Tal Malca פורסם פברואר 25, 2010 דיווח פורסם פברואר 25, 2010 היי חברה אני חדש בפורום ויש לי שאלה אם זה לא המקון וזה לא בסדר שאני שואל את השאלה בבקשה אל תתנו לי אזהרה ... ראיתי פה בנושא שISP מתכננים לפתח סינרי של נתב"ג 2006 במיוחד ל FSX הוא בפיתוח? ומתי בערך זה ייצא זה ייצא נגיד עד יוני? ועוד שאלה האם תהיה אפשרות התחברות לשרוולים? תודה על תשומת הלב ופרים שמח
Ido Rosenthal פורסם פברואר 25, 2010 דיווח פורסם פברואר 25, 2010 ראיתי פה בנושא שISP מתכננים לפתח סינרי של נתב"ג 2006 במיוחד ל FSX הוא בפיתוח? כן ומתי בערך זה ייצא זה ייצא נגיד עד יוני? לא, אין סיכוי, אין תאריך. ועוד שאלה האם תהיה אפשרות התחברות לשרוולים? כן
Tal Malca פורסם פברואר 26, 2010 מחבר דיווח פורסם פברואר 26, 2010 אז זה אמור לצאת ב 2010? לגבי ההתחברות לשרוולים יהיה גם אפשרי להתחבר עם מטוסים מקצועיים כמו LEVEL D 767 או 737 של WILCO ?? לא כמו בסינרי של FS9 שצריך שיהיה NAV 1 ו NAV2 כדי להתחבר מה שלא אפשרי מבחינת המטוסים המקצועיים האלה שיענו לי על השאלות האלה אפשר אז לנעול ...
orioh פורסם פברואר 26, 2010 דיווח פורסם פברואר 26, 2010 הסינרי לFS9 תומך בAES אז אפשר להתחבר עם כל מטוס.. אני מתאר לעצמי ומקווה שגם החדש יהיה ככה
Ido Rosenthal פורסם פברואר 26, 2010 דיווח פורסם פברואר 26, 2010 זה יצא כשזה יהיה מוכן, כמו שאמרתי אין תאריך, כרגע בכלל אין עבודה על הסינרי בגלל שאין חומרים מתאימים לעבוד איתם. עניין ההתחברות לשרוול תלוי בהגדרות המטוס. אם המטוס תומך בהתחברות לשרוול עם CTRL+J אז זה יעבוד, אם לא אז צריך לסדר את המטוס שזה יעבוד (הגדרות EXITS בAIRCRAFT.CFG של המטוס).
Tal Malca פורסם פברואר 26, 2010 מחבר דיווח פורסם פברואר 26, 2010 ממש סליחה על החפירה אבל זה ממש חשוב לי זה בהתחלה או באמצע (כי בסוף אני יודע שלא)? לגהי השרוולים כן אבל נגיד בסינירי של דוד רונזפלד ל fs9 ה ctrl+j לא עובד צריך להכניס תדרים ורק המטוסים הדיפלוטים תומכים ב ctrl+j או ההצעה שלי שתעשו את השרוולים עם הפרצוף למטוס כדי שזה כאילו יראה מחובר לשרוול חח XD
Ido Rosenthal פורסם פברואר 26, 2010 דיווח פורסם פברואר 26, 2010 ממש סליחה על החפירה אבל זה ממש חשוב לי זה בהתחלה או באמצע (כי בסוף אני יודע שלא)?לגהי השרוולים כן אבל נגיד בסינירי של דוד רונזפלד ל fs9 ה ctrl+j לא עובד צריך להכניס תדרים ורק המטוסים הדיפלוטים תומכים ב ctrl+j או ההצעה שלי שתעשו את השרוולים עם הפרצוף למטוס כדי שזה כאילו יראה מחובר לשרוול חח XD בFS9 אין בכלל אפשרות כזו של CTRL+J. בFSX כל מטוס יכול לעבוד עם CTRL+J אבל במטוסים שנוצרו לFS9 ולא עשו להם תיקון בAIRCRAFT.CFG זה לא יעבוד. בFSX יש תוספת שמגדירה איפה השרוול צריך להתחבר למטוס בAIRCRAFT.CFG תחת הקטגוריה EXITS. אם המטוס מוגדר שם כמו שצריך אז הוא יתחבר לך עם CTRL+J, זה לא עובד רק בדיפולטים אלא בכל מטוס שמגדירים לו את זה.
Tal Malca פורסם פברואר 26, 2010 מחבר דיווח פורסם פברואר 26, 2010 אפשר להגדיר את זה עם מטוסים מקצועיים בסטייל במיווחד של LEVEL D??
Ido Rosenthal פורסם פברואר 26, 2010 דיווח פורסם פברואר 26, 2010 אפשר להגדיר את זה עם מטוסים מקצועיים בסטייל במיווחד של LEVEL D?? אפשר בכל מטוס ועד כמה שהבנתי בLDS זה מוגדר