עבור לתוכן
4X-OYK

גישות ויציאות צפוניות מ בן גוריון

Recommended Posts

פורסם

איזה יציאות יש מבן גוריון צפונה וגישות מצפון?

פשוט עכשיו הגעתי הביתה ראיתי 757 ועוד מטוס בגישה לא יותר מ 200 מטר גובה מעל הבית שלי בכפר סבא

פורסם

יש את הגישה ל26 שעוברת לייד כפר סבא ויש את היציאות לNAT VOR .

שתי האפשרויות עוברות הרבה מעל 200 מטר ובכללי אין סיכוי שראית בגובה 200 מטר זה פשוט נמוך מידי מבחינה בטיחותית .

פורסם

אולי לא 200 מטר אבל זה היה ממש נמוך שתיים בגישה לבן גוריון ואחד ביציאה מישהו יודע מה המסלול בשימוש עכשיו?

פורסם

הגישה הצפונית ל 26 לא עוברת את קו פתח תקווה עד כמה שאני יודע

המטוסים בגישה הצפונית אתמול המשיכו בגובה להערכתי של 4000+- לכיוון VOR BGN ונעלמו להם באופק.

אין ספק שזה היה חריג

פורסם

זה באמת היה חריג כי אני אף פעם לא רואה כבדים בגובה כזה מול הבית שלי מקסימום אני רואה איזה כבד ב 30K וכמה קלים מתאמנים

פורסם
  4x-dor כתב:

המטוסים בגישה הצפונית אתמול המשיכו בגובה להערכתי של 4000+- לכיוון VOR BGN ונעלמו להם באופק.

אין ספק שזה היה חריג

גם אם הם טסו בגובה 4 אתה תראה אותם מכפר סבא ברוב המקרים .

יצא לי גם לראות מקדימה כמה תנועות ביום באמת טוב .

פורסם
  idantr כתב:
  4x-dor כתב:

אין ספק שזה היה חריג

גם אם הם טסו בגובה 4 אתה תראה אותם מכפר סבא ברוב המקרים .

יצא לי גם לראות מקדימה כמה תנועות ביום באמת טוב .

אתמול לא היה יום טוב וכאשר הגישה המבוצעת היא ארנבת צפונית ל26 המטוסים לא עוברים את קו המרפסת שלי לכיוון צפון.

המיקום של הבית שלי רשום בצד ליד התמונה שלי ב LONG LAT, תכניסו לגוגל ארץ ותראו איפה.

בכל מקרה לא מחייב שכל פעם יטוסו בדיוק לפי תהליך מפורסם בפמ"ת. יכול להיות שוויקטרו מטוסים דרך VOR NAT לנחיתה. יכול להיות מאלף סיבות אני לא הייתי אתמול לא במגדל ולא בקומה מתחת, כך שאין לי מושג. אני גם לא חושב שהבקרים בנתב"ג צריכים להודיע מראש או לפרסם בעיתון לעדכן את חברי ואטיל או לבקש רשות ממישהו כשהם מנחיתים מטוסים בדרך שהיא שונה ממה שרגילים לראות כל יום.

פורסם

טוב קראתי את כל התגובות ועכשיו יש קצת פחות גישות כאלה אך עדיין יש כמה מטוסים ויש גם תנועה רבה של חיל האוויר לפני כמה שעות ראיתי מכלית תדלוק שלהם ושתי F16

פורסם
  4x-dor כתב:
עכשיו, כנראה בכלל מזג אויר סוער, כל הגישות והיציאות הם "צפוניות"

המטוסים נכסים דרך VOR NAT, מנמיכים ל 2000 רגל בערך מעל כפר סבא ונכנסים בגישת ראיה ל 26 מצפון

אני לא יצא החוצה עכשיו יסתכל למעלה אבל תודה על המידע

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...