yossilevy פורסם יולי 13, 2004 דיווח פורסם יולי 13, 2004 חייב להוסיף תודות גם לפקידת המבצעים שלנו (חברה של אמיר) לכל המארגנים כל הכבוד . אומנם פיקחתי זמן קצר אבל היה לי כיף לא נורמלי. מאד התרשמתי מהאירגון והסדר . תודה למשפחת גרשוני על הבית שאיפשרו לנו לבצע את האירוע. וההפתעה..... לאירוע הבא יש לי מקום !!!!!
Or Netzer פורסם יולי 13, 2004 דיווח פורסם יולי 13, 2004 :smilecolros: הייתם גדולים!! שמחתי לטוס ולפקח איתכם, כל הכבוד על הארגון וההקמה של הפרוייקט. הצבתם לחטיבה שיא עוד יותר גבוהה לשבור בפעם הבאה עם כאלה אנשים אני בטוח שנוכל להגיע עוד יותר רחוק. תמשיכו כך, כל הכבוד השיא הבא.. שבוע ללא הפסקה! חחחח
Omer k פורסם יולי 13, 2004 דיווח פורסם יולי 13, 2004 :smilecolros: הייתם גדולים!! שמחתי לטוס ולפקח איתכם, כל הכבוד על הארגון וההקמה של הפרוייקט. הצבתם לחטיבה שיא עוד יותר גבוהה לשבור בפעם הבאה עם כאלה אנשים אני בטוח שנוכל להגיע עוד יותר רחוק. תמשיכו כך, כל הכבוד שאדי, בהתחלה לא הבנתי, בתור מי אתה כותב את זה אחרי זה הבנתי, שלא כתבת את זה בתור שאדי מהחטיבה אלא מוואטסים ובקשר לארוע כל הכבוד!!! על ההקמה, התחזוקה, הרמה, ובקיצור הכול לאיציק, ולכל מי שפיקח אלי - רק את איציק אני יודע לזהות בקול תודה רבה, על הסובלנות, ועל הנחמדות, טסתי אומנם בשעות ריקות פעם הבאה אני מקווה שלא היו לי עוד דברים על הארוע זה לא יאומן איך בדיוק בשולשה ימים שאתה מתכוון לטוס הכול אבל הכול! צריך ליפול עליהם. אבל בכל זאת הספקתי לטוס 4 טיסות ראייה והיה נהדר תודה רבה, ונתראה בשמים ובארוע הבא 4x-ome עומר כהני
Itay Zecharia פורסם יולי 14, 2004 דיווח פורסם יולי 14, 2004 היה מעולה... תודה לכולם, ולמרות שלא לקחתי חלק פעיל באירוע, נהניתי לראות איך כולם מתפקדים בצורה מעולה. כל הכבוד.
hagay פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 לצערי לא הצלחתי להשתתף באירוע, עברתי דירה והייתי מנותק עד לרגע זה, מהתגובות של החברה כאן הבנתי עד כמה האירוע היה מוצלח. גם אני אומר תודה לכולם במיוחד על האירוע ועל ראש פתוח ויצירתי, וגם אני אומר מברוק לאביב וכל הכבוד. ואם נמשיך כך אני בטוח שנעבור את כולם.
Harry Potter פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 היה אירוע ענק :!: נהנתי מכל רגע. מגיעות =D> =D> =D> לכל הפקחים והמארגנים. קיבלתי כמה הנחיות לא "שיגרתיות" שנבעו ממצב התנועה במרחב השדה (נתב"ג) וממז"א. כמו למשל להסיע לנק' המתנה 30 דרך K U L. חבל רק שכמעט ולא נפתחו עמדות פיקוח נוספות כמו בר"פ, הרצליה וכו'. עוד נקודה שרציתי לציין היא החניות. אולי יש מקום להוסיף הדף הרשמה לאירוע הבא, היכן הטייס מעוניין להציב את מטוסו ובכך למנוע מצב בו שני טייסים מתחברים לאותה חניה. חוץ מזה, הגשמתי חלום \:D/ . סוף סוף טסתי תחת פיקוח של חברי, שגיא ינאי. אני מקווה שבחנוכה יתקיים אירוע דומה.
Izik Bakshi פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 שלום כחברים כרגלי (וכולם יודעים למה) תמיד אני רושם אחרון אחרי שקראתי את כל מה שרשמתם כבר אין לי מה להוסיף. אבל אני עדיין מרגיש את ההתרגשות של האירוע שלצערי לא יכולתי לתרום לו ( חוץ מהשם של האירוע שבחרתי אותו ) בגלל הצבא לכן אני רוצה לתקן את כל מי שנתן לי תודה על אירגון וכל משהו אחר חוץ מפיקוח, אז בהחלט מכיאות כפיים סוערות לאמיר, קובי, אלעד ונמרוד. ותודה לאביתר על הציוד, תודה למיקי שדאג לנו לממתקים ושתיה (מה אתה חושב שאכלתי ביום שבת ב 7 בבוקר ), תודה גם לאילן על הבורקסים, דורון אני מחכה לסרט, מזל טוב לאביב. ואני מצדיע לכל הפקחים שהפגינו סיבולת מדהימה. סוף שבוע טוב...להשמע.