uvdude פורסם פברואר 16, 2010 דיווח פורסם פברואר 16, 2010 אהלן כולם, פרוייקט אתר VATIL החדש רץ כבר מזה כחודש. התשתית הטכנית קיימת, ואנחנו עובדים על פיתוחים נוספים והשאיפה היא להציג את האתר החדש בחלון הזמן של החודשיים הקרובים. בנוסף למשימות טכניות הקיימות אנחנו עומדים כרגע בצוואר בקבוק של הזנת תכנים לאתר. אי לכך, אנחנו מגייסים חבר צוות נוסף שתפקידו העיקרי יהיה לעזור בהעברת התכנים הקיימים לאתר החדש. חבר הצוות יקבל הרשאות למערכת האתר החדש וברוב הזמן יפעל עצמאית ללא בקרה צמודה שלי - כלומר חופש הפעולה והעצמאות הוא גדול. אי לכך, גם הדרישות המקצועיות והאיכותיות בהתאם: [*:1sm341rs] ידע וניסיון עם HTML ופיתוח אתרים - חובה[*:1sm341rs] הכרה וניסיון עם מערכת Joomla (או מערכות CMS אחרות) - רצוי[*:1sm341rs] זמינות של מספר שעות בשבוע בחודש הקרוב[*:1sm341rs] המועמד נדרש להיות אחראי ועצמאי אם אתם רואים את עצמכם מתאימים לתפקיד ומוכנים לתרום מזמנכם לטובת האתר החדש, נא לשלוח מייל אליי (uvdude@gmail.com) עם מעט פרטים על עצמכם, ניסיון וידע רלוונטיים ופירוט קצר על איך אתם חושבים שתוכלו לעזור בתפקיד. (מנהלים - נא לנעוץ בבקשה לשבוע הקרוב, תודה)
Izik Bakshi פורסם פברואר 20, 2010 דיווח פורסם פברואר 20, 2010 חברי החטיבה היקרים, הפורום הזה מלא בחברים שרשמו ועדיין רושמים לי פה ושם הערות על המצב העגום של אתר החטיבה, צפיתי לתומי שכאשר נבקש עזרה וסיוע כדי להרים את האתר תחת הדרכה והשגחה של יובל אדם אז חברים יקפצו ויגיעו לעזור. אולם לצערי רק חבר חטיבה אחד השכיל ופנה ליובל. חברים, יש משפט שאומר "נאה דורש, נאה מקיים" אנה גלו אחריות אישית והגיעו לסייע ליובל אדם ולחטיבה בנושא. נא לא לצפות שדברים יקרו מעצמם, כל העשייה פה מבוססת על זמן והשקעה של חברים, ואני פונה לכל אותם חברים שאינם בעלי תקן ותפקיד להגיע ולסייע.
uvdude פורסם פברואר 20, 2010 מחבר דיווח פורסם פברואר 20, 2010 בהמשך לדברים של איציק אני רוצה להבהיר כמה דברים לגבי הדרישות הטכניות. אני לא רוצה שישתמע שמחפשים איזה תותח-על בPHP עם ניסיון עסקי מטורף. הדרישה היא למישהו שיקבל הרשאות למערכת ניהול התכנים של האתר החדש ויעביר אליה תכנים מהאתר הישן, לא מדובר בעבודה טכנית בצורה מוגזמת. הדרישה לידע בHTML היא ברמה סבירה, רוב העבודה נעשה בעורך טקסט ידידותי, אבל יידרשו שינויים קטנים בHTML ולכן הדרישה. הידע בPHP הוא בונוס שיכול לעזור בדברים נוספים. אם אתם חושבים שיש באפשרותכם לעזור, צרו איתנו קשר. אם למישהו יש מוטיבציה לעזור ובספק לגבי היכולת שלו לעשות זאת, אני תמיד זמין להתייעצות. מייל קצר או שיחה קצרה יבהירו אם הדבר אפשרי. שורה תחתונה - בשביל לקדם את הפרוייקט הזה אנחנו צריכים את העזרה שלכם. מעבר למה שאיציק אמר על "נאה דורש נאה מקיים", אין לי מה להוסיף.
nuriel77 פורסם פברואר 20, 2010 דיווח פורסם פברואר 20, 2010 נא לא לצפות שדברים יקרו מעצמם, כל העשייה פה מבוססת על זמן והשקעה של חברים, ואני פונה לכל אותם חברים שאינם בעלי תקן ותפקיד להגיע ולסייע. וואלה, אם זה ככה, אז אני מוותר על התקן שלי כמנהל פורום תמיכה ומעדיף לעזור לכם בכדי שתקבלו את העזרה שאתם צריכים. :-) אתה יודע שלמשל עידו ר. ביקש בקשה פעוטה שיצלמו לו כמה ביניינים כי הוא עכשוי בהילוך גבוהה על הסינרים. אבל לא נראה לי ששלחו לו משהו עדיין. בכל אופן אני בטוח שיצטרפו חברים לעזרה. :bday: