עבור לתוכן
Matan Solomon

קצת רשמים והמלצות מFS2Crew, ל PMDG 737 גירסת הVoice

Recommended Posts

פורסם

חברים, לפני כמה שבועות רכשתי את התוכנה, ורק היום יצא לי לטוס איתה טיסה מלאה.

למי שלא יודעים FS2Crew זו תוכנה שמדמה טייס משנה, שמקריא צ'ק ליסטים, יכול להמריא את המטוס, מכין את הקבינה על כל בדיקותיה לפני הPreFlight, ובעצם מדמה טייס משנה בצורה מעולה.

לאחרונה FS2Crew הוציאו גירסה, שבנוסף לכל זה, מזהה את הקול של הקפטיין, אם עד היום הייתם צריכים ללחוץ על כפתור בשביל לבקש צ'ק ליסט, או לבקש מהטייס משנה כל דבר על מנת לבצע אותו, היום פשוט אומרים את זה!

כנ"ל לגבי תשובה לצ'ק ליסטים שהוא מקריא וכו'.

סה"כ התוכנה הזאת פשוט מצוינת ואני מרוצה ממנה, הקול מזדהה כמו שצריך ב90% מהמקרים, הטעות הכי נפוצה שהוא חושב שאני אומר armed ואני אומר OFF, לפעמים קצת מעצבן אבל מתרגלים!

אם לומדים את התוכנה ומה צריך להגיד מתי בהתאם למה שתוכנת, זה ממש מגניב וכיף, עונים לצ'ק ליסטים ונותנים הוראות לטייס משנה והוא מגיב כאילו הוא ממש לידכם, וכמובן גם משנה ועושה מה שצריך...

מומלץ ביותר!

וד"א, זה מבוסס על זיהוי הקול של ווינדוס 7, אני לא יודע עד כמה הוא טוב בXP, כי אני יודע שהוא שופר המון ב7, לכן לא יודע להמליץ איך התוכנה תעבוד על XP אולי הזיהוי קול שם פחות טוב....

דבר נוסף שיכול להיות מעט מעצבן, זה שאם לדוגמא אני אומר לו שקיבלנו אישור להמראה, אז הוא מדליק אורות LANDING וSTROBE כמו שהוא אמור לעשות, אבללל, אם אני כבר הדלקת אותם כי שכחתי שהוא אמור לעשות את זה, הוא לא ידע להבחין שהם כבר דלוקם, והוא יכבה אותם במקום להשאיר ככה, אחת מהדוגמאות...

למי שרוצה עוד פרטים:

http://www.fs2crew.com/cart/

שימו לב שלא לכל המטוסים יש עדיין גירסת voice Commander

פורסם
  Solly כתב:
נוי בגירסת הVOICE עדיין אין לLVLD עד כמה שאני יודע.

אני בטוח שהם עובדים על זה, הגירסאות VOICE זה די חדש...

גירסת VOICE זה fscrew 2010?

פורסם
  4X-CWN כתב:
  Solly כתב:
נוי בגירסת הVOICE עדיין אין לLVLD עד כמה שאני יודע.

אני בטוח שהם עובדים על זה, הגירסאות VOICE זה די חדש...

גירסת VOICE זה fscrew 2010?

זה גירסה שכתוב בשם שלה בפירוש "Voice Commander Edition "

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...