עבור לתוכן
David Misha

שירשור ה CVFR המעניין לדעתכם..

Recommended Posts

פורסם

מעניין תמיד להכיר מקומות חדשים שיש בעולם הFS, יש בו אלפי מקומות מדהימים לטוס אפילו בלי תוספות הסינרי, הכוונה כמובן בטיסות האוף ליין שלכם, רובנו עברו כנראה כבר את אתגרי

ה- DAD, אבל מעניין לדעת ולהכיר מקומות יפים לטוס בהם עם נוף יפה.

לדוגמא אני אוהב מאוד לטוס באיזור הגרנד קניון (ממריאים מ 33 ב KPGA ל240), איי סנט מרטין (TNCM) ומפלי ויקטורייה החדשים( FVFA).

אם יש עוד המלצות יהיה מעניין לשמוע 8)8)

פורסם

ניאגרה אני לא זוכר בדיוק, מצאתי את הקוד בחיפוש שם שדה בסימולטור אני חושב...

לאס וגאס זה KLAS, תמריא לכיוון בתי המלון אי אפשר לפספס את זה - כל בתי המלון על כביש אחד שנקרא STRIP נחמד מאוד מאוד לטוס מעל הכביש הזה...

כדי להגיע לסכר תמריא מלאס וגאס, ותטוס לכיוון מאגר המים הגדול שליד, בחלק הצר של מאגר המים אתה תראה את הסכר..

פורסם
ניאגרה אני לא זוכר בדיוק, מצאתי את הקוד בחיפוש שם שדה בסימולטור אני חושב...

לאס וגאס זה KLAS, תמריא לכיוון בתי המלון אי אפשר לפספס את זה - כל בתי המלון על כביש אחד שנקרא STRIP נחמד מאוד מאוד לטוס מעל הכביש הזה...

כדי להגיע לסכר תמריא מלאס וגאס, ותטוס לכיוון מאגר המים הגדול שליד, בחלק הצר של מאגר המים אתה תראה את הסכר..

וואלה תודה

אני כבר יבדוק את זה... 8)

פורסם

רק שתדעו שבאמיתי ובטח כולם יודעים את זה שהטיסות ראיה באמריקה לא כמו פה עם נתיבים טסים איפה שרוצים וכמעט לא מדווחים כלל אצלנו בארץ יש נתיבים כי הארץ ממש קטנה ויש מלא מטוסיםץ, אמריקה היא ממש גדולה אז נגיד יש אזורים של גובה כזה וגובה כזה עמו אזורי אימונים אבל בכל אמריקה בלי נתיבים זה גן עדן לטי :P יסים!

פורסם
רק שתדעו שבאמיתי ובטח כולם יודעים את זה שהטיסות ראיה באמריקה לא כמו פה עם נתיבים טסים איפה שרוצים וכמעט לא מדווחים כלל אצלנו בארץ יש נתיבים כי הארץ ממש קטנה ויש מלא מטוסיםץ, אמריקה היא ממש גדולה אז נגיד יש אזורים של גובה כזה וגובה כזה עמו אזורי אימונים אבל בכל אמריקה בלי נתיבים זה גן עדן לטי יסים!

אל תתמקדו רק באמריקה.. 8)

יש מקומות מדהימים בצפון מערב רוסיה, סין, מונגוליה, צפון איטליה...תתחילו לחקור :wink:

פורסם

כמה שדות שכבר הזכרתי פה ושם.....

SABA עם העדכונים ל 2004 בלבד, אחרת הוא לא שווה.

SESM הידוע לשמצה :D אני מכיר רק בנאדם אחד בחטיבה שטוען שהוא מסוגל להמריא ולנחות עם 737 שם.

CAR3 בקנדה, פשוט מדהים.

נסו.

פורסם

פאריס, אני חושב שהיא העיר הכי מפורטת בסימולטור הזה...

אני מכיר את העיר הזו טוב מאופן אישי ואני אומר לכם שפשוט כמעט כל פיפס קטן יש שם...

אפילו את איצטדיוני הרולאן גרוס... (איצטדיון של אחת התחרויות הגדולות בעולם בטניס כמובן למי שלא הבין)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...