עבור לתוכן
Boeing744

תופעה מענינת בחדר הבקרה

Recommended Posts

פורסם

כן זה נראה מצחיק ,אך זו לא תופעה על טיבעית.

דורון היה חולם להיות בשני מקומות בו זמנית :lol:

מה שקרה הוא שדורון טס בעמדת הטיסה ואז המשיך לפקח ואנחנו המשכנו לטוס על המספר שלו מבלי לשים לב לעיניין .

רק עכשיו כשחזרתי הביתה אני שם לב לכך

ברצוני להודות בהזדמנות זו לכל הפקחים ולכל מי שתרם להצלחת הארוע ותודה לנמרוד על הכנסת האורחים

מיקי

פורסם

שלא תעיזו לעשות את זה יותר! זה יביא להשעיות ושאר צרות. ישנה התראה על קשר כפול ורק במקרה לא ראה את זה אף סופרוייזר. שכל אחד יעבוד מהיוזר שלו, זו לא כזאת בעיה ;)

פורסם

צודק ב 100% אילן.

הדבר נעשה בתום לב .פשוט המטוס היה מונע ואנשים המשיכו לטוס תוך כדי ההתרגשות מהארוע מבלי לתת את הדעת לנושא החיבור לרשת ( ואני גם מודה ומתודה ).

אנא קבלו את התנצלותי וגם את התנצלותם של כל מי שטס על המטוס באותו זמן (אני מרשה לעצמי להתנצל בשמם מאותה סיבה).

זה לא יחזור על עצמו יותר בשום אופן !

מיקי

פורסם

ברצוני להבהיר דבר מסוים בקשר לתגובה של אילן:

1) חיבור כפול הוא אסור ועל זה אין ויכוח, אין לי ספק שבגלל הלחץ הדבר נעשה בטעות ואני מקווה שהלקח ממה שקרה שמה ילמד

2) הבאתי את התמונה מתוך הלצה של מה שקרה וידע שמרוב לחץ לפעמים שכחו להתנתק מהפיקוח/טיסה, ולכן אני מבקש מאותו אדם שהתחבר בחיבור כפול לקחת את מה שהבאתי אומנם כבדיחה, אבל לא לשכוח בעתיד שלא יקרו דברים כאלו

שיהיה המשך אירוע נפלא

פורסם
שלא תעיזו לעשות את זה יותר! זה יביא להשעיות ושאר צרות. ישנה התראה על קשר כפול ורק במקרה לא ראה את זה אף סופרוייזר. שכל אחד יעבוד מהיוזר שלו, זו לא כזאת בעיה ;)

הסופרוויזורים ישנים משך כל האירוע...

כשהתחבר לנו אחד קלירנס (לא ישראלי ולא בחדר בקרה) היינו צריכים להתקשר לאילן ב7 בבוקר אני חושב להעיף אותו :oops:

ואם הם לא ראו את מנחם מחובר כל כך הרבה זה עוד יותר מוכיח את הטענה (מנחם לא נורא זה קורה)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...