NoamIsrael פורסם פברואר 6, 2010 דיווח פורסם פברואר 6, 2010 שלום, בחודש מרץ אני טס במטוס אל על לנו יורק ואני יודע שחברי החטיבה יכולים לקבל אישור כניסה לתא הטייס, איך אני יכול לקבל אישור זה? תודה.
Izik Bakshi פורסם פברואר 6, 2010 דיווח פורסם פברואר 6, 2010 מי יכול להצטרף? שלום וברוך הבא. כפי שנכתב ע"י בן בצלאל, האפשרות לכניסה לקוקפיט ניתנת רק לחברי השת"פ (על פי הגדרה של אל על). נכון לעכשיו אין גיוסים לפרוייקט, מאחר ובאל על לא נפתחים קורסים שדורשים את עזרת חברי השת"פ. טיסה נעימה
ohad פורסם פברואר 6, 2010 דיווח פורסם פברואר 6, 2010 אלא אם כן אתה מבקש על דעת עצמך, ולטייסים יש מצב רוח טוב. הצליח לי כמה פעמים.
Lior Avinoam פורסם פברואר 6, 2010 דיווח פורסם פברואר 6, 2010 אתה יכול לבקש, בד"כ הם נותנים אבל לא לכל הטיסה, 2 או 3 תמונות קצת דיבורים ו..להגיד להם תודה וביי חח
4X-STA פורסם פברואר 8, 2010 דיווח פורסם פברואר 8, 2010 אתה יכול לבקש, בד"כ הם נותנים אבל לא לכל הטיסה, 2 או 3 תמונות קצת דיבורים ו..להגיד להם תודה וביי חח כן, רק להדגיש שלגבי תמונות, יש בקשה שלא לצלם בתא הטייס זכרו אותה.
Ron Peer פורסם פברואר 8, 2010 דיווח פורסם פברואר 8, 2010 לאבא שלי יש חבר טייס באלעל.. בזמנו אמר לו ששינו את החוקים והטייס חייב להכיר אישית את מי שמבקר.. לשם העניין שת"פ אלעל זה יוצא מהכלל אבל תכלס אלו חברים מוכרים באלעל אני מניח
guy13 פורסם פברואר 9, 2010 דיווח פורסם פברואר 9, 2010 תמיד אתה יכול לשאול ולבקש.. לא יקרה כלום. תלוי בקפטן שאתה נופל עליו.. (לא שאני בא אליהם בטענות)