Shlomlux2 פורסם פברואר 15, 2010 דיווח פורסם פברואר 15, 2010 אתמול עליתי להתלמד במגדל עובדה (ישנה עמדה אזרחית לטובת הצ'רטרים). התקופה האחרונה (ובצפי למרץ) מלאה בצ'רטרים, ישנם ימים שהטיסות הן כמעט מסביב לשעון. אתמול עלינו למגדל בציפייה להנחית ולהמריא כ-5 מטוסים (737-400 של סקנדיבניה, 3 מטוסי 757 של אלעל/סאנדור ו-320 אחד של אירופלוט). וידעתי מראש שאני אזכה לראות שלישיית מטוסי 757 של אלעל/סאנדור. בנוסף, כמובן, ציפינו לכמה מטוסי קרב. בסופו של דבר מצאתי את עצמי מנחית וממריא צ'רטרים במקביל להמראות ונחיתות קרב: 757 נוחת בזמן ששלישיית f16 מיושרים על המסלול המקביל, אחד מסיע, ועל המקביל מולו ממריאים f15 וחוצים מעליו, קרנף שהמריא, ואחריו הצטרף 737... ועוד... וכמו שציפיתי, לשעה היו בחניה 3 מטוסי 757 של אלעל/סאנדור (EBV, EBM, EBT)... נדיר בדרום :fadein: לצערי, המצלמה לא הייתה איתי (מי קצין תחקור חטיבתי? שיפתח על זה אירוע בדרגת חמור) אבל ללא ספק חווית פיקוח מדהימה ונדירה שדי קשה לתאר במילים. אז יש אנשים שמפקחים מהמקלחת, ויש פקחים שמשדרים על הקשר ומיד אח"כ רצים לעשות ספוטינג שבוע טוב :mrgreen:
אורח פורסם פברואר 15, 2010 דיווח פורסם פברואר 15, 2010 יש תמונות ? תמיד רציתי לראות את התנועה בעובדה , אבל אין כמעט תמונות משם. שיהיה לך בהצלחה שם.
Idan Traub פורסם פברואר 15, 2010 דיווח פורסם פברואר 15, 2010 את כל הדילוגים האלה אתה נוסע או טס? בין עובדה לאילת ? זה חצי שעה במכונית .
Almog Atar פורסם פברואר 15, 2010 דיווח פורסם פברואר 15, 2010 הוא נוסע בטרמפים הוא לא צריך טרמפים שיש את ה"שלומוביל" :mrgreen: 0X
H.D.M פורסם פברואר 16, 2010 דיווח פורסם פברואר 16, 2010 שמע הייתי לפני שבועיים(במשך שבוע) בעובדה וממה אני זוכר זה בעיקר סקיהוקים שעושים טאץ' אנד גוו וכמה מטוסים אזרחיים פה ושם...