עבור לתוכן
Yarden Gotlib

תגובה לבקשתכם: אמיר ואיציק

Recommended Posts

פורסם

אמיר, בתגובתך לאשכול התמונות של ברק זוהר כתבת שאתה ואיציק מתקוממים על זה שנתנו להודעה של איציק על מעבר של ברק על חוקי ואטסים לעבור בשתיקה- אז זהו שלא. אני לא יודע אם שמת לב לזה או לא אבל לפי מה שאני שמתי לב, באותו היום כל מי שאני מכיר דיבר על זה בשרת הTS של IFS ואני מניח שגם בעוד מקומות, פשוט כולנו נותרנו חסרי מילים.

בתור חניך בטייסת קרב אני כותב הודעה זו על סמך פרטים שאני יודע:

מאד הגיוני שברק עזב את המקום שהוקצה כמפקד בית ספר לטיסה מרצונו החופשי עקב לחץ בלימודים או לא יודע מה, אבל מכאן ועד לבוא ולהגיד שברק לא חלק מהטייסת זה ממש לא לעניין, זה כמו להגיד שבשנייה שסיימו לבנות בניין והוציאו ממנו את חומר הגלם בטון אז בטון הוא כבר לא חלק מהבניין ואסור לו להכנס אליו! למי שלא הבין: הבניין זה הארגון צבאי וירטואלי והבטון זה ברק שלפי מה שאני יודע, יש לו חלק עצום בהקמה של הטייסת ושל הארגון . אז נכון שאין לו את כל היום להשקיע בטייסת ואנעארף מה עושים הבכירים בחה"א אבל הוא עדיין חלק מהארגון ומההקמה שלו ולדעתי, להגיד שהטיסה שלו היא מעבר בוטה על חוקי ואטסים כיוון שלא שייך לשום ארגון צבאי זה הדבר הכי בוטה שיכול להיות. כי בינינו, לאף אחד אין את כל החיים להשקיע במשהו שהוא אפילו לא מוחשי הרי בסופו של דבר כולנו רוצים להנות!

לשיקלוכם...

פורסם

ואני הוסיף,

לדעתי החלפה של מפקד טייסת הקרב אולי בא מתוך בקשה או משהו כזה לא ניכנס לזה.

אך דעתי היא שלהוציא מתפקיד בידיוק , בזמן בו אנו בשלבינו האחורנים בקורס הטיס, שבו הוא ניצח בכולם.

לדעתי לא היה לעניין.

חיל האויר סוף כל סוף התחיל לתקתק, ואני עדין לא הבנתי אמיר, למה זה היה טוב השינוי כרגע

ברגעים בו אנו מסימיים תקורס ומתחילים לפרוח באמת.

כאילו ניתנה התחושה של להצמיח את הפירות אבל לא לקצור אותם.

בכל זאת אני לא בא לויכוח מביע דעתי ולא יותר.

שיהיה לכולם חג פורים שמח ונחמד!!

פורסם

ירדן, כתבת שאתה רושם את תגובתך על סמך פרטים שאתה יודע, אך לצערי אתה לא מודע לכל הפרטים.

אני לא מתכוון להיכנס לפרטים, ואם תרצה אותם אתה יודע איך להשיג אותי, אני מצר על כך שלא עשית זאת טרם פתיחת השרשור.

אני עומד מאחורי מה שכתבתי באותו שרשור, בצועה שם לצערי עבירה בוטה על חוקי VATSIM.

אבקש מכל מי שמתכוון להתווכח איתי בנושא לעמת אותי עם עובדות ונתונים לא על סמך שמועות שההוא אמר לי ב TS.

כולנו רוצים להנות, אך למקום הזה יש חוקים, מי שלא מכבד אותם מקומו לא כאן.

פורסם

כמו שעמיתי בחיל איציק, הסביר לכם, היו המון סיבות שמפאת כבודי אל ברק, אני לא מעוניין להיכנס אליהם.

מאז שברק לא בחיל, ואני מוניתי במקומו כמפקד הטייסת, לא היה שום שינוי מהותי שחל בחניכים שסיימו קורס טייס של טייסת קרב, הם סיימו תחת פיקודי, לאחר הדרכות הסיום שנעשו על ידי שובל המדריך ונערכו תחת פיקודי. הם סיימו בטקס מרשים שנתן להם להמשיך קדימה בטייסת ולפרוח.

כיום, נשלחים מידי שבוע עשרות דיווחי טיסה בוואטסים של טייסת קרב (שדרך אגב, שוב אני מזכיר, תחת פיקודי ותחת הוראות שלי) למטה חיל האוויר, אנו עושים אימונים חוזרים ונשנים לקראת הקא''מ והקורסים הבאים שיפתחו בקרוב- מכאן נובע- טייסת קרב משגשגת! ואין עוררין על כך. חד משמעית.

וזוהי תגובתי אלייך ליאור, שכתבת שאנחנו לא קוצרים את הפירות- אז אני מאמין שאם תשאל את הטייסים שטסו אתמול במטס וארגנו מטס של כבוד בטייסת קרב- הם יגידו לך את מה שאמרתי בדיוק.

אני חושב, שבאיזשהו מקום זה גם לא לעניין לפרסם הודעה כזאת דרמתית בפורום כללי של VATIL שיכלתם ללכת למישהו בכיר בחיל בפרטי ולשאול אותו מה הסיפור, ולא להסתמך על שמועות.

כי גם שאני לא הייתי בואטיל, שמעתי דברים איומים על המקום הזה- עד שהגעתי לפה וראיתי את ואטיל באופן אישי, ונדהמתי לגלות שזה אחרת לגמרי מכל הדברים האיומים שסיפרו לי.

גם פה העניין צורם לי, שאתה ירדן, בתור טייס סדיר בטייסת, ששולח יום יום דיווחי טיסה למערכת של טייסת קרב, מגיע ככה, על סמך פרטים דלים, וכותב הודעה כזאת חריפה למפקדים והחברים שלך בחיל, אך על כך שנינו נדבר בפרטי.

ונכון, ברק באמת תרם כמה דברים משמעותיים שתרמו מאוד לחיל הזה לקום על רגליו, ואפילו בזכות זה שישבתי איתו והראתי לו את רמתי, אני היום המפקד של הטייסת הזאת, ואולי גם בזכותו עוד כמה אנשים זוכים היום לטוס על האף 16 או על העפרוני שכל כך רצו לטוס עליו ברשת.

אך יש לראות את הפרטים באופן אובייקטיבי, ולראות את הפעולות שגרמו לאיציק לאמיר לצאת עליו.

ברק, בתור מפקד טייסת לשעבר בחיל, עבר על חוקי וואטסים, וגם לא מיצמץ לרגע שאמרו לו שהוא עובר עליהם. ועל כך הוא חטף בהתאם.

כמו כן, שוב אני אומר, לגבי כך שברק לא בחיל יותר, יש סיבות שבכלל לא קשורות לעצם פרסום התמונות.

לילה טוב!

פורסם

רז שהתכוונתי למה שאמרתי,

התכוונתי שחבל שלא נתנו בכל זאת למי שהתחיל את הקורס לקצור את הפירות.

לא אישית נגדך.

אבל אני יודע שאם אני ההיתי במקומו אני אישית ההיתי נפגע..

שכאילו אני עושה תעבודה השחורה אבל יבואו חוקים אחרים שינוים בחיל ויחליפו את הראש ומישהו אחר יהנה מהפירות.

לזה התכוונתי..

שוב רז זה לא נגדך, ההיתי אומר זאת גם אם המצב היה הפוך..

פורסם

ירדן וליאור תודה רבה על האיכפתיות שלכם, זה מאוד חשוב לי.

לצערי אני נמנע מלהגיב בשרשור הנ"ל על מה שאני חושב מכיוון שזה ממש

לא רלוונטי כבר לאנשים שאתם עובדים איתם, ואת הצעדים שלי בנושא אני

עושה בימים אלו בכדי שסוף סוף אני לא אתקל בצרות עין, קנאות וחוסר כבוד מוחלט בין האנשים שעבדתי איתם (ואת מי שקיבלתי לחייל!),

שלא חוויתי מימי בשום מקום שהייתי שותף אליו.

בזאת אני סיימתי את התגובות שלי כאן, שיהיה בהצלחה לכולכם, אני סומך עליכם בעיניים עצומות,

וכמובן אתם מוזמנים תמיד לפנות אלי בכל נושא.

להישמע!

אורח
This topic is now closed to further replies.

• יצירת חדש...