robotwar פורסם יולי 10, 2004 דיווח פורסם יולי 10, 2004 שלום לכולם! אני חדש בכל הנושא של טיסה ברשת קראתי את כל המדריכים באתר הזה ובisraeli airlines אבל לא מצאתי מדריך שמסביר איך לתכנן תוכנית טיסה משלי ולשים את הנתונים ב route בריבוע הריק כשממלאים את הפרטים על הטיסה ב squawkbox ראיתי בserverinfo שלכל אחד יש קוד משלו ב route תודה לכל הקוראים
Or Netzer פורסם יולי 10, 2004 דיווח פורסם יולי 10, 2004 מה שאתה רואה קוד שונה זה נתיב.. אם אתה טס לרוסיה וטס לרמת השרון הנתיב שונה :roll:
robotwar פורסם יולי 10, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 10, 2004 כן אחי אבל איך אני יוצר אחד לעצמי? סליחה על השאלה
×�פיק פורסם יולי 10, 2004 דיווח פורסם יולי 10, 2004 אני מאמין שאתה מתחיל גם בעיניין הטיסות. לכן בזמנך החופשי צור איתי קשר, ואני יפנה אותך לבית ספר לטיסה של אלירן, אם אלירן לא יקדים אותי.
Eliran-VFS1 פורסם יולי 10, 2004 דיווח פורסם יולי 10, 2004 ברוך הבא. אכן אתה מוזמן לדבר עם אפיק והוא ינחה אותך בדרכה הראשונה. ואף גם אתה יכול לפנות אלי. בהצלחה לך בכול מקרה אפיק הבית ספר לא ממש שלי. יש כפי שאתה רואה עוד 11 אנשים שעובדים איתי כולל אותך שאתה חלק לא קטן.
robotwar פורסם יולי 13, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 13, 2004 אלירן אחי שמע אני קראתי את המדריכים ששלחת לי אני הבנתי חלק אבל אתה שולח אותי לאנשים אחרים ובסוף שוכח עלי כמו האחרונים שניסו לעזור לי (איציק:|) אני ממש מצטער שאני מבקש שוב ושוב פשוט שוכחים אותי אני מאוד ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי אישית תודה רבה אחים שלי (ד"א אני התקבלתי לאורט חיל האוויר בתל נוף אבל שמעתי זה לא כלכך טוב אז עכשיו אני מנסה להתקבל להולץ חיל האוויר בהצלחה לי)
Eliran-VFS1 פורסם יולי 14, 2004 דיווח פורסם יולי 14, 2004 אני מנסה לעזור לך כמה שאני יכול בזמן המועט שלי . לכן אני מעדיף לשלוח אותם לאחד המדריכים המיועדים של הבית ספר ,הם יעזרו לך בדיוק כמוני וכך אני יכול להמשיך לעבוד על הבית ספר. בקרוב מאוד תוכל ללמוד בצורה מקצועית עם יחס יותר אישי.