עבור לתוכן
yahavl

חלמתם פעם לטוס בFSX רק עם ביצועים שלFS9?

Recommended Posts

פורסם
יהב, נוריאל צודק, ברגע שאתה משנה את הטקסטורות לDXT1A אתה מאבד המון מידע קריטי בערוץ אלפא, יש לזה השפעה על רפלקטיביליות/שקיפות של האובייקטים בסינרי, יכול להיות שלהרבה אובייקטים זה לא קריטי כי אין להם ערוץ אלפא אבל אם יש להם אז זה סתם להרוס את הסינרי.

סה"כ עד כמה שידוע לי הטקסטורות בFSX שמורות בפורמט המינימאלי הדרוש להן, למשל הטקסטורות לאנדקלאס שיש בתוך SCENERY\WORLD\TEXTURE שמורות כDXT1 בלבד בלי ערוץ אלפא.

הקרבה שאני עושה בכיף תמורת האפשרות לטוס בFSX

אתה מדבר עם בן אדם שנהנה לטוס ב.XPLANE

ערוצי אלפא... אתה צוחק עלי

:lol:

בכל מקרה אני לא ג'אנקי של טקסטורות ויותר מעניין אותי מה קורה בקוקפיט

ולעבור מFS9 לFSX מבחינת VC זה פחות או יותר אחרית הימים!

כל אחד ומה שטוב לו

בכל מקרה זה בחינם :bday:

עניין הפורמט קריטי דווקא במשהו כמו VC... ג'נקי או לא, יש הבדל בין להקטין רזולוציה ללשנות את המידע שלה... אני אתן דוגמא פשוטה, נאמר ויש איזשהו שדה תעופה שיש בו אובייקט חצי שקוף, המרה של DXT3/5 לDXT1A תגרום לכך שהאובייקט יעלם לחלוטין (או יהיה אטום לחלוטין).

נאמר והאובייקט הזה ממוקם בסמוך למסלול הסעה או שזו איזושהי מכונית שחונה ליד המטוס שלך אנערף... בגלל שהוא נעלם מבחינתך הוא לא קיים ואתה מסיע לתוכו ובום התרסקת. דוגמא אחרת: אובייקט שהוגדר לו ערוץ אלפא של רפלקטביליות הופך להיות גוש פלדה שמחזירה אור בגלל שבמקום שהוא יהיה קצת רפלקטבילי הוא 100% רפלקטבילי.

עכשיו תחשוב שאתה בVC ופתאום החלון נהיה אטום לגמרי בגלל שהחליפו DXT1A שהערוץ אלפא לבן לגמרי... טיסת מכשירים עד הסוף :D

אם אתה לא ג'אנקי על טקסטורות אז עדיף להקטין את הרזולוציה כמו שהסברתי מאשר לפגוע בערוץ אלפא שהוא חלק אינטגראלי מהמבנה של האובייקט בסינרי.

פורסם

רן ונוריאל תודה על העזרה והאזהרה...

המפרט שלי:

Intel Core2 6600@2.40GHz

3.00 GB of RAM

Physical Address Extension

Windows XP PRO sp3

בינתיים מצאתי תשובה חלקית באחד מאתרי התמיכה, הוספתי את המתג של 3GB ושיניתי את הזיכרון הויטואלי ל 4096. טרם הוספתי את ה USERVA כפי שהמליץ רן.

הסימולטור עלה יפה והפריימים זינקו בערך פי 4.....

נא המלצותיכם להמשך....

פורסם

המפרט שלי:

Intel Core2 6600@2.40GHz

3.00 GB of RAM

Windows XP PRO sp3

בינתיים מצאתי תשובה חלקית באחד מאתרי התמיכה, הוספתי את המתג של 3GB ושיניתי את הזיכרון הויטואלי ל 4096. טרם הוספתי את ה USERVA כפי שהמליץ רן.

נא המלצותיכם להמשך....

לא המלצתי על שום דבר.

שאלת איך מוסיפים וצרפתי לינקים עם הסברים.

לדעתי דבר מיותר ביותר בעיקר לבעלי 2G וצפונה.

מחשב מתוחזק בצורה סבירה בלי אפליקציות מיותרות בזמן ריצת הסימולטור,

אפילו FSX לא אמור לצרוך יותר מ 1.5-1.8G RAM.

דעתי הבלתי מלומדת.

פורסם

המפרט שלי:

Intel Core2 6600@2.40GHz

3.00 GB of RAM

Windows XP PRO sp3

נא המלצותיכם להמשך....

אני מניח שהתקנת את SP2 של FSX כבר...

יש מצב טוב שאתה תתחיל לחוות קריסות.

לכן הוסף את השורה הבאה אחרי ה 3GB:

USERVA=2560

ככה אתה נותן רק 512 מ"ב נוספים מה שנותן מרווח נשימה, FS מזהה "בלוקים" של 512 בכל פעם לכן אין פה הרבה מה לעשות. או 2048 או 2560.

2048 זה גם ככה הנתון הדיפולטי לוינדוס 32 ביט.

זיכרון וירטואלי 4096 יהיה לך טוב באמת, רק תדאג שאתה מגדיר את הערך הזה גם בגודל התחלתי וגם במירבי שיהיה אותו הדבר.

שמח לשמוע שכבר שמת לב לשינוי. רבים לא מודעים לכך.

בהצלחה!

פורסם

המפרט שלי:

Intel Core2 6600@2.40GHz

3.00 GB of RAM

Windows XP PRO sp3

נא המלצותיכם להמשך....

לא המלצתי על שום דבר.

שאלת איך מוסיפים וצרפתי לינקים עם הסברים.

לדעתי דבר מיותר ביותר בעיקר לבעלי 2G וצפונה.

מחשב מתוחזק בצורה סבירה בלי אפליקציות מיותרות בזמן ריצת הסימולטור,

אפילו FSX לא אמור לצרוך יותר מ 1.5-1.8G RAM.

דעתי הבלתי מלומדת.

לדעתי זה בכלל לא מיותר למי שיש ברשותו מערכת 32 ביט.

. באופן תיאורטי אתה צודק, 2 ג"ב זה מספיק. אבל מינימלי מאוד בשביל מה שאנחנו באמת רוצים לחוות מ FSX.

לגבי כל עניין הזכרון, אתה בגדול צודק על הצריכה של FSX, אבל זה עלול להגיע בקלות ליותר מ 2 ג"ב. שאלה איפה טסים, מה ואיך...

אני בטח לא הייתי מממהר לומר היום ש 2 ג"ב זכרון מספיקים ל FSX.

אז לעיתים רבות מאוד הפעולה הזו בהחלט עוזרת.

מאז העידכון של SP2 יש ל FSX יכולת להשתמש ביותר מ 2 ג"ב זכרון, ועשו זאת עם סיבה.

אני חייב לציין שזה לא מספיק ולא מדוייק לבדוק כמה זכרון פיזי אקטיבי FS לוקחת ע"י מנהל הישומים, זאת לא דרך שבאמת מראה לך את מלוא השימוש.

יש גם לזכור שרוב משתמשי FSX יש להם תוספים כאלו או אחרים שגם לוקחים RAM.

עכשיו באופן מינימלי הסימולטור "יזרום", אבל יש סיכוי טוב לנפילה בביצועים (ברגע ש WINDOWS עושה CACHING)

ויש יותר סיכוי להתרסקויות של FS או תוספים שיקריסו הכל.

למשל, לעיתים תשים לב שחלק גדול מטעינת הטקסטורות של אזור מסויים נשאר ב CACHE.

אתה יכול לעבור לאיזור חדש, ועדיין ישב לך איפשהו CACHING של הטקסטורות הישנות.

ככל שמגיעים לאיזור סינרי צפוף, יהיה יותר שימוש בזכרון. יש הרבה מאוד מצבים בהם FS הופכת כ"כ עדינה ושברירית כאשר אין לה או לתוספים מספיק RAM נגיש.

פורסם

עד לפני כמה חודשים רצתי על XP 32 SP2.

לא מצאתי שום הבדל בין FSX על XP ו FSX על WIN7 64.

מעבר לצריכת זכרון מעט גדולה יותר (בגלל מערכת ההפעלה WIN7) הביצועים כמעט וזהים

בעיקר בגלל השוני שה XP מותקן על המחשב מעל שנתיים ואילו ה W7 64 רק כחודשים שלושה.

אבל כמו כמעט בכל דיוו פילוסופי בעולם המחשוב, כל אחד ודעותיו ותחושותיו.

נכון לרגע זה, לדעתי אין צורך ביותר מ 2G של זכרון בעיקר לטסים על FS9.

FSX ברגע שיצטרפו הסינרים הכבדים ותנועות בהתאם, יהיה כמובן צורך ביותר זכרון.

לדעתי הבלתי מלומדת, במצב כזה מערכת הפעלה 64 (עדיפות ל W7) עם 4G זכרון,

תעשה עבודה מצויינת.

כמו שכבר כתבתי, אתמול טיסה מב"ג לבוקרסת עם ה LDS, REX2 בהתחלה עם FSINN עד שגיליתי שמשום מה הוא מזריק לי מז"א ודופק לי את הטמפ. בגובה ואז SB4 עד הכיבוי.

המחשב לא עבר את ה 1.5G.

SIMVAR עבד ברקע כי הרצתי משימת ניסוי חשאית של עיט עסקים (ששש לא שמעתם ממני) ולהפתעתי הגמורה, הכל רץ חלק כמו FS9.

ד"א עד היום לא מצאתי דרך אחרת מעבר למנהל ישומים (זה או אחר) שיראה ניצול זכרון אמיתי של מערכת הפעלה מבית MS.

ואותי מעניין למען האמת כמה זכרון RAM כל המחשב לוקח ולא רק FSX.

וכשאני אומר 1.5G זה כמה זכרון תפוס בכלל ולא רק ישום זה או אחר.

פורסם

רן- אין כל טענות, תודה על העזרה, האחריות היא כמובן עלי.

נוריאל - אכן קבעתי ערך של 4096 כהתחלתי ומירבי.

הוספתי את ערך ה USERVA.

בינתיים - נראה בסדר גמור. נראה איך יתנהג בטיסה אופיינית עם תוספים.

ושוב תודה!

פורסם

אני אכן הגדרתי זיכרון וירטואלי (זה לא אומר שעשיתי את זה טוב)

אני הולך לנסות את מחיקת הקבצים כמו שתיארת, מעניין אם זה באמת יוכל.

בדקתי את LLIB של ISP והיה מקסים! אחלה סינרי!

התקנתי את LLHZ והוא נראה מצוין חוץ מהמסלול שנעלם מתחת לאדמה כשה נוסעים עליו

אבל אני לא יודע אם זה קשור

אגב הקטנה ל8 או 16 BIT הייתה בהחלט פוגעת באיכות. לגבי יצירת "מיפ מפס" אתה צודק אבל אני לא הולך להתחיל עם זה עכשיו

בוא נזכור גם שרק הספקתי לטוס איזה שעה בכמה שדות תעופה במזג אוויר אחיד ולא בלילה עוד יכולות להיות הפתעות לא נעימות

נוריאל אני ללא ספק ירצה להטריד אותך בהמשך בנושא הקינפוג של המערכת.

נקודה למחשבה:

רוב המשתמשים לא מכירים לעומק את נבכי הסימולטור ומערכות ההפעלה.

לי נראה שגיבוי פשוט של תיקייה אחת פחות מסוכן מהתעסקות בהגדרות של מערכת ההפעלה

האמת שאם הייתי קורא את השרשור הייתי נרתע ולא מעז להתקין בעצמי ובטח גם הייתי ממשיך להימנע מFSX וממשיך לקלל את PMDG על הJS41

נכון, אני מניח שיהיו אובייקטים שיתחרפנו אבל ציפיתי לקטסטרופה והופתעתי לטובה

לי אישית אין בעיה עם כמה בתים מפוחמים בשפיים אם אני יכול לטוס מKBOS ל KJFK בMD11

ולקבל 34-29 פריימים באפרוץ' (mega scenery + FSDreamteam KJFK)

איש באמונתו יחיה :D

פורסם
אתמול בערב,

במקרה ערכתי טיסת ניסוי עבור עיט עסקים.

רעדתי מפחד, כי זה היה לקחת לראשונה את ה LDS לטיול בחול עם FSX.

אמנם לא היו יותר מידי תנועות והיו לי כל מיני בעיות של כיול מיקרופון ו PTT שמשום מה לא רצה לעבוד לי ב SB.

אבל בכל הגישה ל LROP עם סינרי דיפולטי שניראה לא רע בכלל.

מז"א עם -SN ו OVC300 BKN150, לא היה גמגום אחד כל הדרך לנחיתה.

מעבר לזה שמשהו תקע את הברושים של הרצליה בפיינל של 26R, שמעט הלחיץ וכמה בינינים ברחבות

החניה שניראו לי מעט קרובים למסלול ההסעה, הכל עבר די יפה.

מה שכן REX בדרך החוצה, התוכנה הזאת פשוט זוועתית, טקסטורות יפות אבל הזרקת המז"א שלה פשוט תת רמה.

באזור ה 20-25 מיל לפיינל הדבר הזה התחרפן ופתאום משגר לי רוח אף 68 קשרים (WTF).

אחרי רפרש הוא נירגע וריד ל 8 קשרים.

כיף לנחות על מסלול רחב ולא משהו שאמור להיות מסלול ובתוספת שלג.

רן,

דבר ראשון לא הבנתי, אתה כותב כאן על טיסת ניסוי עבור עיט עסקים, מה הקשר לחבילה שהציע כאן יהב? או שאתה גם התקנת את החבילה הזו?

לגבי מז"א אני חושב שזה עלול להיות עדיין איזה מנוע של מזג אויר ברקע שעדיין עובד (לפי התיאור) צריך לבדוק שזה לא אולי FS עצמה או FSUIPC

פורסם

הטיסה לא קשורה לחבילה.

התחושה ש FSX רוצחת כן. הופתעתי לגלות טיסה חלקה.

לגבי REX לא היה שום מנוע מז"א פעיל בשום מקום. בהתחלה FSINN הפריע, הועפה.

בהמשך המז"א היה די יציב אבל לקראת נחיתה התחרפן ומ 7קשרים על האף זה הפך ל 68 עם ריצודים מוזרים ביותר.

פורסם
אני אכן הגדרתי זיכרון וירטואלי (זה לא אומר שעשיתי את זה טוב)

אני הולך לנסות את מחיקת הקבצים כמו שתיארת, מעניין אם זה באמת יוכל.

בדקתי את LLIB של ISP והיה מקסים! אחלה סינרי!

התקנתי את LLHZ והוא נראה מצוין חוץ מהמסלול שנעלם מתחת לאדמה כשה נוסעים עליו

אבל אני לא יודע אם זה קשור

כל עוד גיבית את ה SCENERY FOLDER שלך תעשה איתו מה שאתה רוצה :-)

תבדוק את עניין המחיקה. תמנע מלמחוק את קבצי ה LM_ ... אז לא יהיה לך בניינים בלילה בכלל.

על איזה שינוי מ 16 ביט ל 8 אתה מדבר? כל הטקסטורות הן מקסימום 8 ביט...תפתח ב IMAGETOOL או PHOTOSHOP לוודא.

בוא נזכור גם שרק הספקתי לטוס איזה שעה בכמה שדות תעופה במזג אוויר אחיד ולא בלילה עוד יכולות להיות הפתעות לא נעימות

טוב, מקוה שלא יתכער לך כל הסינרי כמו שקרה שצלי.

נקודה למחשבה:

רוב המשתמשים לא מכירים לעומק את נבכי הסימולטור ומערכות ההפעלה.

לי נראה שגיבוי פשוט של תיקייה אחת פחות מסוכן מהתעסקות בהגדרות של מערכת ההפעלה

אתה צודק בהחלט.

מי שטוב לו שיעשה מה שהוא רוצה. אני חושב שמה שעשה הבחור זה טריק בעייתי.

אז אם היית שואל אותי, לגבי זה, בוא נגיד באמת לפני שהורדת את זה,

הייתי אומר לך שעדיף לך למחוק\לגבות או להעביר מאשר לקחת את החבילה ההרוסה והספק חוקית שהוא מפיץ.

חוץ מזה לך תידע איזה טרוג'ן הוא זרק לך שם בתוך ה INSTALLER חחח :-)

נכון, אני מניח שיהיו אובייקטים שיתחרפנו אבל ציפיתי לקטסטרופה והופתעתי לטובה

אצלי היתה קטסטרופה.

אך שוב אני חושב שיכולת לעשות את זה בעצמך בפחות זמן ונזק .

בהצלחה!

פורסם
הטיסה לא קשורה לחבילה.

התחושה ש FSX רוצחת כן. הופתעתי לגלות טיסה חלקה.

לגבי REX לא היה שום מנוע מז"א פעיל בשום מקום. בהתחלה FSINN הפריע, הועפה.

בהמשך המז"א היה די יציב אבל לקראת נחיתה התחרפן ומ 7קשרים על האף זה הפך ל 68 עם ריצודים מוזרים ביותר.

חשבתי שאתה כבר מוכר בחו"ל עם ה 767? לא ? :-)

לגבי מז"א:

האם בדקת גם ש FSUIPC לא עובד ומוריד מז"א?

האם בדקת ש FS מכוון לא להוריד או לשנות מזג אויר?

האם לחצת WEATHER CAVOK ב FSINN? (או שעברת ל SB4?)

לגבי ביצועים:

אני לא מתפשר על פחות מאשר טיסה חלקה. וזה מה שיש לי ברוב המקרים ואין לי מחשב כ"כ חזק. אני מאמין שזה קשור בהרבה לאופן הגדרת המחשב, כמה דברים רצים ברקע ומה הם עושים, וכמובן להגדרות של הסימולטור. אם מישהו אומר לי שאין לו ביצועים טובים ואז הוא שולח לי קובץ CFG שאני רואה שהוא שם את האיכות מים על הכי גבוה, שם את ה TRAFFIC של הכבישים על 20-30%, שם עננים על מרחק הכי גבוה, אז ברור שלא תהיה טיסה חלקה. אני לא ממליץ לעבור את ה LOWX2 בשביל מים למשל.

אז מאוד קשה לדעת למה אנשים מדווחים לפעמים על חוסר ביצועים. ומה הם בדיוק עושים ומה יש להם. (תחשוב זה יכול להתחיל בכרטיס מסך שמתחממם ומאיט את העבודה, או טרוג'ן שתקוע למישהו ברקע והוא לא יודע עליו).

פורסם

ד"א עד היום לא מצאתי דרך אחרת מעבר למנהל ישומים (זה או אחר) שיראה ניצול זכרון אמיתי של מערכת הפעלה מבית MS.

ואותי מעניין למען האמת כמה זכרון RAM כל המחשב לוקח ולא רק FSX.

וכשאני אומר 1.5G זה כמה זכרון תפוס בכלל ולא רק ישום זה או אחר.

אני משתמש בתוכנה הזו: PROCESS MONITOR

http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896645.aspx

היא תיתן מידע הרבה יותר פרטני תוכל למפות כל שבב זכרון שקיים במחשב וכל מה שקורה.

פורסם

טוב לדעתי הפעם חכמי השבט פגעו באינטרס של אותם אנשים שהם באו לשרת

אני יסביר

מתוך רצון טהור להגן ולשמור על החברים בחטיבה

נקטלה קליל חבילה של טקסטורות מומרות שניתן להתקין בFSX ועל ידי ויתור מסוים באיכות מרוויחים

עליה קיצונית בפריימים ובכך התפספס העיקר.

בזמן שהם נהנים מFSX בעזרת חומרה חדישה ומתקדמת רבים מאיתנו לא מסוגלים להפעיל את FSX בלי להזיז את הסליידרים שמאלה להוריד את כול ה"טראפיק" ולבחור מטוסים פשוטים.

התוצאה היא תסקול ושנאה לFSX

גם מקרטע וגם נראה זוועה עם כל הסליידרים בצד שמאל ואז שומעים את המשפט הבא:

FSX גרוע אני נשאר עם FS9

בקיצור במסע להוכיח מעל צל של כל ספק שיש ירידה ביופי הטקסטורות ושלא מדובר בקסם מדהים

החברים התריעו והפחידו אנשים מלהשתמש בחבילה.

בינתיים אני יום שלם טס בFSX ולא יכול לעזוב את הסימולטור מרוב הנעה, הנעה מכול אותם דברים שהרווחתי מFSX למרות הירידה באיכות הטקסטורות (הזניחה) שלא מעניינת את מי שבמילה לא יכול ליהנות ממנה במחשב הנוכחי.

FSX מציע הרבה יותר מ"רק" alpha channels

העובדה היא שאין שום סיבה להמליץ לא להשתמש בחבילה הזאת חוץ מהרצון לבטא אכזבה או בוז כלפי היוצר ממי שבמיילה לא צריך אותה.

זה כמו להגיד שמים מינרלים מסוג נביעות לא שווים יריקה לאיש שנמצא במדבר בזמן שאתה שותה מי עדן קרים וצחורים על הספה במזגן.

אין שום סיכון למי שמגבה את תיקיית הסינרי של FSX כי אם באמת כל כך נורא פשוט חוזרים למקור

בהינף אצבע.

בקיצור מי שמפנטז להשתמש בFSX אבל לא יכול מוזמן בחום לנסות.

או שתרגישו שהרווחתם בלוטו

או שתתאכזבו ותחזרו למצב הקודם "no harm done""

אגב כל מה שהחברים אומרים נכון פשוט לא רלבנטי למי שבמיילה נמצא בימי הביניים מבחינה גראפית.

אגב נוריאל ועידו אני בהחלט לא מזלזל ולא מתכוון ל"דיס רספקט" פשוט דעה זה הכול.

פורסם

שלום יהב,

דבר ראשון אנא קבל את התנצלותי לגבי הגישה שלי, שהתפרשה הרחק מהנקודה אותה רציתי להביע.

הימים אלו אני לומד את עניין הנהלת פורום התמיכה, וחלק גדול מההחלטה שלי לבצע את התפקיד הזה, בשביל ללמוד לפתח גישה יותר נבונה ויכולת תקשורת יותר טובה עם אנשים. אני חש כי פספסתי בעצמי את הנקודה הזו בתגובה שלי. אולי התפתח דיון מעניין שנגע בכמה עניינים טכניים, אך לגופו של עניין, אני מסכים איתך על כל מילה שאמרת בתגובה האחרונה שלך.

קטונתי מלומר לך או לכל אדם אחר איך להפעיל את הסימולטור או המחשב. ההשקפה שלי היא שאני בדיוק כמו כל משתמש אחר כאן ב VATIL, כל אחד ורמת הידע והניסיון וההבנה שלו בתחום. כל אחד יכול לבוא ולתרום מידע, עזרה ופתרונות. אני אפיק את הלקח מהנושא להבא ואשתדל לשמור על אופי יותר עינייני.

גם דברים שאני רושם הם תמיד בגדר המלצה, וזו בחירתו של כל אדם להחליט לפי הבנתו מה לעשות. אני גם ממליץ מאוד לקרוא באינטרנט לגבי כל נושא שכזה כי אפשר לקבל יותר מחוות דעת אחת, להתרשם מהתנסויות של משתמשים אחרים וכדומה.

אני באמת שמח שאתה יכול להנות עכשיו מ FSX, שכן היא נותנת הרבה יותר מאשר סינרי איכותי בלבד.

אני אישית עדיין ממליץ שלא להתקין את אותה החבילה, ולנסות את הדרך שאני המלצתי שהיא מחיקה (או העברת מקום \ גיבוי!!!) של הקבצים המדוברים. אז תוכל להבין שאני לא בא להמעיט במטהודה הזו, אך בא לייעל אותה. אני בא להציע דרך יותר נוחה ומהירה שעשויה אף לתת יותר תוצאות ממה שנותנת לך החבילה שלו כרגע. זה עלול לחסוך לאחרים את זמן ההורדה\וההתקנה. ועוד משהו לגבי המטודה שאני הצעתי, מפני שראיתי הרבה מאוד טקסטורות שממש נהרסו, חשבתי כי יהיה יותר נכון פשוט להעבירן ולא לתת ל FS בכלל לטעון את אותן טקסטורות הרוסות ובכך אמור להיות עוד שיפור משהו בביצועים.

אני סקרן לדעת אם ניסית את הדרך הזו ואם תוכל לספר אם היה הבדל בביצועים או שלא? (לפחות לגבי הטקסטורות ההרוסות הן לא יופיעו יותר... אז האובייקטים הבעייתים יחזרו למצב לא איכותי אך סביר)

ותודה לך על הבאת מידע\רעיון\פתרון למשתמשים רבים עם מערכות יחסית חלשות. הארת את עיני לגבי כמה משתמשים יש שעדיין לא יכולים לחוות את FSX במלואה. (בשלב זה רק 14 משתמשים מילאו את הסקר שהוצאתי אתמול לגבי מפרטים\ביצועים! אז קשה עדיין לדעת אתה מבין... :-))

בהתחשב במשתמשים הרבים שעדיין עם מערכות די חלשות, אני אישית אדאג ליצור חבילה אחת לסינרי אילת שתהיה חבילה "קלה" (נפרדת) מהחבילה העיקרית שתופץ, כך שכולם יזכו להנות.

טיסה נעימה!

פורסם

שלום נוריאל

קודם כל, טוב הכוונות ברור ומוערך!

אני בהחלט ינסה את רעיון הוצאת הקבצים והעברתם לתיקיית גיבויי ויפרסם את התוצאות.

הייתי שמח עם היית מפרט שוב אם מדובר רק בכל ה SPEC, וכל ה BUMPמתיקיית הסינרי הראשית? קבצי BMP וDDS?

אם יש באפשרותך לכתוב הסבר קטן על הגדרת הזיכרון הוירטואלי באופן שיתאים לכפתור 3 הGB

מאוד יעזור כי מפחיד להתעסק עם הדברים האלה.

בכל מקרה תודה על העזרה וההשקעה הרבה!

פורסם

הי יהב,

על אחריותך

ה מה שצריך לעשות:

בקובץ BOOT.INI אשר נמצא בכונן הראשי של מערכת ההפעלה (למשל :C).

אפשר לגשת MY COMPUTER > PROPERTIES > ADVANCED > STARTUP AND RECOVERY

אחרי זה: EDIT

עכשיו יפתח הקובץ ב NOTEPAD. צריך להוסיף את השורות הבאות אחרי ה FASTDETECT:

3GB /userva=2560/

שמור את הקובץ ( AS ALL FILE TYPE)

אם זה לא נרשם במדוייק יהיו בעיות! אל תעשה COPY PASTE כי הקוד שכאן מבולגן לגמרי מה HTML....

העניין של ה 3GB זה רק למי שיש לו 32 ביט (במקרה הזה Widonws XP)!!!#

לגבי זיכרון וירטואלי מכיוון שיש לך 3072 RAM אתה יכול לקבוע את הגודל התחלתי ומירבי ל 4096.

אתחול...

דרך אגב,

קיבלתי תגובה מהחברה ב FSDEVELOPER. (הם יוצרים כלים לבוני SCENERY ועובדים מול ה ACES TEAM של MS)

מסתבר שמה שהבחור האמריקאי עושה באמת לא חוקי בגלל שהוא באמת מפיץ חומר שמוגן ע"י זכויות יוצרים.

http://www.fsdeveloper.com/forum/showthread.php?t=18575

אני מאמין שגם הבחור לא יודע את זה, והוא מנסה לעזור סכ"ה. אך טוב היה לפחות לציין כי יש דרכים יותר נוחות ולגיטימיות לבצע את השינוי שסיפרת לנו עליו.

לכן אני מאמין שהרעיון לבצע את השינויים בעצמך באמת יותר טוב במידת מה.

בהצלחה!

פורסם

שכחתי לרשום לך איה קבצים לנסות להזיז.

כל הקבצים הם או סיומת BMP או DDS. אתה יכול לראות את אילו שאני מתכוון בתיקיה של ה SCENERY ואז GLOBAL ואז TEXTURE

אם יש לך תיקיה בשם GLOBAL גם בה אתה תראה TEXTURE ושם תמצא את הקבצים.

אני חושב שהיתה עוד תיקיה, אני לא זוכר עכשיו בדיוק.

הקבצים המדוברים, אתה תראה שם של קובץ ואחרי זה קו תחתון ואת המילה BUMP או SPEC. את המפות לילה שהן LM לא הייתי מוחק, כי אז לא תראה דברים בלילה (בחירה שלך כאן ...)

אתה יכול להזיז אותם למיקום זמני.

תחפשבשאר התיקיות, אם תראה קבצים שיש להם BUMP או SPEC בשם שלהם אתה יכול גם להזיז למיקום אחר. אל תשכח מהיכן הגיע כל קובץ.

אתה יכול במקום להזיזן, פשוט לשנות את הסיומת (את השם) מ BMP או DDS ל _DD או _BM ככה הם גם לא יטענו. (עדיף להזיז כי אז גם FS לא צריכה לסרוק אותם).

אתה מוזמן לשלוח אלי את ה FSX.CFG מעניין אם אפשר להוציא ממנו כמה פריימים.

אתה בטח כבר מכיר, בכל אופן פרסמתי מדריך קטן שעוזר להתמצא בתיקיות החשובות של FSX:

http://www.cocktailworkshops.nl/LOCDOC.pdf

פורסם
רן- אין כל טענות, תודה על העזרה, האחריות היא כמובן עלי.

נוריאל - אכן קבעתי ערך של 4096 כהתחלתי ומירבי.

הוספתי את ערך ה USERVA.

בינתיים - נראה בסדר גמור. נראה איך יתנהג בטיסה אופיינית עם תוספים.

ושוב תודה!

בבקשה!

מעניין יהיה לשמוע ממך גם בהמשך אם הכל ממשיך להיות שם בסדר מאז השינוי.

פורסם
נוריאל כל הכבוד על ההשקעה בהסברים קבל ח"ח

איזה מזל שאתה פה לחלק ח"חים... נוראיל יאללה בוא נעמוד בשלשות וניתן לו הקשב :lol:

אני פה גם כדי לתת שבתות.. אז תזהר :)

טוב,

אם ככה אני הולך לקב"ן לקבל גימלים :agrue: :shock:

פורסם

נוריאל,

משוב לבקשתך:

ביצעתי מספר טיסות, במתארים שונים, עם מטוסים שונים.

עובד יציב וחלק, אין קריסות ויש שיפור מורגש בביצועים ב LVL D וב MADDOG. ב JS41 של PMDG אין שיפור מהותי בפריימים.

אני מתכוון גם לנסות ולהעביר את הקבצים כפי שתואר, ולראות אם זה יוסיף.

שוב תודה, ושבת שלום.

פורסם
נוריאל,

משוב לבקשתך:

ביצעתי מספר טיסות, במתארים שונים, עם מטוסים שונים.

עובד יציב וחלק, אין קריסות ויש שיפור מורגש בביצועים ב LVL D וב MADDOG. ב JS41 של PMDG אין שיפור מהותי בפריימים.

אני מתכוון גם לנסות ולהעביר את הקבצים כפי שתואר, ולראות אם זה יוסיף.

שוב תודה, ושבת שלום.

טוב לשמוע שאין לך קריסות ושיש שיפור בביצועים.

כמובן שהשינויים שערכנו לא קשורים (כמעט ולא) לפריימים, אך יותר לענייני זכרון ולמנוע קריסות וגם לתת קצת מהירות ומרווח נשימה למערכת.

בהצלחה ואל תשכח לגבות תמיד!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...