עבור לתוכן
Izik Bakshi

כנס חטיבת VATIL - שדה תעופה חיפה - פורסם לו"ז

Recommended Posts

פורסם

חברים יקרים, אני שמח להודיע על כנס חטיבת VATIL שיתקיים בשדה תעופה חיפה באירוח הנדיב של מר יוסי גלסברג מנהל שדה תעופה חיפה וראש פינה.

מועד הכנס נקבע ליום שישי ה-2/4/2010 שזה יוצא ביום שישי חול המועד פסח, הכנס יפתח בשעה 10:00 בבוקר כאשר התכנסות החל מהשעה 09:30.

לטובת החברים שמגיעים בתחבורה ציבורית הכנס צפוי להסתיים בשעה 13:00 שזו שעה שבה יש תחבורה ציבורית גם למי שנוסע עד לבאר שבע (באותו תאריך אנו בשעון קיץ כבר..), בהמשך אנחנו נפתח שרשור שבו ננסה לחבר בין חברים שמגיעים עם רכב פרטי לבין כאלה שזקוקים לטרמפ.

חברים יקרים, צוות הנהלת החטיבה עושה ופועלת לקירוב לבבות בקרב החברים, לכולנו הזדמנות פז להתחיל מנהג של שני כנסים בשנה, וההצלחה תלויה בנוכחות גבוהה שלנו בכנס, אז אנא מכם, הירשמו והראו נוכחות לכנס, הנהלת החטיבה מצפה לראות נוכחות רבה של חברים כמו בכנס בהרצליה.

עלות השתתפות בכנס מוערכת כרגע ב-15 שקלים והיא לטובת כיבוד ושתיה בלבד, יתכן שנשנה סכום זה בהמשך בהתאם לכמות המשתתפים, השתתפות רבה משמע עלות קטנה.

מנהל השדה מדגיש שלא תתאפשר כניסה לשדה למי שיגיע עם נשק, וכמובן שיש להגיע עם תעודה מזהה, אנה תחסכו מאיתנו אי נעימות.

מאחר והכנס מתקיים בתוך מתחם השדה אז כל המשתתפים יעברו בידוק בטחוני פשוט לפי נהלי ביטחון השדה - מעבר לכך שלא תאושר כניסה עם נשק, הימנעו מלשים בתיק כל מיני חפצים חדים שיש ברשותכם.

בבקשה בלי איחורים - הלו"ז הוא צפוף ואנחנו רוצים לעמוד בזמנים.

לו"ז הכנס:

0930 - 1000: התכנסות

1000 - 1030: הרצאה מפי מר יוסי גלסברג על שדה תעופה חיפה וראש פינה אותם הוא מנהל וגם קצת על העתיד הצפוי בשדות אלה.

1030 - 1120: הרצאה מפי בני לנדקוף פרופ' בכיר מהפקולטה לאוירונוטיקה בטכניון, נושא ההרצאה - "כל מה שרצית לשאול על תעופה וחלל ולא העזת לשאול"

1120 - 1200: הפסקה ומפגש חברתי.

1200 - 1230: דבר מנהל החטיבה, מר מיקי ליפ וחלוקת מגני הוקרה, לאחר מכן דברים של מר שמוליק לין.

1230 - 1300: הרצאה מפי מר רן בר-לב מדריך ראשי של בית הספר לטיסה "כנפי פז", על פעילות חברת התעופה "כנפי פז".

1300 - סיום כנס וטיסות למי שרוצה.

בסיום הכנס, חברי החטיבה המעוניינים יוכלו לעלות לטיסה בת שעה בליווי מדריך מביה"ס לטיסה כנפי פז על מטוס ססנה 172, עלות הטיסה למשתתף היא 350 שקלים והתנאי הוא שיהיו 3 משתתפים למטוס, משך הטיסה הוא 60 דקות כאשר כל אחד מהמשתתפים ישב 20 דקות בכסא שמאל ו 40 דקות מאחור בחילוף שיבוצע על הקרקע, המחיר 350 הוא מהסיבה שהטיסה מבוצעת עם מדריך טיסה ולא עם טייס פרטי וזאת כדי שנוכל לאפשר למשתתפים בטיסה לאחוז בהגהים ולהטיס בתאום עם המדריך.

כל מי שמעוניין מוזמן לסמן זאת בהרשמה לכנס. חיפה יפה ממעל, הכרמל והנמל מראה נהדר חבל לפספס הזדמנות זו.

מודגש שהאחריות בכל הנגוע לתשלום מול הבית ספר כנפי פז וכל מהלך הטיסה היא על המשתתפים וכמובן במסגרת האחריות של מפקד המטוס במהלך הטיסה.

הרשמה בלינק הבא:

http://www.vatil.org.il/vatil/kenes/

אני מבקש לקרוא את ההוראות לפני שאתם מקליקים על "שלח בקשה"

אנו מבקשים למלא את כל הפרטים בדף ההרשמה בצורה מלאה ונכונה. כל השדות הם חובה.

לאחר מילוי הפרטים ושליחתם תוחזרו לעמוד הראשי, ומייל עם פרטי הכנס יגיע אליכם לקראת הכנס. תודה על שיתוף הפעולה.

תחסכו לנו ולכם זמן יקר ותמלאו כמו שצריך.

לטובת הכנס אנחנו זקוקים לעזרת חברי החטיבה במקרן + מסך, חברים שיכולים לארגן מקרן + מסך מתבקשים ליצור איתי קשר.

יתכן וצטרך את עזרת החברים שגרים בצפון במספר כסאות פלסטיק, אז חברים שגרים בצפון ויש ברשותם רכב ויכולים להוביל איתם מספר כסאות מוזמנים ליצור עימי קשר.

הנוכחות של כולנו בכנס היא המדד להצלחה של כולנו, קיומו של הכנס בחיפה בשנה הבאה תלויה רק בנו, משפחת ואטיל, הראו נוכחות, בואו הרשמו ונהנה כולנו יחד מחוויה משותפת.

מילת תודה אחרונה - למר צבי רודס היקר על העזרה הרבה מאחורי הקלעים, תודה!

אורח Yarden Salvi
פורסם

איזה כיףףף! קרוב לבית!

משגב נוכחות מלאה בבקשה :)

פורסם
איזה כיףףף! קרוב לבית!

באמת קרוב סוף סוף. חצי שעה - 40 דקות של נסיעה.

פורסם
איזה כיףףף! קרוב לבית!

עד שיש משהו קרוב סוף סוף אני בטיול בנגב אז אני לא יגיע :cry: :cry: :cry:

מקווה שיהיה שוב פעם קרוב לכאןן...

פורסם

=D>

תודה רבה לצבי ואיציק היקרים על הארגון של הכנס הזה.

זה נחמד לגוון קצת במיקום לשם שינוי (והצפוניים בטח מרוצים :))

לקראת הכנס כדאי לפרסם דרכי הגעה מומלצות כך שמי שמגיע בתחבורה ציבורית לא יצטרך להסתבך. אגב, מישהו יודע מה הדרך הקלה להגיע מתחנת רכבת חוצות המפרץ לשדה?

בכל מקרה אני כמובן מגיע ומצפה לנוכחות מרשימה :)

פורסם
=D>

תודה רבה לצבי ואיציק היקרים על הארגון של הכנס הזה.

זה נחמד לגוון קצת במיקום לשם שינוי (והצפוניים בטח מרוצים :))

לקראת הכנס כדאי לפרסם דרכי הגעה מומלצות כך שמי שמגיע בתחבורה ציבורית לא יצטרך להסתבך. אגב, מישהו יודע מה הדרך הקלה להגיע מתחנת רכבת חוצות המפרץ לשדה?

בכל מקרה אני כמובן מגיע ומצפה לנוכחות מרשימה :)

בתור אחד שהגיע לשם על בסיס יומי למשך שנתיים:

מרכבת לב-המפרץ ללכת ברגל לתחנה מרכזית המפרץ ומשם קו אגד 58 שיוצא אחת לשעה בערך (תתעדכנו באתר אגד),

אם תתארגנו 4 חבר'ה או משהו- אולי עדיף לקחת מונית (תתמקחו!), זה לא אמור לעלות יותר מ-30-40 שקל (סיפור תעריף סופ"ש).

בכל מקרה? 23 שנה הייתי צפוני, עכשיו שאני באילת אני לא יודע אם לתמוך במה שאמרת...

:mrgreen:

פורסם

אני נוחת מרומניה יום לפני ב12 בלילה, מקווה שאני אצליח להגיע, מגניב וסחטיין על הארגון!!

איזה כיףףף! קרוב לבית!

זהווו אין יותר תירוצים, רחוק לי ל מתאים לי בלה בלה לה 8)

פורסם
תהיה חולצה לכנס?

או שאין תכנון כזה?

מצטרף לשאלה..( מעוניין בכובע אחד ).

לגבי הרישום - לאחר אישור הוא ישר שולח לאתר ראשי של VATIL איך אני יודע אם הרישום התקבל?

פורסם

לגבי רישום, אנחנו כרגיל נבצע אישור הרשמה לפני הכנס, אם זה החזיר אותך לאתר הראשי זה אומר שהרישום התקבל.

בכנס הזה לא יהיו חולצות או כובעים למכירה.

פורסם

בדיקת היענות לפני שאני מחליט אם רכב או רכבת:

יש אנשים שמתכננים להגיע ברכבת ורוצים לחלוק מונית מתחנת רכבת לב המפרץ עד השדה תעופה? (אמור לצאת 10 שקל לראש אם אנחנו 4 אנשים במונית)

פורסם
יש תעריפים על איש רביעי..אני חשוב שזה לא אותו מחיר כמו שלושה אנשים

מספר נוסעים: אם יש יותר מ-2 נוסעים, רשאי הנהג לגבות תוספת של 4.0 ש"ח, אלא אם כן הנוסעים הנוספים הם מתחת לגיל 5

לא רציני :wink:

דרך אגב, מבחינת מרחק, כלומר מונית, חוצות המפרץ יוצא יותר קרוב לשדה מלב המפרץ לא ?

פורסם
יש תעריפים על איש רביעי..אני חשוב שזה לא אותו מחיר כמו שלושה אנשים

מספר נוסעים: אם יש יותר מ-2 נוסעים, רשאי הנהג לגבות תוספת של 4.0 ש"ח, אלא אם כן הנוסעים הנוספים הם מתחת לגיל 5

לא רציני :wink:

דרך אגב, מבחינת מרחק, כלומר מונית, חוצות המפרץ יוצא יותר קרוב לשדה מלב המפרץ לא ?

לדעתי כן..

מחוצות מהר מאוד לכביש 58 עד לצומת ה"טכני" וכניסה לשדה חיפה ממש כמה דק נסיעה לא יותר.

לדעתי עם מונה לא יעלה יותר מ 30 שח" אוליי אפילו פחות- אבל רק הערכת מרחק.

פורסם

צודקים - התכוונתי לחוצות המפרץ. ובכל מקרה גם ל4 אנשים זה לא אמור לצאת יותר מ10 שקל לבנאדם.

אז מי בפנים?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...