Ido Rosenthal פורסם ינואר 26, 2010 דיווח פורסם ינואר 26, 2010 רובכם בטח מכירים או שמעתם פעם על vasFMC, מה שאני גיליתי להפתעתי הרבה שהיום הפרוייקט הזה לא רק חיצוני לסימולטור אלא שיש כבר GAUGEים פנימיים (בFS9 בלבד). בין היתר תמצאו שם: PFD, ND, ECAM/EICAS, FCU/MCP, MCDU/CDU בסטייל של אירבאס או בוינג למשתמשי FSX יש את אותו דבר אבל במתכונת הישנה של מסכים חיצוניים לסימולטור (חבל כי תכלס דווקא בFSX יש יותר צורך בתוסף הזה עם המחסור ב737). ישנם פרופילים למטוסים שונים, ועם קצת מחקר וסבלנות אפשר ליצור פרופיל חדש שיתאים לכל מטוס שיש לכם. תמונות: סטייל אירבאס: סטייל בואינג: רשימת פיצ'רים מלאה + קישור להורדה: http://vas-project.org/vasfmc-2x חיפוש המילה vasFMC בFLIGHTSIM יתן לכם כל מני מטוסים/פאנלים שכוללים את המערכת הזו כבר בפנים, יש למשל את ה757 של POSKY כבר מוכן, רק תלבישו עליו את הצביעות של אלעל
תומר עינבר פורסם ינואר 26, 2010 דיווח פורסם ינואר 26, 2010 ה-VASFMC קיים כבר הרבה זמן, לצערי הוא רק ל-FS9, אני הייתי שמח אם היה אחד ל-FSX. אני מתאר לעצמי שעושים התאמות והוא בפיתוח. תודה על השיתוף.
Ido Rosenthal פורסם ינואר 26, 2010 מחבר דיווח פורסם ינואר 26, 2010 משהו בסגנון ISG רק בחינם? זו גרסת ALPHA, להבנתי בסוף זה אפילו יהיה יותר מוצלח מISG. אבל שוב, רק משתמשי FS9 יוכלו להנות מממשק בתוך הסימולטור בתצורה של GAUGEים ה-VASFMC קיים כבר הרבה זמן, לצערי הוא רק ל-FS9, אני הייתי שמח אם היה אחד ל-FSX.אני מתאר לעצמי שעושים התאמות והוא בפיתוח. תודה על השיתוף. הגרסה המדוברת יצאה באפריל 09, חצי שנה וקצת, לא כ"כ הרבה זמן, לפני כן היה מדובר במשהו מאוד פרימיטיבי לעומת הדבר הזה וגם לא היה שום שילוב של GAUGEים שאפשר להפעיל מתוך הסימולטור
אורח פורסם ינואר 26, 2010 דיווח פורסם ינואר 26, 2010 אמנם הFMC עצמו בחינם , אבל צריך לקנות עדכוני AIRAC , אז זה לא לגמרי בחינם.
תומר עינבר פורסם ינואר 26, 2010 דיווח פורסם ינואר 26, 2010 משהו בסגנון ISG רק בחינם? זו גרסת ALPHA, להבנתי בסוף זה אפילו יהיה יותר מוצלח מISG. אבל שוב, רק משתמשי FS9 יוכלו להנות מממשק בתוך הסימולטור בתצורה של GAUGEים ה-VASFMC קיים כבר הרבה זמן, לצערי הוא רק ל-FS9, אני הייתי שמח אם היה אחד ל-FSX.אני מתאר לעצמי שעושים התאמות והוא בפיתוח. תודה על השיתוף. הגרסה המדוברת יצאה באפריל 09, חצי שנה וקצת, לא כ"כ הרבה זמן, לפני כן היה מדובר במשהו מאוד פרימיטיבי לעומת הדבר הזה וגם לא היה שום שילוב של GAUGEים שאפשר להפעיל מתוך הסימולטור אהה תודה על המידע, לא היה לי כל מושג כמה זמן הדבר הזה קיים. בכל מקרה, תודה ררבה ויום טוב :wink:
Ido Rosenthal פורסם ינואר 26, 2010 מחבר דיווח פורסם ינואר 26, 2010 אמנם הFMC עצמו בחינם , אבל צריך לקנות עדכוני AIRAC , אז זה לא לגמרי בחינם. מגיע איתו AIRAC אמנם ישן אבל בחינם, עדכונים עולים כסף כי זה נעשה ע"י NAVIGRAPH ולא על ידם. אם הם היו עושים שהAIRAC מעודכן מהסימולטור אז אפשר היה להשתמש בעדכון AIRAC שיש לסימולטור בחינם, אולי שווה להוסיף את זה בפורום הצעות שלהם :wink:
אריק א. פורסם ינואר 26, 2010 דיווח פורסם ינואר 26, 2010 היי עידו, קודם כל תודה על המידע. ניסיתי כבר לפני כמה חודשים להשתמש ב"גירסת הפנלים" אך לצערי שינויים בפנלים לא השפיעו על ההטסה, ואני חושב שגם הייתה בעיה של עדכון התצוגות (למשל שינוי גובה בMCP, המספרים לא זזו). האם כל הפונקציות עובדות אצלך כראוי? אני מקווה לחזור בקרוב לטיסות ברשת, וזה יהיה פיצ'ר נחמד לעבוד איתו כמו כן, אם הם היו עושים שהAIRAC מעודכן מהסימולטור אז אפשר היה להשתמש בעדכון AIRAC שיש לסימולטור בחינם, אולי שווה להוסיף את זה בפורום הצעות שלהם :wink: יש לסימולטור עידכון AIRAC? איפה ואיך? =P~
Ido Rosenthal פורסם ינואר 26, 2010 מחבר דיווח פורסם ינואר 26, 2010 היי עידו,קודם כל תודה על המידע. ניסיתי כבר לפני כמה חודשים להשתמש ב"גירסת הפנלים" אך לצערי שינויים בפנלים לא השפיעו על ההטסה, ואני חושב שגם הייתה בעיה של עדכון התצוגות (למשל שינוי גובה בMCP, המספרים לא זזו). האם כל הפונקציות עובדות אצלך כראוי? אני מקווה לחזור בקרוב לטיסות ברשת, וזה יהיה פיצ'ר נחמד לעבוד איתו כמו כן, אם הם היו עושים שהAIRAC מעודכן מהסימולטור אז אפשר היה להשתמש בעדכון AIRAC שיש לסימולטור בחינם, אולי שווה להוסיף את זה בפורום הצעות שלהם :wink: יש לסימולטור עידכון AIRAC? איפה ואיך? =P~ אני את FS9 קברתי מזמן... שים לב שזה אלפא9 אז אולי יש שיפור בביצועים של המערכת. עדכון AIRAC לסימולטור פורסם פה לא מזמן, לא זוכר למי מגיע הקרדיט: http://www.btinternet.com/~gb.mitch/index.html
Bob Klein פורסם ינואר 27, 2010 דיווח פורסם ינואר 27, 2010 כמה סייגים.. א. העסק הזה קרוב לוודאי לא יעבוד עם שום דבר שאיננו דיפולטי או לפחות שהטייס האוטומאטי שלו הוא כזה. ב. מישהו ניסה לבדוק את יכולות ה VNAV של הדבר הזה? פה חייבים לקחת בחשבון את הביצועים והדינמיקה, להבדיל מLNAV. לא רואה איך מחשב גנרי יוכל לעשות את זה באופן סביר.
Ido Rosenthal פורסם ינואר 27, 2010 מחבר דיווח פורסם ינואר 27, 2010 כמה סייגים..א. העסק הזה קרוב לוודאי לא יעבוד עם שום דבר שאיננו דיפולטי או לפחות שהטייס האוטומאטי שלו הוא כזה. ב. מישהו ניסה לבדוק את יכולות ה VNAV של הדבר הזה? פה חייבים לקחת בחשבון את הביצועים והדינמיקה, להבדיל מLNAV. לא רואה איך מחשב גנרי יוכל לעשות את זה באופן סביר. א. יעבוד בכל פאנל שתכניס את זה אליו, זה יעבוד רק עם הMCP שלו (כרגע יש רק MCP של AIRBUS עד כמה שידוע לי) ולא עם MCP דיפולטי. אם אתה עובד עם הSTAND ALONE אז שוב, אתה צריך לעבוד עם הMCP שמגיע עם התוכנה ולא זה שיש לך בפאנל ב. עדיין אין VNAV אבל מתוכנן לגרסה סופית אז שווה לעקוב, המחשב לא ג'נרי מכיוון שיש לו קבצי CFG עבור מטוסים שונים.