עבור לתוכן
Liaz Kamper

הרקולס בדרך ל-VIAF

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם,

אני מאד מעריך ומתרשם מהפעילות ויכולת ההטה של טייסת ה"קרנפים" של VIAF, אבל עד שאני מגיע

לרמה שלהם ומבקש להצטרף למשימות, אני מעוניין להטיס ברשת "קרנף" ו"צופית" באופן עצמאי.

שאלותיי:

1. האם ניתן פשוט להתחבר עם מטוס חיה"א לרשת עם אות קריאה שלי ולטוס VFR/IFR? האם אני זקוק לסיומת "כבד"?

2. האם קיימת "צופית" חינמית ל-FS9?

3. אשמח לקבל טיפים מאנשי "התובלה" לגבי תרגולים עצמאיים

4. האם קיים כבר "קרנף" מתדלק של captain sim במשימות של VIAF? אם לא, אני אשמח לרכוש אותו להתמקד בזה

תודה רבה

פורסם

שלום ליעז .

כמה תשובות :

1) אין שום הגבלה על סוגי המטוסים ברשת . כל עוד אתה טס תחת אות קריאה אזרחי אין שום פסול בלקחת C-130 או כל מטוס אחר מנקודה A לB על הגלובוס.

2) לא ידוע לי על מודלים לFS9

3) הטסת התובלה מבוססת רבות על עקרונות הטיסה האזרחית במטוסי הטייסת כמובן עם האפקט הנוסף של פעילות בתנאים שונים ומאתגרים יותר מטיסה רגילה .

אני ממליץ על אימון טיסה במטוס דו מנועי בתנאי מכשירים וראיה בנוסף לתרגול התנהגות המטוס במצבי קיצון שונים כגון פניות / טיפוסים חדים, נחיתה והמראה ממסלולים קצרים וטיסה על גבול מהירות הזדקרות .

4) טייסת התובלה אכן משתמשת במטוסי הC-130 ומטוסי הסילון הכבדים של החייל לצורך תדלוק .

טייס ומטוס נוספים למערך התובלה הם תמיד דבר מבורך !

בהצלחה באימונים ונחיתות בטוחות .

אורח Yarden Salvi
פורסם

לגבי הצופית לFS9.

קיימת צופית B200 לFS9 של חברת AeroWorks. ישנה גם צביעה של מישהו מהחטיבה אם אני לא טועה של ח"א. חפש בגוגל לצביעה.

בהצלחה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...