4X-STA פורסם פברואר 21, 2010 דיווח פורסם פברואר 21, 2010 היום ביצעתי איתו טיסה ראשונה ללרנקה קפריסין. לנחות לא ממש הצלחתי כי אני לא יודע לנחות איתו ספציפית ILS והיה לי ענן מפחיד מעל שדה התעופה אז זה הסתיים בפעמיים MISED APPROACH. ועכשיו לשאלות אני בינתיים מעדיף שלא להניע את המטוס בעצמי ומקבל אותו דלוק ומונע. הבעיה היא שיוצא כמו עשן כזה מארבעת המנועים ממה זה יכול לנבוע? והאם זה נורמלי? אולי בגלל שלקחתי מעט דלק? ושנית, חיפשתי את מסך ה NAV כמו בדיפלוטי שבו מכניסים תדר ILS. אך מה שמצאתי היו רק 2 מסכי רדיו, או שאולי התדר 112. איננו תדר ניווט?
שגי×�_×™× ×�×™ פורסם פברואר 21, 2010 דיווח פורסם פברואר 21, 2010 היי סתיו לגבי העשן - לא ברור למה אתה מתכוון... באיזה שלב של הטיסה זה קורה? מה הצבע שלו? חכול להיות שאתה רואה את שובלי ההתעבות שלו בטיסה בגובה? לגבי ה- ILS - מכניסים דרך ה FMC. במסך NAV בצד שמאל באמצע. יש שדה ILS. בהתחלה הוא במצב PARK ושם אתה מכניס תדר וכיוון. למשל, לבן גוריון 12 יהיה 110.30/119. דרך אגב - 112. זה ה-VOR של לרנקה ולא ה ILS....
4X-STA פורסם פברואר 21, 2010 מחבר דיווח פורסם פברואר 21, 2010 היי סתיולגבי העשן - לא ברור למה אתה מתכוון... באיזה שלב של הטיסה זה קורה? מה הצבע שלו? חכול להיות שאתה רואה את שובלי ההתעבות שלו בטיסה בגובה? לגבי ה- ILS - מכניסים דרך ה FMC. במסך NAV בצד שמאל באמצע. יש שדה ILS. בהתחלה הוא במצב PARK ושם אתה מכניס תדר וכיוון. למשל, לבן גוריון 12 יהיה 110.30/119. דרך אגב - 112. זה ה-VOR של לרנקה ולא ה ILS.... תודה על המענה שגיא. העשן צץ בדרך כלל עוד על הקרקע לפני ההמראה. בצבע אפור עד שחור. המטוס לא מראה לי שום תקלה וטס חלק לגמריי ולכן אני לא מבין מה העשן הזה ולמה הוא יוצא. לגבי לרנקה, אני יודע לא תכננתי לנחות ILS כיוון שלא ידעתי היכן מזינים את התדרים.
MATIEW פורסם פברואר 21, 2010 דיווח פורסם פברואר 21, 2010 היי סתיולגבי העשן - לא ברור למה אתה מתכוון... באיזה שלב של הטיסה זה קורה? מה הצבע שלו? חכול להיות שאתה רואה את שובלי ההתעבות שלו בטיסה בגובה? לגבי ה- ILS - מכניסים דרך ה FMC. במסך NAV בצד שמאל באמצע. יש שדה ILS. בהתחלה הוא במצב PARK ושם אתה מכניס תדר וכיוון. למשל, לבן גוריון 12 יהיה 110.30/119. דרך אגב - 112. זה ה-VOR של לרנקה ולא ה ILS.... תודה על המענה שגיא. העשן צץ בדרך כלל עוד על הקרקע לפני ההמראה. בצבע אפור עד שחור. המטוס לא מראה לי שום תקלה וטס חלק לגמריי ולכן אני לא מבין מה העשן הזה ולמה הוא יוצא. לגבי לרנקה, אני יודע לא תכננתי לנחות ILS כיוון שלא ידעתי היכן מזינים את התדרים. לגבי העשן תביא בבקשה תמונה של המטוס עם העשן ותמונות מהקוקפיט ואני יראה מה אפשר לעשות עם זה.
4X-STA פורסם פברואר 22, 2010 מחבר דיווח פורסם פברואר 22, 2010 היי זה משום מה לא קרה לי שוב מאז.. אם זה יקרה שוב אני אצלם ויעלה את זה לפה, תודה אגב הצלחתי לנחות איתו כבר 5 פעמיים איזה תענוג :mrgreen:
4X-STA פורסם פברואר 22, 2010 מחבר דיווח פורסם פברואר 22, 2010 או.קיי צילמתי את זה. איך מעלים תמונה אבל? :?
Eyal Moshel פורסם פברואר 23, 2010 דיווח פורסם פברואר 23, 2010 שלום לך . בנוגע לעשן השחור שיוצא , מדובר בבאג ידוע ב pmdg מכירים בבעיה , אם כי זה לא אמור לקרות כל פעם. בכל אופן הפיתרון שלהם לכך הוא להחליף למטוס אחר {לא מאותו סוג מנוע] מקווה שעזרתי.
4X-STA פורסם פברואר 24, 2010 מחבר דיווח פורסם פברואר 24, 2010 שלום לך . בנוגע לעשן השחור שיוצא , מדובר בבאג ידוע ב pmdg מכירים בבעיה , אם כי זה לא אמור לקרות כל פעם. בכל אופן הפיתרון שלהם לכך הוא להחליף למטוס אחר {לא מאותו סוג מנוע] מקווה שעזרתי. תודה רבה אייל, וזה אכן נראה הגיוני כי טסתי עם העשן הזה טיסה שלמה והכל תקין. אשמח אם תוכל לייעץ איך להחליף מנוע
Adam Waiser פורסם פברואר 24, 2010 דיווח פורסם פברואר 24, 2010 אשמח אם תוכל לייעץ איך להחליף מנוע כנס למנועייה של אלעל ויחליפו לך :mrgreen: סתם! במסך בחירת המטוס בסימולטור איפה שאתה בוחר בין הצביעות השונות אם תסתכל טוב תראה שמתחת לצביעה כתוב גם סוג המנוע (PW RR וכו') תודא שאתה מסמן בV את show all variations בתחתית אותו מסך שתוכל לראות את כל הצביעות והדגמים הזמינים לכל מטוס. בהצלחה
4X-STA פורסם פברואר 24, 2010 מחבר דיווח פורסם פברואר 24, 2010 אשמח אם תוכל לייעץ איך להחליף מנוע כנס למנועייה של אלעל ויחליפו לך :mrgreen: סתם! במסך בחירת המטוס בסימולטור איפה שאתה בוחר בין הצביעות השונות אם תסתכל טוב תראה שמתחת לצביעה כתוב גם סוג המנוע (PW RR וכו') תודא שאתה מסמן בV את show all variations בתחתית אותו מסך שתוכל לראות את כל הצביעות והדגמים הזמינים לכל מטוס. בהצלחה חחחחח, תודה אדם אני אסתכל עכשיו