Adam Waiser פורסם מרץ 7, 2010 דיווח פורסם מרץ 7, 2010 לכל המשגבניקים ייתכן ואבוא עם רכב גדול לטובת ציוד לכנס + 8 מקומות עובר בצומת כרמיאל ובצומת אחיהוד דברו איתי אם אתם רוצים
Shlomlux2 פורסם מרץ 7, 2010 דיווח פורסם מרץ 7, 2010 לכל הבאים ברכבת... כמו שרמשתי, עדיף לכם לרדת בלב-המפרץ- משם יש גם את האוטובוס (קו 58) וגם מספיק מוניות. חוצות המפרץ קרוב יותר לשער של בסיס הטכני וזה לאו-דווקא מרחק קצר יותר. מנסיון :mrgreen:
Matan Solomon פורסם מרץ 7, 2010 דיווח פורסם מרץ 7, 2010 טוב נכון לעכשיו יש טרמפ הלוך וחזור - מתל אביב, 3 מקומות מוזמנים לפנות
Izik Bakshi פורסם מרץ 7, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 7, 2010 הוספתי כמה פרטים בהודעה הראשית בנוגע לטיסה, להלן הציטוט הרלוונטי, הדברים אושרו ונאמרו ע"י מנהל בית ספר כנפי פז. בסיום הכנס, חברי החטיבה המעוניינים יוכלו לעלות לטיסה בת שעה בליווי מדריך מביה"ס לטיסה כנפי פז על מטוס ססנה 172, עלות הטיסה למשתתף היא 350 שקלים והתנאי הוא שיהיו 3 משתתפים למטוס, משך הטיסה הוא 60 דקות כאשר כל אחד מהמשתתפים ישב 20 דקות בכסא שמאל ו 40 דקות מאחור בחילוף שיבוצע על הקרקע, המחיר 350 הוא מהסיבה שהטיסה מבוצעת עם מדריך טיסה ולא עם טייס פרטי וזאת כדי שנוכל לאפשר למשתתפים בטיסה לאחוז בהגהים ולהטיס בתאום עם המדריך. ציטוט נוסף שהוספתי בהודעה הראשית. מנהל השדה מדגיש שלא תתאפשר כניסה לשדה למי שיגיע עם נשק, וכמובן שיש להגיע עם תעודה מזהה, אנה תחסכו מאיתנו אי נעימות. לגבי חולצות, אנחנו בודקים הענות שלכם להזמנה, פרטים בשרשור נפרד.
x0xorena פורסם מרץ 8, 2010 דיווח פורסם מרץ 8, 2010 שאפו לצוות החטיבה ולמארגני המפגש. ברשותי מחשב נייד + מקרן(ללא מסך) - צרו עימי קשר אם יש צורך בכך. מגיע עם רכב פרטי מאזור באר-יעקב, למעונינים להצטרף (2 מקומות), נא לתאם בדוא"ל oren.abramov@gmail.com
Ron Peer פורסם מרץ 8, 2010 דיווח פורסם מרץ 8, 2010 הוספתי כמה פרטים בהודעה הראשית בנוגע לטיסה, להלן הציטוט הרלוונטי, הדברים אושרו ונאמרו ע"י מנהל בית ספר כנפי פז.בסיום הכנס, חברי החטיבה המעוניינים יוכלו לעלות לטיסה בת שעה בליווי מדריך מביה"ס לטיסה כנפי פז על מטוס ססנה 172, עלות הטיסה למשתתף היא 350 שקלים והתנאי הוא שיהיו 3 משתתפים למטוס, משך הטיסה הוא 60 דקות כאשר כל אחד מהמשתתפים ישב 20 דקות בכסא שמאל ו 40 דקות מאחור בחילוף שיבוצע על הקרקע, המחיר 350 הוא מהסיבה שהטיסה מבוצעת עם מדריך טיסה ולא עם טייס פרטי וזאת כדי שנוכל לאפשר למשתתפים בטיסה לאחוז בהגהים ולהטיס בתאום עם המדריך. ציטוט נוסף שהוספתי בהודעה הראשית. מנהל השדה מדגיש שלא תתאפשר כניסה לשדה למי שיגיע עם נשק, וכמובן שיש להגיע עם תעודה מזהה, אנה תחסכו מאיתנו אי נעימות. לגבי חולצות, אנחנו בודקים הענות שלכם להזמנה, פרטים בשרשור נפרד. סבבה, שאלה לגבי חלוקה לקב': אין מקום ברישום לציין את הקב', לכן האם זב לא חובה והחלוקה תתבצע במקום? ואם כך האם לא יכול להיות מצב שיהיו 2 או 1 שיתקעו ללא שלישיה? האם הרישום לטיסה ברישום לכנס מחייב!!
Izik Bakshi פורסם מרץ 8, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 8, 2010 רון, זו אחריות של המשתתפים להתארגן בקבוצות של 3, אני חושב שכולנו מספיק בוגרים כדי להתחלק ולהתארגן על קבוצות גם אם זה טרם העליה למטוס. כן, יכול להיות מצב ש 1 או 2 יתקעו וזה בטח יקרה אם ירשמו לטיסות מספר חברים שמתחלק ב 3 עם שארית שאינה 0. אני מקווה שאתה מבין שאין לי מה לעשות בנידון, כי אני לא מכריח חברים לטוס.
Ido Rahav פורסם מרץ 8, 2010 דיווח פורסם מרץ 8, 2010 מנהל השדה מדגיש שלא תתאפשר כניסה לשדה למי שיגיע עם נשק, וכמובן שיש להגיע עם תעודה מזהה, אנה תחסכו מאיתנו אי נעימות. מה בנוגע לצעירים שבנינו? לי עדיין אין תעודה מזהה..
Idan Traub פורסם מרץ 8, 2010 דיווח פורסם מרץ 8, 2010 מנהל השדה מדגיש שלא תתאפשר כניסה לשדה למי שיגיע עם נשק, וכמובן שיש להגיע עם תעודה מזהה, אנה תחסכו מאיתנו אי נעימות. מה בנוגע לצעירים שבנינו? לי עדיין אין תעודה מזהה.. ברוב המקומות ובכלל גם דרכון נחשב לתעודה מזהה לכל דבר .
Izik Bakshi פורסם מרץ 8, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 8, 2010 לא צפויה להיות בעיה לחברים מתחת לגיל 16, אך בכל מקרה אני בודק את הנושא מול השדה.
Ron Peer פורסם מרץ 8, 2010 דיווח פורסם מרץ 8, 2010 רון, זו אחריות של המשתתפים להתארגן בקבוצות של 3, אני חושב שכולנו מספיק בוגרים כדי להתחלק ולהתארגן על קבוצות גם אם זה טרם העליה למטוס.כן, יכול להיות מצב ש 1 או 2 יתקעו וזה בטח יקרה אם ירשמו לטיסות מספר חברים שמתחלק ב 3 עם שארית שאינה 0. אני מקווה שאתה מבין שאין לי מה לעשות בנידון, כי אני לא מכריח חברים לטוס. סבבה, אך השאלה האם הרישום עצמו ( בחירת המילה כן ) ברישום לכנס מחייב השתתפות בטיסה או שזה להערכת כמות המעוניינים בלבד.
Izik Bakshi פורסם מרץ 8, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 8, 2010 בהחלט כן, לקראת הכנס אנחנו מעבירים לבית הספר את כמות החניכים והם מארגנים מטוסים ומדריכים בהתאם.
Ron Peer פורסם מרץ 8, 2010 דיווח פורסם מרץ 8, 2010 בהחלט כן, לקראת הכנס אנחנו מעבירים לבית הספר את כמות החניכים והם מארגנים מטוסים ומדריכים בהתאם. סליחה על נדנוד אך לאיזה כן התכוונת ראשון שני או שניהם? :wink:
Izik Bakshi פורסם מרץ 8, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 8, 2010 הרישום מחייב (בחירת המילה כן) בדיוק כמו שרישום לחולצה מחייב, בשני המקרים אנחנו מבצעים הזמנה מראש. במקרה של טיסה אנחנו מודיעים לבית ספר על X חברים שרוצים והם מתארגנים עם מטוסים ומדריכים בהתאם לכמות שהעברנו.
Omer94 פורסם מרץ 10, 2010 דיווח פורסם מרץ 10, 2010 יש מצב שבה כנס קרוב לבית סוף סוף עומר הורוביץ 4X-OMR
Adam Waiser פורסם מרץ 10, 2010 דיווח פורסם מרץ 10, 2010 OMER94 אתה לא "בה" לשום מקום עד שאתה לא קורא את חוקי הפורום ומוסיף חתימה עם שם ושם משפחה כמו שמתחייב בתקנון בתודה מראש הנהלת הפורום
elad16 פורסם מרץ 10, 2010 דיווח פורסם מרץ 10, 2010 סוף סוף בצפון! אחוזים מאודד מאודדדד גבוהים שאני מגיע
zvi rodes פורסם מרץ 11, 2010 דיווח פורסם מרץ 11, 2010 סוף סוף בצפון!אחוזים מאודד מאודדדד גבוהים שאני מגיע יותר בטוח לכתוב ,נרשמתי אני מגיע.אני פונה לכל החברים,השתתפותכם חשובה ביותר ,זהו המבחן האמיתי להראות לכולם מי אנו ,במה אנו עוסקים ומה הרצינות שלנו בקהילה,אז אנא ,יש מקום לכולם בואו "נשטוף" את הטרמינל בחיפה בחולצות של VATIL .
Izik Bakshi פורסם מרץ 11, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 11, 2010 לכל המשתתפים מתחת לגיל 16 שאין ברשותם תעודת זהות - בהנהלת השדה אמרו שלא תהיה בעיה לאשר לכם כניסה, אך בכל זאת השתדלו להגיע עם תעודה מזהה כל שהיא (תעודת תלמיד לדוגמא). מכל השאר אבקש להגיע עם תעודת זהות, וכמובן בלי נשק.