Izik Bakshi פורסם פברואר 8, 2010 דיווח פורסם פברואר 8, 2010 ערב טוב לכולם, הכירו את תוכנית האירוח החדשה של VATIL, כמו שבכל ערב בטלויזיה יש תוכניות אירוח קבועות אז גם אני חשבתי לעצמי למה לא ב-VATIL. המטרה היא פשוטה - ליצור פיקוח כל ערב (ראשון עד חמישי) שינסה להתמקד במטרה מסויימת או גם סתם בלי מטרה אני מתכוון להקדיש לנושא לא מעט מזמני בשבועות הקרובים במטרה לעודד פקחים וטייסים וגם לקדם תוך כדי פקחים ממתינים, אז צפו להרבה תוכניות. כמובן שכל מי שרוצה להצטרף מוזמן, ואני גם אשמח לקבל ממכם רעיונות שונים ומגוונים. אז הערב תוכנית פתיחה חגיגית בסביבות השעה 20:00 עד 23:00 לערך, ואנחנו גם נארח את חניכי מחזור 17 של IFS שיכינו את עצמם לסולו הקפות. פרסומות ומתחילים
Izik Bakshi פורסם פברואר 8, 2010 מחבר דיווח פורסם פברואר 8, 2010 מה עושים היום? טסים ומפקחים אתה בא? תוכנית פתיחה
Amir Gluzman פורסם פברואר 8, 2010 דיווח פורסם פברואר 8, 2010 מה עושים היום? טסים ומפקחים אתה בא? תוכנית פתיחה כל הכבוד ותודה רבה למנחים,אנחנו המרואיינים נגיע ונעשה לכם חגיגה לקראת פורים.
Gilad Brutman פורסם פברואר 8, 2010 דיווח פורסם פברואר 8, 2010 נראה.. אולי נבוא לפקח.. אם יהיה משגיח.. (דבר דיי נדיר)
Izik Bakshi פורסם פברואר 8, 2010 מחבר דיווח פורסם פברואר 8, 2010 נראה.. אולי נבוא לפקח..אם יהיה משגיח.. (דבר דיי נדיר) תגיע
avigilad99 פורסם פברואר 8, 2010 דיווח פורסם פברואר 8, 2010 נחמד נחמד, אני אגיע מחר (בתקווה שיהיה קצת פיקוח) יאללה חברה,סוף כל סוף הגיע הזמן להרים את השמיים השוממים שלנו ולשים את ישראל על המפה(של serv info :wink: )
Alon Abelson פורסם פברואר 8, 2010 דיווח פורסם פברואר 8, 2010 יופי של תוכנית. כבוד בקשי מקווה שחזרת עם אנרגיות לתת פיקוח כרגע על מגדל מחר בערב לוקח פיקוח דרום יאללה תגיעו
4X-OYK פורסם פברואר 8, 2010 דיווח פורסם פברואר 8, 2010 אני עושה LLBG-LLET-LLBG עם אפשרות לעלות עם C172 לטיסת CVFR
אורח פורסם פברואר 8, 2010 דיווח פורסם פברואר 8, 2010 הרבה פיקוח. חבל שראיתי את כל זה אחרי שנחתתי בבוסטון. אני אשתדל לבוא בפעמים הבאות.
Izik Bakshi פורסם פברואר 8, 2010 מחבר דיווח פורסם פברואר 8, 2010 ערב טוב, תודה לכל מי שהגיע לפתיחה. אתם מוזמנים להצטרף אלינו מחר בין השעות 21:00 ל- 23:00 (אלו יהיו שעות התוכנית פחות או יותר). מה יהיה מחר? ואת מי נארח? תגלו מחר
אורח פורסם פברואר 8, 2010 דיווח פורסם פברואר 8, 2010 המון תודה לאיציק אלעד ולפקח קרקע שמתנצל אבל לא זיהיתי. אחלה פיקוח כולל פיקוח בלקלק, אחלה פינלה ליום ארוך. נ.ב. איציק סדר את המיקרופון, אתה נשמע כאילו אתה מפקח מבור ביטחון
Amir Gluzman פורסם פברואר 8, 2010 דיווח פורסם פברואר 8, 2010 ערב טוב,תודה לכל מי שהגיע לפתיחה. אתם מוזמנים להצטרף אלינו מחר בין השעות 21:00 ל- 23:00 (אלו יהיו שעות התוכנית פחות או יותר). מה יהיה מחר? ואת מי נארח? תגלו מחר למחר יש עוד זמן... אבל בנוגע להיום: אחוז הרייטינג זינק כמו שלא היה הרבה זמן :!: תודה רבה רבה להפקה על תוכנית מדהימה,וכמובן לצופים ששלחו המון SMSים. נתראה מחר,אז כמו שהמנחה אמר,הפתעה :bday:
Zeev Bucki פורסם פברואר 8, 2010 דיווח פורסם פברואר 8, 2010 כל הכבוד לבקשי ולשאר הטייסים והפקחים שבאו לטוס.היה ערב טיסה מהנה וסוף כל סוף תנועה כמו שצריך. ולכן חברים כל מה שנדרש ממכם זה פשוט ביותר: לבוא ולטוס במקום להתווכח בפורום ולחפש "אשמים" במצב... בוקי זאב:4X-MJB :bday:
talkaplan פורסם פברואר 8, 2010 דיווח פורסם פברואר 8, 2010 בהחלט ערב מהנה, איציק ישר כוח על היוזמה, ותודה רבה לשאר הפקחים והטייסים.
mickey lip פורסם פברואר 8, 2010 דיווח פורסם פברואר 8, 2010 תודה לאיציק שלקח על עצמו את המשימה להחזיר עטרה ליושנה. כל מוסמכי פיקוח באשר הם ,מתבקשים להירתם גם ולתת כל אחד בזמנו הפנוי שעה או שתיים. בקרוב אמיר יעביר לכם נהלים חדשים בנוגע לשעות פיקוח. כולי תקווה שזה יחולל מהפכה פה. אמיר , איציק ושאר צוות החטיבה עמלים זמן רב על הפקת תוכנית מכאן אני רוצה להודות להם ולכל צוות החטיבה על ההשקעה הרבה למרות הביקורות. פשוט תודה.
4x-asm פורסם פברואר 8, 2010 דיווח פורסם פברואר 8, 2010 תודה רבה איציק וכל הפקחים יוזמה מבורכת ישר כח אני מאד נהנתי היום אחרי הרבה זמן תודה לכולכם
zvi rodes פורסם פברואר 8, 2010 דיווח פורסם פברואר 8, 2010 אוך אוך ,אמחייך,איזה טוב ,איזה שימחה,יום העצמאות באמצע חודש פברואר ,נו ? היה כיפי ועוד לשמוע את המלך בקשי הראשון מנצח על התנועה וזיירמן המלכה בת"א בדיסקוטקט של בן גוריון ,זה היה משהו ,לא נשכח לכם את היום הזה ,אז תודה רבה לכם איציק ואלעד ואם לא ראיתי עוד פקחים והיו עוד, אז סליחה.ולסיום,כשהפקחים בשטח הטייסים במתח
Amir Paz פורסם פברואר 9, 2010 דיווח פורסם פברואר 9, 2010 כל הכבוד כל הכבוד על היוזמה להזכיר לכולם - איציק לא עושה בטן גב הבן אדם רק קיבל שבועיים וחצי חופש מטירוף של לימודים באונברסיטה - ומה הוא עושה - מפקח! ממליץ לכולם להגיע הערב למופע של VATIL אנחנו נארך את טייס הניסוי מ.אלבז שידגים לנו איך להמריא עם 737 מ K3 :drinking:
אורח פורסם פברואר 9, 2010 דיווח פורסם פברואר 9, 2010 שמעתי ממקורות המקורבים ל D4 שהוא החניך הראשון של סמי. זה נכון ?