אורח פורסם פברואר 1, 2010 דיווח פורסם פברואר 1, 2010 זו פעם שניה שעיט מבטלת אירוע בגלל חוסר הענות, 10 עמודים על שרשור בלי פואנטה, שרשורי אונליין-די שבהם אנשים מתלוננים שאין פיקוח ותנועה. עיט באה ומרימה אירוע חדש, מענין, קצת שונה, מארגנת פיקוח בכל העמדות הבחירות בארץ, ומה :?: אף אחד לא נרשם :?: איפה כל המתלוננים למיניהם שיש יותר מידי זיבולי שכל בפורום מאשר טיסה ברשת? איפה כל המתלוננים שאין פיקוח ברשת? פשוט בושה, שחוץ מבן אדם אחד,תומר זטה שיאמר לזכותו, אף אחד לא נרשם לאירוע! אפילו תגובות על האירוע בקושי היו, ועוד אחרי שלוש תגובות "מאימות" ממני. אני מאוד מאוכזב מהחטיבה ומהאנשים אשר פניתי אליהם אישית בבקשה שיסתכלו על אירוע ויירשמו. ככה חטיבה לא אמורה להתנהל, אם אתם בוכים שאין תנועה ופיקוח, באים ומארגנים לכם תנועה+פיקוח+אירוע מעניין ושונה. אנחנו החלטנו לא לנסות להתאמץ יותר עם ארועים בחטיבה עד הודעה חדשה, ההפסד הוא כולו שלכם. האירוע "מירוץ שליחים" מבוטל.
WalKMaN` פורסם פברואר 1, 2010 דיווח פורסם פברואר 1, 2010 קרבלון, אני באמת מאוד מעריך את ההשקעה שלכם, אבל יש פה שני צדדיםץ מצד אחד, התכלס, יש פה אנשים שלומדים, אוניברסיטה, בגרויות עניינים ולא תמיד יש זמן לטוס, יותר נכון כמעט ואין זמן לטוס בתקופה הנוכחית. אני אישית בלחץ מטורף, בקושי טסתי בתקופה האחרונה, אבל אני משתדל להתייצב לקורסים שאני לוקח בהם חלק כרגע. צד שני, באמת הצד הפחות סימפטי, זה מה שאנשים כביכול מראים. אנשים פה באמת מתלוננים הרבה על הקטע שאין פיקוח, שאין תנועה. שורה תחתונה, לכל המתלוננים למיניהם, קיבלתם אירוע, קיבלתם משהו שונה ומגוון, בליווי של פיקוח רב, שהודיעו לכם עליו חודש לפני. אין לכם גם זמן לטוס? אל תתלוננו.
David Bendavid פורסם פברואר 1, 2010 דיווח פורסם פברואר 1, 2010 אני מחזק מאוד את ההודעה של אביב. אנחנו מארגנים לכם החודש אירועים החל מאמצע החודש, באירועים שבאים אנחנו משקיעים עבודה קשה, ומאוד יכאב הלב אם לא תהיה הענות מצד החטיבה. המון באים אלי בטענות שאין מספיק אירועים, וכשיש? פשוט לא מגיעים. אני מקווה שההודעה הזאת תעורר כמה אנשים ותגרום לכם לחשוב קצת ולחטיבה להתעורר, אני מבין שיכול מאוד להיות שזה נובע מחוסר זמן, אך אני מקווה מאוד שהחטיבה תתאושש ותחזור לימיה הטובים. צפו לאירועים בהמשך, ואני מקווה מאוד שתהיה הענות יפה.
Ido Rosenthal פורסם פברואר 1, 2010 דיווח פורסם פברואר 1, 2010 אפשר להגיד שאנחנו הבנו את הרמז, היו פה מי שאמרו שהבעיה היא שהVAים לא יוזמות ארועים, נו אז הנה לכם הוכחה... פעם שניה שארוע מתבטל בעיט בגלל שלא טורחים להראות קמצוץ של עניין וזה בהמשך ישיר לארוע האחרון שאלוהים יודע למה חצי מהמטוסים קיבלו שינויי כיוון מהפיקוח, הוצאתם לנו את כל האוויר מהמפרשים וזה רק קצה הקרחון... ארועים של עיט לא יהיו עד הודעה חדשה.
תומר עינבר פורסם פברואר 1, 2010 דיווח פורסם פברואר 1, 2010 אפשר להגיד שאנחנו הבנו את הרמז, היו פה מי שאמרו שהבעיה היא שהVAים לא יוזמות ארועים, נו אז הנה לכם הוכחה... פעם שניה שארוע מתבטל בעיט בגלל שלא טורחים להראות קמצוץ של עניין וזה בהמשך ישיר לארוע האחרון שאלוהים יודע למה חצי מהמטוסים קיבלו שינויי כיוון מהפיקוח, הוצאתם לנו את כל האוויר מהמפרשים וזה רק קצה הקרחון...ארועים של עיט לא יהיו עד הודעה חדשה. אני דווקא חושב שאת הרמז שאתה מדבר עליו - לא פירשת נכון. נתחיל עם תודה שטרחתם והרמתם אירוע, יאמר לזכותכם. נימה אישית בלי לשאת כל אחריות על הנאמר: לטעמי, אירועים מסוג אלה אינם מעוררים כל עניין מצד פעילי פורום VATIL. זאת הסיבה העיקרית בה אני ספציפית סירבתי להשתתף באירוע. בוא אני אגלה לך סוד קטן: פעילי פורום VATIL מחפשים אירועים של טיסות ליעדים שונים בחו"ל, בדיוק כמו ששאר חטיבות העולם מיישמות. לתשומת ליבך האישית. נא לנהל דיון בוגר ואחראי ולא תוקף - נתקף. תודה.
David Bendavid פורסם פברואר 1, 2010 דיווח פורסם פברואר 1, 2010 אפשר להגיד שאנחנו הבנו את הרמז, היו פה מי שאמרו שהבעיה היא שהVAים לא יוזמות ארועים, נו אז הנה לכם הוכחה... פעם שניה שארוע מתבטל בעיט בגלל שלא טורחים להראות קמצוץ של עניין וזה בהמשך ישיר לארוע האחרון שאלוהים יודע למה חצי מהמטוסים קיבלו שינויי כיוון מהפיקוח, הוצאתם לנו את כל האוויר מהמפרשים וזה רק קצה הקרחון...ארועים של עיט לא יהיו עד הודעה חדשה. אני דווקא חושב שאת הרמז שאתה מדבר עליו - לא פירשת נכון. נתחיל עם תודה שטרחתם והרמתם אירוע, יאמר לזכותכם. נימה אישית בלי לשאת כל אחריות על הנאמר: לטעמי, אירועים מסוג אלה אינם מעוררים כל עניין מצד פעילי פורום VATIL. זאת הסיבה העיקרית בה אני ספציפית סירבתי להשתתף באירוע. בוא אני אגלה לך סוד קטן: פעילי פורום VATIL מחפשים אירועים של טיסות ליעדים שונים בחו"ל, בדיוק כמו ששאר חטיבות העולם מיישמות. לתשומת ליבך האישית. נא לנהל דיון בוגר ואחראי ולא תוקף - נתקף. תודה. תומר, יכול מאוד להיות שיש משהו בדבריך, אבל חשוב מאוד שלא להזניח גם את טיסות הפנים בארץ! המטרה שלנו היא לא רק ב"פיתוח" התנועה בשדות הבינ"ל, אלא גם בשדות הקטנים הפנים ארציים וזה כולל את הצפון, הדרום והמרכז. מטרה זו מיושמת על-ידי אירועי הפנים, שלדעתי בעלי חשיבות רבה וחשוב מאוד לשמר אותם, חבל שאותך וכנראה עוד המון מחברי החטיבה זה כבר לא מעניין, עם זה באמת צריך לראות מה עושים, ואיך מגדילים את הפיתוי לטיסה באירועים פנים-ארציים.
תומר עינבר פורסם פברואר 1, 2010 דיווח פורסם פברואר 1, 2010 לטענתך דוד, המטרה העיקרית היא לעלות את ההתעניינות בטיסות פנים-ארציות. הדבר הנכון לעשות הוא לפתוח סקר, ולבדוק היענות של חברי הפורום באירועים שונים ומגוונים וכך לתאם את האירועים על פי רוב.
אורח פורסם פברואר 1, 2010 דיווח פורסם פברואר 1, 2010 אפשר להגיד שאנחנו הבנו את הרמז, היו פה מי שאמרו שהבעיה היא שהVAים לא יוזמות ארועים, נו אז הנה לכם הוכחה... פעם שניה שארוע מתבטל בעיט בגלל שלא טורחים להראות קמצוץ של עניין וזה בהמשך ישיר לארוע האחרון שאלוהים יודע למה חצי מהמטוסים קיבלו שינויי כיוון מהפיקוח, הוצאתם לנו את כל האוויר מהמפרשים וזה רק קצה הקרחון...ארועים של עיט לא יהיו עד הודעה חדשה. אני דווקא חושב שאת הרמז שאתה מדבר עליו - לא פירשת נכון. נתחיל עם תודה שטרחתם והרמתם אירוע, יאמר לזכותכם. נימה אישית בלי לשאת כל אחריות על הנאמר: לטעמי, אירועים מסוג אלה אינם מעוררים כל עניין מצד פעילי פורום VATIL. זאת הסיבה העיקרית בה אני ספציפית סירבתי להשתתף באירוע. בוא אני אגלה לך סוד קטן: פעילי פורום VATIL מחפשים אירועים של טיסות ליעדים שונים בחו"ל, בדיוק כמו ששאר חטיבות העולם מיישמות. לתשומת ליבך האישית. נא לנהל דיון בוגר ואחראי ולא תוקף - נתקף. תודה. תומר, יכול מאוד להיות שיש משהו בדבריך, אבל חשוב מאוד שלא להזניח גם את טיסות הפנים בארץ! המטרה שלנו היא לא רק ב"פיתוח" התנועה בשדות הבינ"ל, אלא גם בשדות הקטנים הפנים ארציים וזה כולל את הצפון, הדרום והמרכז. מטרה זו מיושמת על-ידי אירועי הפנים, שלדעתי בעלי חשיבות רבה וחשוב מאוד לשמר אותם, חבל שאותך וכנראה עוד המון מחברי החטיבה זה כבר לא מעניין, עם זה באמת צריך לראות מה עושים, ואיך מגדילים את הפיתוי לטיסה באירועים פנים-ארציים. תומר, לפני מספר חודשים אחוז הטיסות הפנים ארציות היה "בשמיים" (תרתי משמע )\ חלה ירידה והתדרדרות, אך כבר בתקופת החד"ב ראינו זאת.
תומר עינבר פורסם פברואר 1, 2010 דיווח פורסם פברואר 1, 2010 אם כך יש צורך בהבנת צרכי החברים יותר לעומק, לבדוק מגמות הענות, מתי יותר ומתי פחות, כנראה שתקופות השנה מאוד רלוונטיות להענות חברי הפורום לאירועים שונים.
Ohad Shalev פורסם פברואר 1, 2010 דיווח פורסם פברואר 1, 2010 אפשר להגיד שאנחנו הבנו את הרמז, היו פה מי שאמרו שהבעיה היא שהVAים לא יוזמות ארועים, נו אז הנה לכם הוכחה... פעם שניה שארוע מתבטל בעיט בגלל שלא טורחים להראות קמצוץ של עניין וזה בהמשך ישיר לארוע האחרון שאלוהים יודע למה חצי מהמטוסים קיבלו שינויי כיוון מהפיקוח, הוצאתם לנו את כל האוויר מהמפרשים וזה רק קצה הקרחון...ארועים של עיט לא יהיו עד הודעה חדשה. אני דווקא חושב שאת הרמז שאתה מדבר עליו - לא פירשת נכון. נתחיל עם תודה שטרחתם והרמתם אירוע, יאמר לזכותכם. נימה אישית בלי לשאת כל אחריות על הנאמר: לטעמי, אירועים מסוג אלה אינם מעוררים כל עניין מצד פעילי פורום VATIL. זאת הסיבה העיקרית בה אני ספציפית סירבתי להשתתף באירוע. בוא אני אגלה לך סוד קטן: פעילי פורום VATIL מחפשים אירועים של טיסות ליעדים שונים בחו"ל, בדיוק כמו ששאר חטיבות העולם מיישמות. לתשומת ליבך האישית. נא לנהל דיון בוגר ואחראי ולא תוקף - נתקף. תודה. בדרך כלל תומר כשכותבים דעה אישית לוקחים עליה אחריות, אחרת אם אתה לא אחראי על המעשים או הדעות שלך מצבך בכי רע... נק' למחשבה... כמו-כן כשאתה כותב בנימה אישית אל תכליל את כלל חברי פורום VATIL בדעות שלך שכן הם לא שלהם.... אלא אם מישהו מינה אותך לדובר הפורום ואז מקובל עלי בהחלט... אבל לא נראה לי שזה מה שקורה ולכן בשלב זה אתה יכול לומר שאותך מעניין יותר טיסות לחו"ל מאשר טיסות פנים ארציות וזה בסדר גמור, זאת דעתך...
Ido Rosenthal פורסם פברואר 1, 2010 דיווח פורסם פברואר 1, 2010 אפשר להגיד שאנחנו הבנו את הרמז, היו פה מי שאמרו שהבעיה היא שהVAים לא יוזמות ארועים, נו אז הנה לכם הוכחה... פעם שניה שארוע מתבטל בעיט בגלל שלא טורחים להראות קמצוץ של עניין וזה בהמשך ישיר לארוע האחרון שאלוהים יודע למה חצי מהמטוסים קיבלו שינויי כיוון מהפיקוח, הוצאתם לנו את כל האוויר מהמפרשים וזה רק קצה הקרחון...ארועים של עיט לא יהיו עד הודעה חדשה. אני דווקא חושב שאת הרמז שאתה מדבר עליו - לא פירשת נכון. נתחיל עם תודה שטרחתם והרמתם אירוע, יאמר לזכותכם. נימה אישית בלי לשאת כל אחריות על הנאמר: לטעמי, אירועים מסוג אלה אינם מעוררים כל עניין מצד פעילי פורום VATIL. זאת הסיבה העיקרית בה אני ספציפית סירבתי להשתתף באירוע. בוא אני אגלה לך סוד קטן: פעילי פורום VATIL מחפשים אירועים של טיסות ליעדים שונים בחו"ל, בדיוק כמו ששאר חטיבות העולם מיישמות. לתשומת ליבך האישית. נא לנהל דיון בוגר ואחראי ולא תוקף - נתקף. תודה. "בלי לקחת אחריות" ?? מה זה אומר בכלל ?? אתה זכאי לדעתך האישית ואני לא באתי אל תומר ענבר בטענות, ולפי הנימה האישית שלך אני הבנתי בדיוק את הרמז, לא מעניין אתכם הארועים שעיט מנסה לארגן כדי ליצור פה קצת עניין בטיסות פנים ארציות. עיט היא VA של תעופה קלה, יש בVATIL מספיק חברים מכובדים, גם כאלה שחברים בעיט וגם כאלה שלא חברים בעיט שטסים על מטוסים קלים, זה לא בנישה שלך סבבה אבל לא יתכן שיש ארוע עם אפס נרשמים, לא אחד, לא שניים, אפס.
Izik Bakshi פורסם פברואר 1, 2010 דיווח פורסם פברואר 1, 2010 כואב לי על ביטול האירוע היפה הזה, תכננתי לקחת בו חלק בסיוע לכל הקשור לפיקוח. פעילות הטיסות של עיט תעופה קשור עד מאוד עם פעילות הפיקוח בארץ, שכן תחום הפעילות העיקרי הוא בארץ בשונה מחברות אחרות שהפעילות שלהן היא כוללת שדות בחו"ל. במסגרת האחריות שלי כחבר חטיבה וגם בתפקיד אני מתכוון לפעול בנושא הפעילות ברשת במרחב הישראלי.
תומר עינבר פורסם פברואר 1, 2010 דיווח פורסם פברואר 1, 2010 אוהד, המשותף בינינו שנולדנו עם פה שבעזרתו ניתן לדבר ולהתבטא, גם אם לא מוצא-חן בעיניך התוכן הנכתב, אין כל צורך בתקיפת הכותב באופן אישי. הודעתך מתאימה לפרטי, שם היא תתקבל בברכה. עכשיו לעניין, במקרה של חטיבת VATIL, הכללה היא רוב, עד כמה שזה לא הגיוני. ככל הנראה, ישנן תקופות בהן רוב החברים מלאים בזמן פנוי ולכן יש להם זמן להתעסק עם הסימולטור. במקרה של האירוע של עיט, כפי שנראה אין כל היענות לאירוע, אחת מהסיבות הבאות אמורות להשלים את התמונה הכוללת: 1. חלק מהחברים בתקופות לימודים או עבודה מתישים ויש עדיפות על מנוחה מאשר התעסקות בסימולטור. 2. האירוע אינו מעורר כל עניין מצד חברי החטיבה. התכסחויות בפורום לא יועילו בדבר, במיוחד לא במקרים בהם יש צורך במחקר או בסקר בו יש לבחון את מדד ההיענות של חברי הפורום בנושא אירועים שונים.
Ido Rosenthal פורסם פברואר 1, 2010 דיווח פורסם פברואר 1, 2010 לא צריך שום מחקר ושום בטיח, הסקר הכי טוב היה בעמוד הרשמה של הארוע, אפס אנשים נרשמו משמע לא מעניין את האנשים לקחת חלק.
תומר עינבר פורסם פברואר 1, 2010 דיווח פורסם פברואר 1, 2010 עידו, מה שמעניין אותך זאת התוצאה, הנסיבות לא מעניינות אותך כלל וזה לא מקובל בדיון שכזה. אתה חוזר ואומר את אותו דבר בכל תגובה, זה מאוד הגיוני כשזה בה מתוך עצבים, אז בבקשה שקול את תגובותיך. אני מנסה לעזור ולנסות להגיע להבנה מדוע הסיבה שבה אין משתתפים באירוע שכזה.
Adam Waiser פורסם פברואר 1, 2010 דיווח פורסם פברואר 1, 2010 אביב קרבל ועידו רוזנטל היקרים לי מאד למרות שאני בהחלט מבין את התסכול אני חושב שחבל שאתם נפגעים כל כך מחוסר ההרשמה וההיענות אני לא הייתי מסתכל על חוסר ההיענות כעל זלזול בטח שלא באנשים יקרים ומשקעים כמוכם וגם לא הייתי מתרץ את זה בהעדפות כאלה ואחרות של טיסה במקומות אחרים וכו' לדעתי צריך לשים בצד רגע את האכזבה ופשוט לנסות להבין לעומק מה קרה פה ולחשוב על הסיבות לכך שלא נרשמו אנשים לאירוע. לדעתי בצורה שבה בחרתם לבטא את התסכול שלכם בפורום אתם עושים לא מעט נזק וחבל. אז בואו ניקח נשימה עמוקה לרגע ונחשוב: א. מדובר באמת ברעיון מדהים ויפה ואני מוריד את הכובע על המחשבה. בסך הכל יש לנו כאן אירוע מסוג שלא היה בעבר או לפחות בעבר הקרוב שרובנו מכירים, זה אירוע שמצריך הרשמה מראש וכקבוצה ומצריך עיסוק די אינטנסיבי בהכנות כשבוע לפני. אולי הבעיה היא בהתארגנות כקבוצה (אני מודה שניסיתי להניע קצת את צוות החטיבה להתארגן כקבוצה ולא ממש הצלחתי), אולי הבעיה היא בלשבת כל כך הרבה זמן מראש ולתכנן ולהתחייב ליום ולשעה הספיצפיים. ואולי זה החורף... והשיעורי בית והבגרויות והכל ביחד קיצר יכול להיות שאפשר להגיד שלמדנו שאירוע כזה אולי לא מתאים כרגע לאופי ולהתנהלות של החברים בחטיבה ואירוע אחר שדורש פחות מאמץ מהאנשים יכול מאד להתאים. בעיניי הפסטיעיט היה אירוע יפה מאד שאורגן ומתוכנן באופן מופתי וממה שראיתי ההיענות בהחלט היתה מרשימה. אני חושב שכל השבירת כלים הזאת שהרגשתי מההודעה של קרבל ובהמשך של עידו פשוט מוציאה את הרוח מהמפרשים ומכניסה הרגשה שלא צריכה להיות פה. עם כל כמה שאני מבין כמה זה מתסכל אתכם ואני יודע כמה עבדתם ואירגנתם וחשבתם על הדבר הזה ומגיע לכם באמת כל הכבוד, אני עדיין חושב שהסיבות לחוסר ההיענות הן הרבה פחות טראגיות ומהותיות ממה שנראה לכם, אם תנסו להסתכל על הדברים מהזווית הזו יהיה לכם הרבה יותר קל לבוא ולהגיד אוקי האירוע לא הלך בואו נראה מה כן יכול ללכת ולהתאים. אני מכיר אתכם לא מעט זמן ויודע שבסוף הרצון והאהבה למקום הזה יביאו אתכם לנסות להרים ולארגן עוד אירועים נפלאים ויצירתיים ואין לי ספק שזה יצליח בפעם הבאה אוהב ומעריך אתכם בהצלחה
Omer Efrat פורסם פברואר 1, 2010 דיווח פורסם פברואר 1, 2010 אוהד, המשותף בינינו שנולדנו עם פה שבעזרתו ניתן לדבר ולהתבטא,גם אם לא מוצא-חן בעיניך התוכן הנכתב, אין כל צורך בתקיפת הכותב באופן אישי. הודעתך מתאימה לפרטי, שם היא תתקבל בברכה. עכשיו לעניין, במקרה של חטיבת VATIL, הכללה היא רוב, עד כמה שזה לא הגיוני. ככל הנראה, ישנן תקופות בהן רוב החברים מלאים בזמן פנוי ולכן יש להם זמן להתעסק עם הסימולטור. במקרה של האירוע של עיט, כפי שנראה אין כל היענות לאירוע, אחת מהסיבות הבאות אמורות להשלים את התמונה הכוללת: 1. חלק מהחברים בתקופות לימודים או עבודה מתישים ויש עדיפות על מנוחה מאשר התעסקות בסימולטור. 2. האירוע אינו מעורר כל עניין מצד חברי החטיבה. התכסחויות בפורום לא יועילו בדבר, במיוחד לא במקרים בהם יש צורך במחקר או בסקר בו יש לבחון את מדד ההיענות של חברי הפורום בנושא אירועים שונים. תומר, אתה יחסית חדש בחטיבה אז אני אספר לך סוד.. היו עוד המון אירועים שעיט אירגנו וכולן זכו להערכה רבה וכן... למרות החיסרון הענק שזה היה בארץ. גם גדולי המלכות שטסים טיסות בינלאומיות ביום יום אוהבים לקחת את הפחנוע לסיבוב, שלא לדבר על אלו שעושים זאת יום יום בעצמם. אני כבר מספר שנים לא קטנים חבר בחטיבה ואני יכול לספור לך את מספר הפעמים שביצעתי טיסה בינלאומית עם מטוס כבד. ותתפלא, יש עוד רבים כמוני מסביבך. גם אם לא מדובר במה שאתה מאמין בו. וכמו שכבר נאמר, כשאתה מביע את דעתך האישית ועוד דואג להדגיש את זה, תדאג לנסח אותה כדעתך האישית גם כן.
uvdude פורסם פברואר 1, 2010 דיווח פורסם פברואר 1, 2010 קראתי את ההודעה של אביב ממש כמה דקות לאחר שהתפרסמה, ולקחתי שעה לחשוב איך להגיב אליה - ואז בא אדם ומוציא לי את המילים מהמקלדת. בניגוד לדעתו של תומר, אני חושב שכן יכולה להיות היענות מאוד גדולה בחטיבה לאירוע כזה. באופן אישי אני יכול להגיד שלטוס בשממה מעל הים התיכון מעניין אותי כקליפת השום ובדיוק אירועים כאלה של טיסות בתוך הארץ זה מה שלדעתי צריך לקדם בחטיבה. אסור לקחת את המקרה של האירוע הזה ולהוציא אותו מהקונטקסט - וזה שקיימת ירידה בפעילות החטיבה בזמן האחרון. בשביל לטפל בבעיה הזו נדרש מאמץ משותף של הצוות ושל כלל החטיבה. מדיניות של all hell breaks loose זה לא אפקטיבי במאמץ הזה - לטעמי. בנימה אישית אני רוצה לציין את ההערכה המאוד גבוהה שיש לי אל שניכם, אביב ועידו, וגם אם לא תמיד זה נראה ככה, יש אנשים שמאוד מעריכים את מה שאתם עושים. הבעיה היא לא נקודתית, ואתם לא צריכים להיפגע מהאירוע הזה באופן אישי.
תומר עינבר פורסם פברואר 1, 2010 דיווח פורסם פברואר 1, 2010 עומר, בוא נתחיל מהנקודה שאני לא רואה את הארץ כבעיה המרכזית, נראה כאילו שאתה חוזר אחורה לשרשור על ישראל שזעזע מספר אנשים בפורום. "למרות החיסרון הענק שזה היה בארץ" לא שמעת על שכח וסלח? כמה פעמים חזרתי על עצמי באותו שרשור שאני מצטער אם פגעתי ועד כמה העניין חשוב לי ואין לי כל כוונה לזעזע אנשים? משתמע כאילו שמרתה טינה אלי, ואם כך, שמור אותה לעצמך. (אם זו הכוונה שלך כמובן). אין ספק שפעם היתה תנועה רבה יותר בתעבורה האווירית ברשת, עם הזמן התנועה מצטמצמת מסיבות לא ברורות ועל כך אני מנסה יחד עם שאר החברים להגיע להבנה למה זה קורה.
Ido Rosenthal פורסם פברואר 1, 2010 דיווח פורסם פברואר 1, 2010 שמע אדם, זה לא מסתכם רק בארוע הזה, תחושת הזלזול בארועים של עיט עוד ממשיכה איתי מהפסטיעיט הקודם ממספר סיבות שאם אתה רוצה אני אמנה אותם אבל אני אמנע מכך בינתיים, בואו נאמר שהיו דברים שספגנו בשקט ועכשיו הכל מתפוצץ, אין לנו טעם להשקיע גם בארוע כמו הפסטיעיט שהיה שדרש המון השקעה, (תשאלו את עומר ואוהד כמה) כדי לקבל בסוף תוצאה כמו התוצאה שהיתה. עיט בכלל גוססת ולא מזמן אפילו שאלתי את עומר אם לא חבל על הכסף שלו ואולי כדאי לסגור את הבסטה, הקהילה הזו כנראה לא מספיק גדולה כדי להכיל מספיק אנשים שיהיו פעילים ביותר מVA אחת, בעבר היה אפשר אולי להלביש את האשמה עלינו אבל לדעתי היום הרמה של מה שמקבל טייס בעיט לא באה לידי ביטוי בחברים חדשים ובפיעלות של חברים ישנים, יש מערכת מאוד יציבה באתר שמאתגרת טייסים אבל אין שום עניין, מישהו בצוות החטיבה רמז שאולי זה בגלל שלא יוזמים ארועים אז הנה, גם ארוע לא עוזר. אין יותר מדי ארועים פנים ארציים שאפשר לגבש, מה? עוד פעם לטוס בשיירה כמו אהבלים מהרצליה לראש פינה? גם לארועים האלה מתייצבים אולי 4 אנשים, אז אנחנו מוותרים על העונג הצרוף הזה שבלארגן ארועים כושלים ומעבירים את השרביט למחלקת ארועים של VATIL הVA שלנו תשאר פתוחה עד שלעומר ימאס לשלם כסף סתם בינתיים אנחנו סתם נשרוף ביטים יקרים בעולם הוירטואלי
Yarden Gotlib פורסם פברואר 1, 2010 דיווח פורסם פברואר 1, 2010 קרבל, עידו ודוד, לדעתי אתם ממהרים מדי להאשים את החטיבה ולבטל את האירוע שלדעתי הוא באמת יפה ומעניין. בכל זאת- יש עוד כמעט שבועיים למועד שנקבע לתחרות, בלי להעליב אף אחד, יכול להיות שאנשים נזכרים מאוחר מידי להירשם ולבנות עם חברים קבוצה. עוד משהו שיכול להיות גורם לאפס היענות הוא העניין של הגבלת מטוסים לסימולטורים שונים, לדעתי אם כבר מתכננים אירוע כל כך מיוחד ושונה, אולי כדי להשקיע עוד טיפה מאמץ ולהיעזר באנשים שמבינים בזה- ולהתאים את כל ארבעת המטוסים לשני הסימולטורים כך שיהיו יותר אפשרויות לבנות קבוצה. זהו זו דעתי, אני מבין את הכעס שלכם אבל אולי תנסו לשקול להחזיר את האירוע. תודה בתגובה להודעה של תומר: תומר, בתור אחד שעוד לא יודע לטוס ליעדים בחוץ לארץ אני כן מעדיף אירועים פנים- ארציים שגם אוכל להשתתף בהם... אני מבין שאתה יודע להטיס כבדים ויודע IFR מלא אבל בחישוב מהיר, לפחות 3\1 מחברי הטיסה עוד לא יודעים לטוס ליעדים מחוץ לארץ וגם הם יעדיפו אירועים פנים- ארציים. בשורה התחתונה- זה שאתה יודע משהו, לא אומר שהחבר שלך יודע ז"א יכול להיות שאתה מעדיף אירועים עם יעדים מחות לארץ, אבל בבקשה אל תקבע ותגיד שרוב החטיבה מעדיפה אירועים בינלאומיים.
Omer Efrat פורסם פברואר 1, 2010 דיווח פורסם פברואר 1, 2010 עומר,בוא נתחיל מהנקודה שאני לא רואה את הארץ כבעיה המרכזית, נראה כאילו שאתה חוזר אחורה לשרשור על ישראל שזעזע מספר אנשים בפורום. "למרות החיסרון הענק שזה היה בארץ" לא שמעת על שכח וסלח? כמה פעמים חזרתי על עצמי באותו שרשור שאני מצטער אם פגעתי ועד כמה העניין חשוב לי ואין לי כל כוונה לזעזע אנשים? משתמע כאילו שמרתה טינה אלי, ואם כך, שמור אותה לעצמך. (אם זו הכוונה שלך כמובן). אין ספק שפעם היתה תנועה רבה יותר בתעבורה האווירית ברשת, עם הזמן התנועה מצטמצמת מסיבות לא ברורות ועל כך אני מנסה יחד עם שאר החברים להגיע להבנה למה זה קורה. לא יודע מה אתה חושב ששמרתי לך.. האמת שלא טרחתי להכניס את עצמי לדיון שאתה מדבר עליו.. אם הגעתי לזה כאן בשנית, ככל הנראה שזה עדיין מוקרן ממך מפני שאין לי מושג מה רשמת שם.
Ido Rosenthal פורסם פברואר 1, 2010 דיווח פורסם פברואר 1, 2010 קרבל, עידו ודוד, לדעתי אתם ממהרים מדי להאשים את החטיבה ולבטל את האירוע שלדעתי הוא באמת יפה ומעניין.בכל זאת- יש עוד כמעט שבועיים למועד שנקבע לתחרות, בלי להעליב אף אחד, יכול להיות שאנשים נזכרים מאוחר מידי להירשם ולבנות עם חברים קבוצה. עוד משהו שיכול להיות גורם לאפס היענות הוא העניין של הגבלת מטוסים לסימולטורים שונים, לדעתי אם כבר מתכננים אירוע כל כך מיוחד ושונה, אולי כדי להשקיע עוד טיפה מאמץ ולהיעזר באנשים שמבינים בזה- ולהתאים את כל ארבעת המטוסים לשני הסימולטורים כך שיהיו יותר אפשרויות לבנות קבוצה. זהו זו דעתי, אני מבין את הכעס שלכם אבל אולי תנסו לשקול להחזיר את האירוע. תודה בתגובה להודעה של תומר: תומר, בתור אחד שעוד לא יודע לטוס ליעדים בחוץ לארץ אני כן מעדיף אירועים פנים- ארציים שגם אוכל להשתתף בהם... אני מבין שאתה יודע להטיס כבדים ויודע IFR מלא אבל בחישוב מהיר, לפחות 3\1 מחברי הטיסה עוד לא יודעים לטוס ליעדים מחוץ לארץ וגם הם יעדיפו אירועים פנים- ארציים. בשורה התחתונה- זה שאתה יודע משהו, לא אומר שהחבר שלך יודע ז"א יכול להיות שאתה מעדיף אירועים עם יעדים מחות לארץ, אבל בבקשה אל תקבע ותגיד שרוב החטיבה מעדיפה אירועים בינלאומיים. ירדן, אם הבעיה באמת היתה בסוג המטוסים אז היינו שומעים על זה בצורה רחבה, הבעיה עלתה על ידיך ועל ידי אבי, לאבי הצלחתי למצוא פתרון, לך לצערי לא הצלחתי, אם זו היתה הבעיה אני מתאר לעצמי שהייתי מוצף בשאלות על סוגי המטוסים. אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שארוע שאמור להתקיים בעוד פחות משבועיים ודורש קצת עבודה מוקדמת של תכנון נתיב, ואולי כמה חזרות משותפות של הקבוצה, שלא לדבר על מציאת קבוצה לא יצא לפועל אם עד היום אין אפילו קבוצה אחת שנרשמה. זו בדיוק הסיבה שהפרסום בא חודש מראש, שלאנשים יהיה את הזמן להתאפס על קבוצה, אז מלא אנשים אמרו באיזושהי אדישות, כן אני רוצה אבל אין לי קבוצה, ניסינו ליזום פה איזה שרשור שידוכים, גם לזה לא היתה הענות אז אני לא רואה מה עוד אפשר לעשות.
תומר עינבר פורסם פברואר 1, 2010 דיווח פורסם פברואר 1, 2010 עומר,בוא נתחיל מהנקודה שאני לא רואה את הארץ כבעיה המרכזית, נראה כאילו שאתה חוזר אחורה לשרשור על ישראל שזעזע מספר אנשים בפורום. "למרות החיסרון הענק שזה היה בארץ" לא שמעת על שכח וסלח? כמה פעמים חזרתי על עצמי באותו שרשור שאני מצטער אם פגעתי ועד כמה העניין חשוב לי ואין לי כל כוונה לזעזע אנשים? משתמע כאילו שמרתה טינה אלי, ואם כך, שמור אותה לעצמך. (אם זו הכוונה שלך כמובן). אין ספק שפעם היתה תנועה רבה יותר בתעבורה האווירית ברשת, עם הזמן התנועה מצטמצמת מסיבות לא ברורות ועל כך אני מנסה יחד עם שאר החברים להגיע להבנה למה זה קורה. לא יודע מה אתה חושב ששמרתי לך.. האמת שלא טרחתי להכניס את עצמי לדיון שאתה מדבר עליו.. אם הגעתי לזה כאן בשנית, ככל הנראה שזה עדיין מוקרן ממך מפני שאין לי מושג מה רשמת שם. עומר, סלח לי, חלה טעות עם עומרי סודרי (אני מתבלבל ביניכם), אתה אכן לא השתתפת באותו דיון.
Elad Zeierman פורסם פברואר 1, 2010 דיווח פורסם פברואר 1, 2010 זה לא חדש ואפילו לא מפליא במישור האישי אין לי מה לכעוס וזכות להניף אצבע מאשימה כלפי מישהו כי איני חבר בעיט פרט לסיוע בנוקודות טכניות מאוד מעטות אבל לגופו של עניין: דשנו בזה כבר על ימין ועל שמאל שאין בחטיבה הזאת דיי אנשים וזמן להכל חטיבת VATIL ממזמן חטיבה של טרנדים חולפים היום אנחנו בלופ של טיסות לחו"ל וטיסות במיבנים של ח"א מחר זה יהיה מבנים של ח"א וטיסות באולטראלייט מחרתיים טיסות באולטראלייט וניסוי מכוניות מרוץ על מסלול 26 (חפשו באבסים יכלו להיוט להיט !). היום עיט נפגעת מזה מחר אלעל וירטואל ומחרתיים חברה וירטואלית שקר כל שהו, אז עכשיו ח"א לוקח את המשקל והנה עשינו הסבה לטייסי פאלקון סוג ב' מחר נהגי מירוצים סוג ב'. וככה זה נראה ייראה. הללויה !