David Misha פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 מעניין תמיד להכיר מקומות חדשים שיש בעולם הFS, יש בו אלפי מקומות מדהימים לטוס אפילו בלי תוספות הסינרי, הכוונה כמובן בטיסות האוף ליין שלכם, רובנו עברו כנראה כבר את אתגרי ה- DAD, אבל מעניין לדעת ולהכיר מקומות יפים לטוס בהם עם נוף יפה. לדוגמא אני אוהב מאוד לטוס באיזור הגרנד קניון (ממריאים מ 33 ב KPGA ל240), איי סנט מרטין (TNCM) ומפלי ויקטורייה החדשים( FVFA). אם יש עוד המלצות יהיה מעניין לשמוע
OmriSoudry פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 הסינרי של מפלי הניאגרה הדיפולט יפה מאוד, סכר ההובר דאם (דיפולט) נחמד, ולטוס על הסטריפ בלאס וגאס מאוד כיף!
109th.amit פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 הסינרי של מפלי הניאגרה הדיפולט יפה מאוד, סכר ההובר דאם (דיפולט) נחמד, ולטוס על הסטריפ בלאס וגאס מאוד כיף! אתה יכול לתת את השדות תעופה?וכיווני טיסה? תודה
OmriSoudry פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 ניאגרה אני לא זוכר בדיוק, מצאתי את הקוד בחיפוש שם שדה בסימולטור אני חושב... לאס וגאס זה KLAS, תמריא לכיוון בתי המלון אי אפשר לפספס את זה - כל בתי המלון על כביש אחד שנקרא STRIP נחמד מאוד מאוד לטוס מעל הכביש הזה... כדי להגיע לסכר תמריא מלאס וגאס, ותטוס לכיוון מאגר המים הגדול שליד, בחלק הצר של מאגר המים אתה תראה את הסכר..
109th.amit פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 ניאגרה אני לא זוכר בדיוק, מצאתי את הקוד בחיפוש שם שדה בסימולטור אני חושב...לאס וגאס זה KLAS, תמריא לכיוון בתי המלון אי אפשר לפספס את זה - כל בתי המלון על כביש אחד שנקרא STRIP נחמד מאוד מאוד לטוס מעל הכביש הזה... כדי להגיע לסכר תמריא מלאס וגאס, ותטוס לכיוון מאגר המים הגדול שליד, בחלק הצר של מאגר המים אתה תראה את הסכר.. וואלה תודה אני כבר יבדוק את זה...
talkaplan פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 רק שתדעו שבאמיתי ובטח כולם יודעים את זה שהטיסות ראיה באמריקה לא כמו פה עם נתיבים טסים איפה שרוצים וכמעט לא מדווחים כלל אצלנו בארץ יש נתיבים כי הארץ ממש קטנה ויש מלא מטוסיםץ, אמריקה היא ממש גדולה אז נגיד יש אזורים של גובה כזה וגובה כזה עמו אזורי אימונים אבל בכל אמריקה בלי נתיבים זה גן עדן לטי יסים!
David Misha פורסם יולי 12, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 12, 2004 רק שתדעו שבאמיתי ובטח כולם יודעים את זה שהטיסות ראיה באמריקה לא כמו פה עם נתיבים טסים איפה שרוצים וכמעט לא מדווחים כלל אצלנו בארץ יש נתיבים כי הארץ ממש קטנה ויש מלא מטוסיםץ, אמריקה היא ממש גדולה אז נגיד יש אזורים של גובה כזה וגובה כזה עמו אזורי אימונים אבל בכל אמריקה בלי נתיבים זה גן עדן לטי יסים! אל תתמקדו רק באמריקה.. יש מקומות מדהימים בצפון מערב רוסיה, סין, מונגוליה, צפון איטליה...תתחילו לחקור :wink:
Kobi David פורסם יולי 13, 2004 דיווח פורסם יולי 13, 2004 כמה שדות שכבר הזכרתי פה ושם..... SABA עם העדכונים ל 2004 בלבד, אחרת הוא לא שווה. SESM הידוע לשמצה אני מכיר רק בנאדם אחד בחטיבה שטוען שהוא מסוגל להמריא ולנחות עם 737 שם. CAR3 בקנדה, פשוט מדהים. נסו.
David Misha פורסם יולי 13, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 13, 2004 קובי SABA ו SESM שייכים לקבוצת ה DAD..ואתה צודק בהחלט היה לנו אשכול בנושא, אני התכוונתי למקומות עם נופים יפים, מפלים, יערות , ערים יפות..וכדו'
mic פורסם יולי 13, 2004 דיווח פורסם יולי 13, 2004 פאריס, אני חושב שהיא העיר הכי מפורטת בסימולטור הזה... אני מכיר את העיר הזו טוב מאופן אישי ואני אומר לכם שפשוט כמעט כל פיפס קטן יש שם... אפילו את איצטדיוני הרולאן גרוס... (איצטדיון של אחת התחרויות הגדולות בעולם בטניס כמובן למי שלא הבין)