Itai Ganor פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 בסביבות רבע ל 11 בלילה עד 1(בלילה) בפיינל 12 שמה כמו כרגיל יאללה חברים הרבה זמן לא היה לנו מפגש! תוכלו לדבר על האירוע וכל מני שטיות כמו בכל מפגש. יש עכשיו חופש לילדים רק בטוח שההורים לא ירצו להישאר עד 1 בלילה בשדה תעופה אז צריך לארגן הסעות וכל מני כאלה מה אתם אומרים?
Itai Ganor פורסם יולי 12, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 12, 2004 הם התחילו להעיף משם בקצב מדהים תמיד מעיפים אותנו אחרי שעה ואז אנחנו הולכים לאיפשהו אחר בבוטקה שמה לפחות נהיה שמה שעה או שעתיים קצת. הרבה זמן לא היה מפגש!
Barak פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 הם התחילו להעיף משם בקצב מדהים תמיד מעיפים אותנו אחרי שעה ואז אנחנו הולכים לאיפשהו אחר בבוטקה שמה לפחות נהיה שמה שעה או שעתיים קצת אז אני יכול לספר לך שניסינו לארגן משהו קטן בינינו לפני משהו כמו שבוע או יותר והפעם החבר'ה חיכו ממש בתוך המתחם על הגדר ועשו שם מן בונקר שכזה..אין יוצא ואין נכנס..
Itai Ganor פורסם יולי 12, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 12, 2004 :roll: :roll: :? זה ממש לא מעודד חח.. :? או שפשוט אפשר להעביר את זה ליום שישי שם בגשר בצפירה מה אתם אומרים?
Itamar Koren פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 אני הייתי ביום שבת האחרון ב-ILS 12 והיינו שם איזה שעה עד שהביטחון הפנימי ראה אותנו וקרא למשטרה מבחוץ למזלנו הם לא רשמו לנו דו"ח וויתרו לנו אבל הם ישר אמרו לנו ללכת משם
Omer k פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 אני מציע הפעם נוציא תעודה כזאת של חבר vatil לפחות אם מעיפים אותנו שהיה לנו על מה לצחוק ישאלו מי אנחנו נוציא את התעודה לפחות היה על מה לצחוק בפורום