Or Netzer פורסם יולי 13, 2004 דיווח פורסם יולי 13, 2004 כאן אנחנו רואים את אורן אלקובי בגישה ולידו את דורון בסנטר בשעת לילה כאן אנחנו רואים את רן ואלמוג יושבים במגדל ובקרקע בשעת בוקר מוקדמת.. כמובן מתים מעייפות וכאן אני בקרקע ורן במגדל.. כשיש עוד קצת תנועה מצטער צילמתי מלא תמונות.. המצלמה שלי שרפה את הרוב ------------------------------------------------------------------------------- ההגה בידיים שלי .. איזה פוזה של טייס [/img]http://members.lycos.co.uk/VALT109/EV/F1000019.JPG ואני במושב האחורי על הקרקע לפני תזוזה ועוד תמונה קטנה.. נדמה לי שזה היה CAU ממריא לפנינו תהנו[/img]
moti פורסם יולי 14, 2004 דיווח פורסם יולי 14, 2004 איזה שוס זה התמונה שכולם מתים מעייפות... אפשר לדעת את השעה שזה צולם פחות או יותר? :wink:
Or Netzer פורסם יולי 14, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 14, 2004 4 בבוקר שלילי אלמוג שים לב יש אור יום שם.. משמע פתחנו חלון.. זה בסביבות השעה 7 בבוקר כשאנחנו מחכים למשמרת הבאה להתחלף אחרי לילה של שיעמום.. בלי כמעט תנועה
Almog Atar פורסם יולי 14, 2004 דיווח פורסם יולי 14, 2004 4 בבוקר שלילי אלמוג שים לב יש אור יום שם.. משמע פתחנו חלון.. זה בסביבות השעה 7 בבוקר כשאנחנו מחכים למשמרת הבאה להתחלף אחרי לילה של שיעמום.. בלי כמעט תנועה עזוב אותך שטויות זה ב5 בבוקר חמש וחצי לא יותר השעון בסימולטור לא היה מכוון ואני חושב שהמקרן מכובה בכלל אני יודע כי בחמש וחצי הלכתי לישון
Or Netzer פורסם יולי 14, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 14, 2004 4 בבוקר שלילי אלמוג שים לב יש אור יום שם.. משמע פתחנו חלון.. זה בסביבות השעה 7 בבוקר כשאנחנו מחכים למשמרת הבאה להתחלף אחרי לילה של שיעמום.. בלי כמעט תנועה עזוב אותך שטויות זה ב5 בבוקר חמש וחצי לא יותר השעון בסימולטור לא היה מכוון ואני חושב שהמקרן מכובה בכלל אני יודע כי בחמש וחצי הלכתי לישון שיכור ! בחמש וחצי התעוררת כי התחיל להיות רעש בחדר... ישנת עד חמש וחצי... יש אור בחוץ ככה ש4 זה לא יכול להיות.. זה אור חזק אז גם חמש לא...
אורח פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 אני גם חושב שזה באזור 5-4 כי בשעה 7:00 נמנמתי בסלון עד שהודיעו שאיציק היגיע. זה היה פחות או יותר לפני או אחרי שירדן נחת, תידלק וחזר לאויר.
Almog Atar פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 אני גם חושב שזה באזור 5-4 כי בשעה 7:00 נמנמתי בסלון עד שהודיעו שאיציק היגיע.זה היה פחות או יותר לפני או אחרי שירדן נחת, תידלק וחזר לאויר. וזה היה בחמש וחצי בערך שאני ישנתי ! תשאל את שיר
Or Netzer פורסם יולי 15, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 15, 2004 טוב שיהיה 7-6-5-4 העיקר שכולנו היינו מרוחים חח תראו על מה אנחנו מתווכחים
Almog Atar פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 טוב שיהיה 7-6-5-4 העיקר שכולנו היינו מרוחיםחח תראו על מה אנחנו מתווכחים בכול מקרה לא הייתה תנועה עד שהגיעה איזה מטוס זר שרצה לטוס לחיפה מבן גוריון ואז אחרי חצי שעה נחת ירדן והמריא שוב ואז שקמנו בבוקר הגיעו עוד קצת מטוסים וגם איציק ולבון הגיעו ואז הלכתי לישון