Amir Paz פורסם מרץ 1, 2010 דיווח פורסם מרץ 1, 2010 מדברים על טייסים ששוכחים SQ C לפני המראה, או כאלו שחושבים שהמטוס קיפל גלגלים ולא מבינים למה הוא לא מטפס בזמן ל DEENA.. תענו בכנות..
Yoni פורסם מרץ 1, 2010 דיווח פורסם מרץ 1, 2010 תמיד אני חייב לציין שהורגלתי לזה החל מימי לימודיי בIFS ועד כהיותי מדריך בצוות וגם כחדש על מטוס ה75
uvdude פורסם מרץ 1, 2010 דיווח פורסם מרץ 1, 2010 בכנות - יש טיסות שבא לי לעשות לפי הספר ואז עובדים עם בד"חים והכל. ולפעמים פשוט בא להכניס את המפתחות לסוויץ' ולנסוע - ואז מחפפים
orioh פורסם מרץ 1, 2010 דיווח פורסם מרץ 1, 2010 בכנות - יש טיסות שבא לי לעשות לפי הספר ואז עובדים עם בד"חים והכל. ולפעמים פשוט בא להכניס את המפתחות לסוויץ' ולנסוע - ואז מחפפים כנל.. אבל מפה ועד לשכוח לקפל גלגלים יש דרך ארוכה
4X-OYK פורסם מרץ 1, 2010 דיווח פורסם מרץ 1, 2010 בכנות - יש טיסות שבא לי לעשות לפי הספר ואז עובדים עם בד"חים והכל. ולפעמים פשוט בא להכניס את המפתחות לסוויץ' ולנסוע - ואז מחפפים כנ''ל. יש טיסות שאני מתכונן 30דקות+- ועש טיסות שאני פשוט מדליק וטס
Baruch Spiegel פורסם מרץ 1, 2010 דיווח פורסם מרץ 1, 2010 מה זה ראשי תיבות בד"ח? סתם עכשיו ברצינות, חבר'ה. זה רק משחק הדמייה. מי שלא מתאים לו לעשות או שאין לו כח לעבוד עם CHECKLIST - יישאר בחיים גם בלי בד"ח. במציאות - זה קודש קודשים. אז מי שרוצה AS REAL AS IT GETS. או מי שרואה בשעות שהוא מקדיש למשחק בסימולטור כהכנה לדבר האמיתי - כדאי שתתרגלו כבר מהיום. לא משנה, איזה מטוס, לא משנה אם "אני כבר מכיר הכל בעל פה". במציאות - זה מציל חיים. גם טייס הכי מנוסה עובד עם CHECKLIST. במצבי לחץ למשל, יש נטייה לשכוח ולפספס דברים. מי שעבודה עם CHECKLIST היא אצלו "טבע שני" הסיכויים שלו לצאת ממצב מלחיץ בחתיכה אחת - טובים יותר.
ofirp12345 פורסם מרץ 1, 2010 דיווח פורסם מרץ 1, 2010 כשאני טס ברשת אני תמיד עושה בד"ח, אבל כשאני עושה טיסות אופליין לא תמיד אני עושה בד"ח.
Shmulik Lin פורסם מרץ 2, 2010 דיווח פורסם מרץ 2, 2010 למה שברוכי התכוון נקרא בעברית צחה "חינוך"לערכים,אחריות לחיי אדם,רצינות.... או שאתה אדם /ילד/נער/מתבגר/בוגר/נשוי/אבא/סבא/ רציני ואחראי או שאתה לא רציני!! גם במחשב בבית בחדר עם הכלב.... הבד"ח כשמו כן הוא!! סדר פעולות פשוט הבא למנוע בעיות לחיי אדם בהמשך! גם כשאני עולה על ססנה לאזורים בהרצליה ואני שר בע"פ את כל הבד"ח הזה כולל חירומים אין מצב שאני לא עובר סעיף סעיף ובקול רם ,יעידו מיקי , רן ואשתי שלא ידעה על מה אני מדבר כל הזמן ומה אני עושה בבדיקות והכל במגע כך שאין מצב שאני שוכח משהו אחד אפילו אולי בכך, נגרום למי מכם להיות יותר רציני בחייו משהוא עכשיו!! אין הדבר מעיד על חוסר רצינות של פלוני כזה או אחר,אלא רק הרצון להיות יותר!
Ido Rosenthal פורסם מרץ 2, 2010 דיווח פורסם מרץ 2, 2010 שמוליק, המשפט הזה: או שאתה אדם /ילד/נער/מתבגר/בוגר/נשוי/אבא/סבא/ רציני ואחראי או שאתה לא רציני!! גם במחשב בבית בחדר עם הכלב.... לא מסתדר לי עם זה: אין הדבר מעיד על חוסר רצינות של פלוני כזה או אחר,אלא רק הרצון להיות יותר! ואני לא רואה איך מידת ההשקעה של אדם פלוני בתחביב כלשהו אומרת משהו על הרצינות שלו בשאר הנעשה בחייו. כל אחד משקיע בתחביב במידה שזה עדיין חביב עליו ויכול להיות שא' נהנה מלעשות בדיקות למנוע למרות שהוא יודע שבסימולטור המנוע תמיד יעבוד וב' נהנה מללחוץ CTRL+E ולהנות מהנוף הפוטוראליסטי של ת"א. זה לא אומר שב' בחייו לא יכול להיות סופר מקצועי אחראי ורציני בעבודה שלו ובחיי המשפחה שלו. הנסיון להציג את זה כשחור ולבן הוא לא לעניין ואם זו מטרת השרשור אז חבל
AaronDagan פורסם מרץ 3, 2010 דיווח פורסם מרץ 3, 2010 א. שמתי לב שעברו 24 שעות ומספר התגובות כאן נשאר כשהיה אתמול, וחבל. קיויתי שעוד כמה "נערי ואטיל" ימצאו לנכון להגיב כאן, כשמדובר במהות, אבל כנראה זה לא מספיק מאתגר אינטלקטואלית....... ב. שמוליק לין לא קיבל מינוי של "מחנך הדור" מאף אחד בחטיבה. ניסיונו האישי רב השנים יכול בהחלט - לטעמי לפחות - לתרום משהו לכל מי שמתיימר להעלות לאוויר חתיכת ברזל כבדה שקרוייה בלשון העם "מטוס" ובזה משוכנע שקנה את עולמו והפך להיות "טייס"..... ג. צודק אמיר בגישתו "הטכנוקרטית" (מי שלא מבין: חפשו בגוגל) מכיוון שהוא עצמו מתנסה בבדח"ים למיניהם בשוטף שלו, ולכן התענינות שלו מה קורה בשטח מובנת ורצוייה.... כאן תחזרו לסעיף א. יום טוב.
Adam Waiser פורסם מרץ 3, 2010 דיווח פורסם מרץ 3, 2010 אהרון ושמוליק אני מצטרף לברוכי הפעם אין פה יותר מדי "חינוך הדור" לטעמי מדובר בסימולטור ובבחירה אישית ולגיטימית של כל אחד כמה ומה להשקיע הסימולטור אכן יכול להיות כלי נהדר למי שמתכוון לעשות את הצעד ולחצות את הקווים לכיוון העולם האמיתי ואז אוי ואבוי למי שלא טורח להרגיל עצמו לא רק בבד"ח (שזה כמובן קודש הקודשים) אלא גם ב"ראש בחוץ" תכנון טיסה חישובי דלק משקל ואיזון ועוד מצד שני יש פה כמו שציינת ילדים (ולא כולם ילדים אגב) שאוהבים לחקור לגלות ולהתמוגג מהעובדה שהם מצליחים להטיס חתיכות ברזל בגדלים שונים במין תערובת מוזרה של נהלים הלקוחים מהמציאות והטסה ואוויראות שאף טייס מנוסה שעיניו בראשו לא היה מעיז לנסות כשהוא יושב מאחורי היוק אני אגב לצערי עדיין נמנה יותר על הקטגוריה השנייה מתוך הרגל רע שרכשתי בתחילת הדרך "פשוט להניע ולנסוע" אם כי לאחרונה עקב היותי מדריך בIFS ומחשבה רצינית לעשות את הצעד ולהתחיל קורס "באמיתי" מתחיל יותר ויותר לנטות לכיוון הרציני ולטוס ולהטיס לפי הספר בטיסותי השונות בסימולטור. שורה תחתונה כל אחד נהנה בצורה שונה וזה לגיטימי לחלוטין בעיני