×�ביר×� פורסם מרץ 10, 2010 דיווח פורסם מרץ 10, 2010 שלום יש לי 2 שאלות.. הראשונה , האם קיים McDonnell Douglas MD-82 בתשלום (כמו PMDG וכאלה ) . אם כן אז מה שם החברה .. השאלה השניה האם כבר בשלב הדחיפה הטייס מתחיל להניע או שהוא מחכה לנקודת שחרור ורק אז מניע ? אודה לעונים ולעוזרים אבירם
Elad Zeierman פורסם מרץ 10, 2010 דיווח פורסם מרץ 10, 2010 בדרך כלל נהוג לחכות ולדעתי זה גם הנוהל להניע רק כאשר המטוס נעצר בנקודה, מידי פעם רואים בשדה כמה לחוצים שיישר איך שעוזבים את הפיט פותחים סטרטר אבל הרוב המוחלט בנקודה עצמה.
Moshe Mizrahi פורסם מרץ 11, 2010 דיווח פורסם מרץ 11, 2010 לשאלה הראשונה יש שתי אפשרויות טובות: http://www.flythemaddog.com/ http://www.flight1.com/products.asp?product=uas80pro לשני המטוסים יש גם גרסאות FS9 וגם FSX, תסתכל באתרים... בהצלחה
תומר עינבר פורסם מרץ 11, 2010 דיווח פורסם מרץ 11, 2010 למטוסים בעלי 4 מנועים בד"כ מניעים 1 או 2 או שניהם בדחיפה ואת 3 ו-4 בנקודת שחרור, הקובע הוא מה החברה החליטה, אני נתקלתי בהרבה פעמים שמניעים 2 בדחיפה ו-2 בנקודה. בקשר ל-MD80 אני ממליץ לך בחום דווקא להטיס את הישן יותר: http://www.flight1.com/products.asp?product=uas80 הוא ללא FMC כמו שמשה מזרחי הציע, יש קצת יותר לימודים, אבל הטיסה הרבה יותר מאתגרת וכל טיסה חוויה בהצלחה!
Elad Zeierman פורסם מרץ 11, 2010 דיווח פורסם מרץ 11, 2010 תומר עינבר כתב: למטוסים בעלי 4 מנועים בד"כ מניעים 1 או 2 או שניהם בדחיפה ואת 3 ו-4 בנקודת שחרור, הקובע הוא מה החברה החליטה, אני נתקלתי בהרבה פעמים שמניעים 2 בדחיפה ו-2 בנקודה. זה תחביב להגיד דברים בלי כיסוי אה? אין קשר למספר מנועים ואין קשר לנהלי חברה אלה נהלי שדה פתח דפיות ג'פסן הראשונות שמופיע בהם מידע על השדה מפורט נוהל ההנעה שאותם אוכפים ב 98 אחוז גם טייסי ה 4 מנועים
תומר עינבר פורסם מרץ 11, 2010 דיווח פורסם מרץ 11, 2010 אם אתה רואה את זה כתחביב, אז חפש תחביב אחר. אני עובד לפי הנהלים שלמדתי ממדריכים שונים עד היום, אם זה 744 או 742.
yiphtach פורסם מרץ 11, 2010 דיווח פורסם מרץ 11, 2010 בקשר להנעה בנתב"ג- ציטוט מתוך AIP ISRAEL, AD 2.5, LLBG AD 2.20 apron B start-up procedure: aircraft shall start-up all engines on stand. When all engines are running, ‘push-back’ will be carried out to the nearest release point (S1, S2) and taxiing will commence as soon as possible. - aprons B, C, D of terminal 3 (Ground West): Engine start-up while aircraft is connected to the gate is prohibited. Start-up while aircraft is being pushed back is permitted.
Etai Charit פורסם מרץ 11, 2010 דיווח פורסם מרץ 11, 2010 ובהרחבה לנהלי השדה ובשום אופן לא בסתירה להם, משאיפת הצוות על המטוס לייעל את הטיסה כמה שיותר. דחיפה אחורה הוא שלב "מת", ועוד כמה דקות שאפשר לחסוך מזמן הטיסה לטובת הסקדואל הכללי של החברה ושל המטוס. כאשר נהלי השדה מתירים, וכאשר תו"כ דחיפה (או עוד לפניה) מגיעים למצב שמול המנועים אין שום אדם או ציוד, צוותי הקרקע מעבירים בקשר תו"כ הדחיפה איזה מנוע "נקי" להנעה כבר בשלב זה.
Elad Zeierman פורסם מרץ 11, 2010 דיווח פורסם מרץ 11, 2010 Etai Charit כתב: ובהרחבה לנהלי השדה ובשום אופן לא בסתירה להם, משאיפת הצוות על המטוס לייעל את הטיסה כמה שיותר. דחיפה אחורה הוא שלב "מת", ועוד כמה דקות שאפשר לחסוך מזמן הטיסה לטובת הסקדואל הכללי של החברה ושל המטוס. כאשר נהלי השדה מתירים, וכאשר תו"כ דחיפה (או עוד לפניה) מגיעים למצב שמול המנועים אין שום אדם או ציוד, צוותי הקרקע מעבירים בקשר תו"כ הדחיפה איזה מנוע "נקי" להנעה כבר בשלב זה. אכן אין הגבלה הנושא מה שמעניין שזה גורף ל 98 אחוז מהטיסות ללא הבדל לסוג המטוס שההעדפה היא להנעה עם ברקסים בנקודה המיועדת איך קשר לבין אם זה 744 או מיפלץ אחר יותר מזה אני יכול להביא מקרה קיצון של 001 שיוצאת באיחור של 20 דקות נדחפת לנקודה יחסית מרוחקת (11) פנים צפונה מה שמשאיר לה עד 20 דקות בקושי לעוף מהשדה לפני שהוא נסגר ובכל זאת ההנעה מבוצעת בנקודה ולא תוך כדי דחיפה
Elad Zeierman פורסם מרץ 11, 2010 דיווח פורסם מרץ 11, 2010 Ran56 כתב: האם 001 יוצאת מאזור D8 קבוע ? בדרך כלל D6-D9 נדיר ששולחים אותם לB או C