Shlomlux2 פורסם מרץ 14, 2010 דיווח פורסם מרץ 14, 2010 וואללה ארוע עם כל כך הרבה נזיפות מזמן לא היה לי :drinking: -נזיפה לקצין הראשון שהיה איתי- לא זיהה מסלול בפיינל וגרם להליכה סביב ולי לקחת פיקוד :drinking: -נזיפה לקפטן של 5287 על ששתל חזק מידי את המטוס באילת- במזל היה קשיר לצאת לטיסת המשך לת"א וניכנס בנוסך לחניה הלא נכונה באשמה חלקית של הקצין הראשון :drinking: -נזיפה לפיקוח אילת ששיגר אותנו לת"א עם תוכנית טיסה לאילת וגרם כמעט לפיקוח דרום לשלוח אותנו חזרה לאילת בגובה 37 -נזיפה לפיקוח דרום שלא יודע ש 767 ריק מדלק עם קצת נוסעים שווה לטיל בליסטי וניסה לעצור לנו טיפוס ב 9K שאנחנו כבר ב 10 וחצי ולעצור אותנו אותנו ב 10 וחצי שאנחנו כבר ב 12..... :drinking: -נזיפה לפיקוח קרק ב"ג שחושבים שנוסעים שחוזרים מאילת צריכים לעבור בביקורת גבולות ושולחים אותנו לטרמינל 3- אז מה אם שלומי גר שם ואז מה אם העיר פטורה ממכס זה עדיין לא חו"ל !!! :drinking: אירוע מעולה חוז מההברזה של הצרפתים ותודה לרב"ש שהצטרף אלי בקוקפיט אפילו ששללתי לו את הרישיון ל 76 בזמן הטיסה :mrgreen: ואני חשבתי שפורים עבר, כי כמו שזה נראה היו ליצנים באירוע :bday: (ע"ע ציטוט). לשלב רמפיסט :green: עם חייל אילתי ](*,) זה כמו להוסיף לשקית זבל מי ביוב... אני קורא לאחראי הדרכה לשלול לאלתר את הרשיונות הוירטואלים של הצמד חמד :agrue: והסודרי הקטן :crazyeyes: , סכנת חיים! ואני חשבתי שהם מקצוענים, אבל מסתבר שיש להם גנים נשיים שמקשים עליהם להחנות :-s . כפרה עליכם היה אירוע מעולה, תנועה מגוונת, קולגות מצויינים ובאמת הרבה הרבה סיפוק. כן ירבו אירועים שכאלה, יאללה הקיץ מגיע שבוע טוב :mrgreen: