4X-OYK פורסם פברואר 8, 2010 דיווח פורסם פברואר 8, 2010 שלום לכולם אני גר בכפר סבא והשבוע חיל האוויר שלח המון מטוסים מעלינו בשעות הצהריים כשהכל היה מעונן. אז השאלה שלי היא למה הם התחילו להתאמן בשעות הצהריים המוקדמות ועם עננות מלאה כשבדרך כלל היו מתאמנים בשעות הערב לילה נקיים?
prince869 פורסם פברואר 8, 2010 דיווח פורסם פברואר 8, 2010 אני חושב שזה לא מידע שמישהו פה אמור לדעת, ואם כן, הוא גם לא יתן אותו עקב בטיחון שדה. לחיל האויר יש שיקולים שלא ידועים לציבור, וגם לא ידועים לרוב הצבא. לכן, רק אם תיהיה מפקד חיל האויר, תדע. בכל מקרה, זה עברה על ביטחון שדה אם יפרסמו פה מידע כזה. שיהיה שבוע טוב!
Amir Paz פורסם פברואר 9, 2010 דיווח פורסם פברואר 9, 2010 שלום לכולם אני גר בכפר סבא והשבוע חיל האוויר שלח המון מטוסים מעלינו בשעות הצהריים כשהכל היה מעונן.אז השאלה שלי היא למה הם התחילו להתאמן בשעות הצהריים המוקדמות ועם עננות מלאה כשבדרך כלל היו מתאמנים בשעות הערב לילה נקיים? פשוט בשעות הערב השרתים תמיד נופלים להם... אז ניסו את ה FSINN במהלך היום זה עבד... :wink:
אורח פורסם פברואר 9, 2010 דיווח פורסם פברואר 9, 2010 שלום לכולם אני גר בכפר סבא והשבוע חיל האוויר שלח המון מטוסים מעלינו בשעות הצהריים כשהכל היה מעונן.אז השאלה שלי היא למה הם התחילו להתאמן בשעות הצהריים המוקדמות ועם עננות מלאה כשבדרך כלל היו מתאמנים בשעות הערב לילה נקיים? פשוט בשעות הערב השרתים תמיד נופלים להם... אז ניסו את ה FSINN במהלך היום זה עבד... :wink: הם עשו פינג וטרייסים במשך שבוע ומצאו בסטטיסטיקה שאיכות הקו באזור כפר סבא רעננה הכי טובה ולכן משתלם לטוס בשעות הבוקר אפילו עם SB ללא צורך במולטי. תעדכן את ברק :drinking:
4X-OYK פורסם פברואר 11, 2010 מחבר דיווח פורסם פברואר 11, 2010 טוב סבבה. אבל אי כזה מטומטם הייתי יומיים בצפון והייה לנו מפגן של F15+16 מתרגלים קרבות אוויר מעלינו ולא צילמתי תמונות.
prince869 פורסם פברואר 11, 2010 דיווח פורסם פברואר 11, 2010 חחחח, אשכרה אם איזה טייס קרב סתם היה מסתכל פה הוא היה בשוק....
4X-OYK פורסם פברואר 11, 2010 מחבר דיווח פורסם פברואר 11, 2010 לא נורא אבל מה אסור לצלם את מטוסי חיל האוויר? לא צילמתי כי שחכתי להוציא את הפלאפון אבל הם תרגלו דוג פייט מעלינו וכ'ו
MATIEW פורסם פברואר 11, 2010 דיווח פורסם פברואר 11, 2010 לא נורא אבל מה אסור לצלם את מטוסי חיל האוויר?לא צילמתי כי שחכתי להוציא את הפלאפון אבל הם תרגלו דוג פייט מעלינו וכ'ו לי היה לפני ארבעה חודשים מעל הבית דוג פייט