Lior Avinoam פורסם מרץ 1, 2010 דיווח פורסם מרץ 1, 2010 בוקר טחב וחג שמח! היום ניסיתי להתחבר לרשת, כדי לבדוק אם הכל עובדד טוב ויפה, (אתמול עשיתי תירגול הקפות) ניסיתי עם כל השרתים ולא עבד לי כלום. הלכתי למייל שלי וראיתי את ההודעה הבאה: lior avinoam (*******), This is an automated notice from the VATSIM central database. You have been permanently suspended for the following reason: ACCIDENTAL DUPLICATE ID REQUESTED MD-Dupe of ******* [active] PLEASE DO NOT ATTEMPT TO RE-CONNECT TO THE VATSIM NETWORK OR TRY TO CREATE A NEW ACCOUNT AT ANY TIME! Any such attempt will result in the automatic notification of your Regional Director. Your Regional Director or your Divisional Director will contact you to follow up on this matter. Please note: You cannot reply to this automated e-mail. -VATSIM- לא הבנתי מה הם רוצים ממני?!
אורח Yarden Salvi פורסם מרץ 1, 2010 דיווח פורסם מרץ 1, 2010 דבר ראשון והכי חשוב. אל תנסה להתחבר עוד פעם, בשום אופן. קיבלת השעייה זמנית מרשת ואטסים על כפילות חשבונות. באפשרותך למחוק אחד מהם ולהשתמש רק באחד. כמו שכתוב, עדיף שתפנה למנהל החטיבה (מיקי) ותסגרו את העניין מול ואטסים.
Lior Avinoam פורסם מרץ 1, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 1, 2010 טוב, אני לא מצליח למחוק חשבון. אני ידבר עם מיקי
WalKMaN` פורסם מרץ 1, 2010 דיווח פורסם מרץ 1, 2010 לא כתוב שהוא מושעה לצמיתות? אמרת שאתה לא משו באנגלית... כן זה לצמיתות... על דבר כזה משעים לצמיתות?
אורח Yarden Salvi פורסם מרץ 1, 2010 דיווח פורסם מרץ 1, 2010 עכשיו אני רואה וכתוב Permanently, מה שאומר באמת לצמיתות. ליאור, תפוס את מי שאתה יכול מצוות ניהול החטיבה.
prince869 פורסם מרץ 1, 2010 דיווח פורסם מרץ 1, 2010 לא כתוב שהוא מושעה לצמיתות? אמרת שאתה לא משו באנגלית... כן זה לצמיתות... על דבר כזה משעים לצמיתות? חחח, אני יודע אנגלית... יש לי בעיה עם הגרמר הזה....
Izik Bakshi פורסם מרץ 1, 2010 דיווח פורסם מרץ 1, 2010 ליאור, צור איתי קשר ואני ינחה אותך מה לעשות. ניתן ליצור קשר באמצעות - מסנגר, מייל, הודעה פרטית.
Shmulik Lin פורסם מרץ 2, 2010 דיווח פורסם מרץ 2, 2010 שלום אכן השעייתך היא לצמיתות עקב כפילות בחשבונות ואטסים שלך זה העונש במקרים כאלו,פשוט מבטלים חשבון אחד השתמש בשני ואל תיצור לעולם 2 חשבונות אני מניח שעכשיו אתה תקרא את הקודים השונים של ואטסים ותבין את טעותך ממליץ לכולם ואז לא יהיו שאלות תם לאף אחד---הכל כתוב באותיות קידוש לבנה
Lior Avinoam פורסם מרץ 2, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 2, 2010 שמוליק, עכשיו בדיוק מה אני אמור לעשות? איך אני מבטל חשבון אחד?(הראשון)
prince869 פורסם מרץ 2, 2010 דיווח פורסם מרץ 2, 2010 כמו ששמוליק אמר, הם ביטלו לך חשבון אחד... תשתמש פשוט בשני שפתחת...