עבור לתוכן
4X-STA

angle of atack 747

Recommended Posts

פורסם

היי, רציתי לשאול אם לדעתכם ישנם חנויות בארץ שמוכרות את ה DVD שכתוב בכותרת או שניתן לרכוש אך ורק דרך האינטרנט בהזמנה מחו"ל?

במידה ומישהו יודע היכן ניתן להשיג בארץ אשמח לפירוט תודה ויום טוב 8)

פורסם
היי, רציתי לשאול אם לדעתכם ישנם חנויות בארץ שמוכרות את ה DVD שכתוב בכותרת או שניתן לרכוש אך ורק דרך האינטרנט בהזמנה מחו"ל?

במידה ומישהו יודע היכן ניתן להשיג בארץ אשמח לפירוט תודה ויום טוב 8)

בקר טוב,

1. למיטב ידיעתי אין בארץ חנויות המתעסקות בתחום הסימולטורים, למעט רשת "באג" שלעתים

מוכרת את הסימולטור העכשוי עד שנגמר לה המלאי, או לעיתים גם דרך "חנויות אינטרנט" כאן.

2. מכיוון שמדובר בתוכנה ייחודית (ולעניות דעתי הצנועה: כמעט ברמה המקצועית הגבוהה ביותר,

בדומה לגרסה הקודמת של היצרנים ל-767...), שאינה "מדברת" לקהל רחב אלא רק ל"שרוטים"

כמונו, ממליץ לך לרכוש בחו"ל. גם יהיה יעיל וזול פי כמה מאשר כל רכישה בארץ, וגם - מניסיוני -

זמן האספקה זניח ואין בעיות עם התשלום וכו.

הערה אישית: אני משתמש כבר זמן רב בשיטת "PAYPAL" שלטעמי יותר נוחה ובעיקר בטוחה.

3. יתרון חשוב נוסף ברכישת תוכנה אצל ספק או יצרן בחו"ל: אתה נכנס למאגר הלקוחות שלהם,

וכך נהנה ממידע פנימי על פיתוחים חדשים ועדכונים שונים לתוכנה שרכשת.

4. לסיכום ברוח אופטימית למחצה:

תוכנות הסימולטורים והתוספים למיניהם - בניגוד למדינות אחרות - עדיין לא כל כך פופולריים

ולכן גם לא נפוצים בארצנו מוכת משחקי PSP, XBOX ועוד כל מיני יצורים משונים... ולכן,

- כפועל יוצא - גם השיווק והמכירות הינם מאד מצומצמים ומתייחסים לגודל קהל היעד המקומי.

אולי בעתיד, ואני אישית מקווה שכך יהיה - קהל היעד המתעניין בתחום ייתרחב (ע"ח PSP

ודומיו...), ואז המציאות שתארתי למעלה תשתנה לטובתנו.

מקווה שעניתי על שאלתך.

פורסם

ממה שאני זוכר ה AOA ל 76 בלשון עדינה היה פלטה אחת גדולה.

אם כבר עדיף לראות את הסרט של ITTV עם נורמן הכלבלב ראשון.

הסברים מצויינים של חברי הצוות.

לגבי הפצות של תוכנות בארץ.

משחקים כן מופצים, גם ל XBOX PS ו PSP

הבעיה העיקרית היא הפריצות וההורדות בארץ. מה גם שנתח השוק למוצרים

עבור הסימולטור, כלכך קטנים שכניראה לא משתלם להביא.

אם כבר ממש רוצים, אין שום בעיה לבצע הזמנה מחו"ל (כמובן בתנאי שהאתר ממנו רוכשים

שולח לארץ).

פורסם

בארופה וארה"ב יש מעט מאוד רשתות שמקדישות משהו לבמכירת מוצרי סימולטור פרט לסימולטור עצמו.

ראיתיאת AOA לדעתי לא אייכותי כמו שרן אמר הסרט של ITTV עם נורמן הכלבלב בהחלט מעולה ומצולם טוב.

פורסם
ורק אני לא מוצא את נורמן, והיה לי את הסרט.

עשיתם לי חשק לצפות בפאפי הזה שוב........

לי יצא לראות אותו בדיסקים שהגיעו לחניכי אלעל הם קיבלו את זה עם ה LDS - בהחלט ה 2 וחצי דקות שהוא מדבר על ה OVERHEAD הם קאלט - אשכרה 2 וחצי דקות של תהילה

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...