7 של ווילקו.
אורח Yarden Salvi פורסם ינואר 20, 2010 דיווח פורסם ינואר 20, 2010 מלבל 737-t7 שזה חבל מאוד יש 737 של Ariane ו- 777 של Wilco. שמעתי שלא כדאי להתקרב לT7 של ווילקו. לגבי ה73 של Ariane, עד כמה שהספקתי, פשוט תענוג, מטוס ברמה גבוהה.
Ido Rosenthal פורסם ינואר 21, 2010 דיווח פורסם ינואר 21, 2010 ה777 של WILCO זה לא מסדרת PIC, הוא רחוק מאוד מהמודלים שאנחנו אוהבים ובהגדרה לא מיועד לחובבי הסימולטור הHARDCORE אלא לאלה שמחפשים משהו פשוט לתפעול
Yarden Gotlib פורסם ינואר 21, 2010 מחבר דיווח פורסם ינואר 21, 2010 לדעתכם אם aerosoft באמת תוציא סימולטור חדש משלה, אז כל התוספים שיש לX יעבדו עליו? במיוחד מה שמעניין אותי זה ה F-16
Moshe Mizrahi פורסם ינואר 21, 2010 דיווח פורסם ינואר 21, 2010 לגבי ה73 של Ariane, עד כמה שהספקתי, פשוט תענוג, מטוס ברמה גבוהה. מאיפה אתה מקבל AIRAC בשבילו?
Idan Traub פורסם ינואר 22, 2010 דיווח פורסם ינואר 22, 2010 מחכה לראות אם AEROSOFT יפתחו סימולטור חדש!עדיין בפורומים שלהם יש שיחות על זה: http://www.forum.aerosoft.com/index.php?showtopic=29444 מאוד מאמין בהם על היכולת. אולי הם יתקשו בצד הפרסומי וכוח השיווק כי הם לא חברה עם משאבים כמו מיקרוסופט. כאן הם עלולים ליפול. אני גם מקוה שאם מיקרוסופט יזהו ש AEROSOFT עלולים לצאת עם משהו שיסכן את המכירות של FSX בשנתיים הבאות, אולי זה ידרבן אותם לפתח סימולטור חדש לגמרי. אני לא חושב FSX צריכה להיטמע. יש בזה אלמנטים מסויימים של מזוכיזם כאשר אחד מנסה להפעיל את FSX ללא בעיות... :-) זה תהליך מסורבל, ו FSX אבודה מבחינת איך שהיא מתוכנתת. תביא מחשב הכי מדהים שיש בשוק ועדיין תחוו צרות של הגדרות וביצועים מוזרים. זה תיכנון גרוע של תוכנה. אין גם טעם להוציא SERVICE PACK 3 ל FSX כי כבר שיפרו את כל מה שאפשר לשפר ב SP2... העולם זקוק לסימולטור חדש, ולי אישית לא אכפת איזו חברה תעשה את זה, העיקר שתעשה את זה טוב. והעיקר שיספק את כל מה שפינטזנו עליו כל הזמן, כי זה בהחלט אפשרי עם החומרה שיש היום. :bday: ממה שהבנתי הם במגעים עם עוד כמה חברות תוספי צד שלישי בנושא הסימולטור . אני מקווה שהן יאחדו כוחות ויצרו סימולטור עם REX מובנה, מטוסים דיפולטים נורמאלים והכי חשוב גם אחד שקורץ למפתחים של התוספים.
אורח פורסם ינואר 22, 2010 דיווח פורסם ינואר 22, 2010 לגבי ה73 של Ariane, עד כמה שהספקתי, פשוט תענוג, מטוס ברמה גבוהה. יש צביעות של אלעל ? :roll: והאם מישהו שיש לו את המטוס הזה לfsx בבקשה יכול ליצור איתי קשר בפרטי
Bob Klein פורסם ינואר 23, 2010 דיווח פורסם ינואר 23, 2010 מחכה לראות אם AEROSOFT יפתחו סימולטור חדש!עדיין בפורומים שלהם יש שיחות על זה: http://www.forum.aerosoft.com/index.php?showtopic=29444 מאוד מאמין בהם על היכולת. אולי הם יתקשו בצד הפרסומי וכוח השיווק כי הם לא חברה עם משאבים כמו מיקרוסופט. כאן הם עלולים ליפול. אני גם מקוה שאם מיקרוסופט יזהו ש AEROSOFT עלולים לצאת עם משהו שיסכן את המכירות של FSX בשנתיים הבאות, אולי זה ידרבן אותם לפתח סימולטור חדש לגמרי. אני לא חושב FSX צריכה להיטמע. יש בזה אלמנטים מסויימים של מזוכיזם כאשר אחד מנסה להפעיל את FSX ללא בעיות... :-) זה תהליך מסורבל, ו FSX אבודה מבחינת איך שהיא מתוכנתת. תביא מחשב הכי מדהים שיש בשוק ועדיין תחוו צרות של הגדרות וביצועים מוזרים. זה תיכנון גרוע של תוכנה. אין גם טעם להוציא SERVICE PACK 3 ל FSX כי כבר שיפרו את כל מה שאפשר לשפר ב SP2... העולם זקוק לסימולטור חדש, ולי אישית לא אכפת איזו חברה תעשה את זה, העיקר שתעשה את זה טוב. והעיקר שיספק את כל מה שפינטזנו עליו כל הזמן, כי זה בהחלט אפשרי עם החומרה שיש היום. :bday: נוריאל, יש לך איזה לינק או מידע מבוסס שאארוסופט קנו את הקוד ממיקרוסופט? לי זה נשמע הזוי לחלוטין אם לומר את האמת. אין שום סיבה שחברה בסדר גודל של מייקרוסופט תמכור את קוד המקור של מוצר כמו FS לחברה קקיונית. לדעתי כל עניין הסימולטור הוא לא יותר מספין שנועד לקדם את מכירתם של עוד כמה סינרים. אישית, לא הייתי עוצר את נשימתי ומצפה לישועה מכיוון אארוסופט.
Ron Peer פורסם ינואר 23, 2010 דיווח פורסם ינואר 23, 2010 מחכה לראות אם AEROSOFT יפתחו סימולטור חדש!עדיין בפורומים שלהם יש שיחות על זה: http://www.forum.aerosoft.com/index.php?showtopic=29444 מאוד מאמין בהם על היכולת. אולי הם יתקשו בצד הפרסומי וכוח השיווק כי הם לא חברה עם משאבים כמו מיקרוסופט. כאן הם עלולים ליפול. אני גם מקוה שאם מיקרוסופט יזהו ש AEROSOFT עלולים לצאת עם משהו שיסכן את המכירות של FSX בשנתיים הבאות, אולי זה ידרבן אותם לפתח סימולטור חדש לגמרי. אני לא חושב FSX צריכה להיטמע. יש בזה אלמנטים מסויימים של מזוכיזם כאשר אחד מנסה להפעיל את FSX ללא בעיות... :-) זה תהליך מסורבל, ו FSX אבודה מבחינת איך שהיא מתוכנתת. תביא מחשב הכי מדהים שיש בשוק ועדיין תחוו צרות של הגדרות וביצועים מוזרים. זה תיכנון גרוע של תוכנה. אין גם טעם להוציא SERVICE PACK 3 ל FSX כי כבר שיפרו את כל מה שאפשר לשפר ב SP2... העולם זקוק לסימולטור חדש, ולי אישית לא אכפת איזו חברה תעשה את זה, העיקר שתעשה את זה טוב. והעיקר שיספק את כל מה שפינטזנו עליו כל הזמן, כי זה בהחלט אפשרי עם החומרה שיש היום. :bday: נוריאל, יש לך איזה לינק או מידע מבוסס שאארוסופט קנו את הקוד ממיקרוסופט? לי זה נשמע הזוי לחלוטין אם לומר את האמת. אין שום סיבה שחברה בסדר גודל של מייקרוסופט תמכור את קוד המקור של מוצר כמו FS לחברה קקיונית. לדעתי כל עניין הסימולטור הוא לא יותר מספין שנועד לקדם את מכירתם של עוד כמה סינרים. אישית, לא הייתי עוצר את נשימתי ומצפה לישועה מכיוון אארוסופט. למה קקיונית? זה שהיא קטנה לא אומר כלום היא מפתחת ADD-ONS מוכרת ומוצלחת.
Bob Klein פורסם ינואר 23, 2010 דיווח פורסם ינואר 23, 2010 quote="ronpeer"]"]מחכה לראות אם AEROSOFT יפתחו למה קקיונית? זה שהיא קטנה לא אומר כלום היא מפתחת ADD-ONS מוכרת ומוצלחת. רועי, יש הבדל עצום בין לפתח תוספים לבין פיתוח פלטפורמה חדשה. אין דין סינרי כדין מטוס מורכב וריאליסטי ואת פיתוח שניהם לא ניתן להשוות לפיתוח סימולטור חדש לחלוטין. מדובר באופרה אחרת לגמרי.
Ido Rosenthal פורסם ינואר 23, 2010 דיווח פורסם ינואר 23, 2010 מחכה לראות אם AEROSOFT יפתחו סימולטור חדש!עדיין בפורומים שלהם יש שיחות על זה: http://www.forum.aerosoft.com/index.php?showtopic=29444 מאוד מאמין בהם על היכולת. אולי הם יתקשו בצד הפרסומי וכוח השיווק כי הם לא חברה עם משאבים כמו מיקרוסופט. כאן הם עלולים ליפול. אני גם מקוה שאם מיקרוסופט יזהו ש AEROSOFT עלולים לצאת עם משהו שיסכן את המכירות של FSX בשנתיים הבאות, אולי זה ידרבן אותם לפתח סימולטור חדש לגמרי. אני לא חושב FSX צריכה להיטמע. יש בזה אלמנטים מסויימים של מזוכיזם כאשר אחד מנסה להפעיל את FSX ללא בעיות... :-) זה תהליך מסורבל, ו FSX אבודה מבחינת איך שהיא מתוכנתת. תביא מחשב הכי מדהים שיש בשוק ועדיין תחוו צרות של הגדרות וביצועים מוזרים. זה תיכנון גרוע של תוכנה. אין גם טעם להוציא SERVICE PACK 3 ל FSX כי כבר שיפרו את כל מה שאפשר לשפר ב SP2... העולם זקוק לסימולטור חדש, ולי אישית לא אכפת איזו חברה תעשה את זה, העיקר שתעשה את זה טוב. והעיקר שיספק את כל מה שפינטזנו עליו כל הזמן, כי זה בהחלט אפשרי עם החומרה שיש היום. :bday: נוריאל, יש לך איזה לינק או מידע מבוסס שאארוסופט קנו את הקוד ממיקרוסופט? לי זה נשמע הזוי לחלוטין אם לומר את האמת. אין שום סיבה שחברה בסדר גודל של מייקרוסופט תמכור את קוד המקור של מוצר כמו FS לחברה קקיונית. לדעתי כל עניין הסימולטור הוא לא יותר מספין שנועד לקדם את מכירתם של עוד כמה סינרים. אישית, לא הייתי עוצר את נשימתי ומצפה לישועה מכיוון אארוסופט. למה קקיונית? זה שהיא קטנה לא אומר כלום היא מפתחת ADD-ONS מוכרת ומוצלחת. עד כמה שידוע לי הם כבר מזמן לא מפתחים שום דבר, הם מו"ל שעושק יוצרים עם אחוזים גדולים מאוד מהמכירות
Bob Klein פורסם ינואר 23, 2010 דיווח פורסם ינואר 23, 2010 [quote name="עד כמה שידוע לי הם כבר מזמן לא מפתחים שום דבר' date=' הם מו"ל שעושק יוצרים עם אחוזים גדולים מאוד מהמכירות[/quote] זה דוקא פחות עקרוני בהקשר של פיתוח סימולטור. זה גם לא חדש! ווילקו לא כאלו? סים-מארקט לא בעיתי? גם לפלייט1 ישנם והיו את ה "רגעים" שלהם. מה שמרגיז זה ששוק התוספים הוא כל כך פרוע, שכבר מזמן נפרצו כל הגבולות והסטנדרטים המקובלים. תסכים איתי לפחות , שאת התרגילים מהסוג הזה ראינו הרבה לפני אארוסופט.
nuriel77 פורסם ינואר 23, 2010 דיווח פורסם ינואר 23, 2010 מחכה לראות אם AEROSOFT יפתחו סימולטור חדש!עדיין בפורומים שלהם יש שיחות על זה: http://www.forum.aerosoft.com/index.php?showtopic=29444 מאוד מאמין בהם על היכולת. אולי הם יתקשו בצד הפרסומי וכוח השיווק כי הם לא חברה עם משאבים כמו מיקרוסופט. כאן הם עלולים ליפול. אני גם מקוה שאם מיקרוסופט יזהו ש AEROSOFT עלולים לצאת עם משהו שיסכן את המכירות של FSX בשנתיים הבאות, אולי זה ידרבן אותם לפתח סימולטור חדש לגמרי. אני לא חושב FSX צריכה להיטמע. יש בזה אלמנטים מסויימים של מזוכיזם כאשר אחד מנסה להפעיל את FSX ללא בעיות... :-) זה תהליך מסורבל, ו FSX אבודה מבחינת איך שהיא מתוכנתת. תביא מחשב הכי מדהים שיש בשוק ועדיין תחוו צרות של הגדרות וביצועים מוזרים. זה תיכנון גרוע של תוכנה. אין גם טעם להוציא SERVICE PACK 3 ל FSX כי כבר שיפרו את כל מה שאפשר לשפר ב SP2... העולם זקוק לסימולטור חדש, ולי אישית לא אכפת איזו חברה תעשה את זה, העיקר שתעשה את זה טוב. והעיקר שיספק את כל מה שפינטזנו עליו כל הזמן, כי זה בהחלט אפשרי עם החומרה שיש היום. :bday: נוריאל, יש לך איזה לינק או מידע מבוסס שאארוסופט קנו את הקוד ממיקרוסופט? לי זה נשמע הזוי לחלוטין אם לומר את האמת. אין שום סיבה שחברה בסדר גודל של מייקרוסופט תמכור את קוד המקור של מוצר כמו FS לחברה קקיונית. לדעתי כל עניין הסימולטור הוא לא יותר מספין שנועד לקדם את מכירתם של עוד כמה סינרים. אישית, לא הייתי עוצר את נשימתי ומצפה לישועה מכיוון אארוסופט. אני חוזר וקורא את מה שכתבתי, ואני ולא מוצא בכלל איפה אתה ראית שכתבתי שאארוסופט קנו את הקוד ממיקרוסופט. אני דיברתי על תחרות אפשרית, אבל לא התייחסתי לשום רכישה של קוד.