עבור לתוכן
Ido Rosenthal

עדכון לנדקלאס X

Recommended Posts

פורסם

לקראת הסינרי שמתקרב של אילת אני מוציא תיקון ללנדקלאס, כרגע הלאנדקלאס הותאם לעבודה עם הסינרי של אילת + סידרתי את בעית הגובה שקיימת בהרצליה (שהמסלול נעלם), יש עוד איזשהן בעיות (כמו מסלולים נעלמים) שמישהו זוכר שיש בלאנדקלאס לפני שאני מפרסם גרסא חדשה?

פורסם

דווקא טירת צבי פורח ומלבלב

החלק ה"מת" מתחיל באיזור נחל בזק (בין טירת צבי לארגמן) וזה די דומה למציאות

באיזור ארגמן ג'יפטליק אולי אפשר להוסיף קצת שדות ומטעים ולהמשיך אותם לאורך הכביש הבקעה עד איזור יריחו

פורסם
  Adam - VATIL6 כתב:
דווקא טירת צבי פורח ומלבלב

החלק ה"מת" מתחיל באיזור נחל בזק (בין טירת צבי לארגמן) וזה די דומה למציאות

באיזור ארגמן ג'יפטליק אולי אפשר להוסיף קצת שדות ומטעים ולהמשיך אותם לאורך הכביש הבקעה עד איזור יריחו

מסיומו של עמק בית שאן אין אזור יותר מת מיזה .

שום דבר כמעט בכלל . בכל זאת יש לאורך הירדן לא מעט אזורים ירוקים וגם האמת שאם הלאנדקלאס לא היה נעצר בידיוק כמעט בגבול הבין לאומי אז היה הרבה יותר נחמד לטוס בנתיבים שקרובים לגבולות .

לא שאני אומר שצריך לעשות לאנדקלאס מזרח תיכון אבל כאילו תכמה קילומטרים לעומק הגבול שנראה גם את השכנים יהיה נחמד .

פורסם

חבר'ה אתם מאבדים את הכיוון, לא שאלתי מה אין וצריך להוסיף, אני מודע למה אין וצריך להוסיף, שאלתי על בעיות במה שקיים, נתתי דוגמא שאם נוחתים בהרצליה המסלול נעלם - את זה כבר תיקנתי. יש עוד בעיות?

לגבי שדות ושאר ירקות, הסינרי נעשה לפי גוגל ארץ, איפה שיש שדות בערבה בגוגל ארץ יש גם שדות בלנדקלאס, לא ברורה הטענה על זה שיש רק כביש 90.

אותו כנ"ל לגבי בקעת הירדן, לא יודע כמה מכם היו שם ולכמה זמן, אני העברתי שנתיים מתוך 3 שנים במקומות שונים בבקעה והיא דווקא נראית די קרוב למה שיש במציאות בהנחה שאתם התקנתם את החבילת טקסטורות (בקיץ הכל שומם וצהוב, בחורף ירוק ופורח). שדות יש איפה שיש שדות במציאות לפי גוגל ארץ.

פורסם
  yardensalvi כתב:
ציינתי את החקלאות הרבה שיש בערבה, שלא כולה מופיעה בסימולטור.

אבל באמת זו הוספה ולא בעיה, לכן לא רלוונטי.

ירדן, דוגמאות, בלי דוגמאות אתה מדבר באוויר. עד כמה שידוע לי כל שדה שיש בערבה מופיע בסימולטור

פורסם
  yardensalvi כתב:
  Ido Rosenthal כתב:
  yardensalvi כתב:
ציינתי את החקלאות הרבה שיש בערבה, שלא כולה מופיעה בסימולטור.

אבל באמת זו הוספה ולא בעיה, לכן לא רלוונטי.

ירדן, דוגמאות, בלי דוגמאות אתה מדבר באוויר. עד כמה שידוע לי כל שדה שיש בערבה מופיע בסימולטור

לא אמרתי פעם אחת שחסרים שדות תעופה :)

אבל לא משנה, זה ממש לא קריטי.

אהה אתה מדבר על שדות תעופה, חשבתי שאתה מדבר על שדות חקלאיים... :lol:

שדות תעופה זה לא ממש קשור ללנדקלאס.

פורסם

אני לא יודע אם זה קשור ללאנדקלאס, אבל מסלולי ההסעה באילת לפעמים עולים על המסלול.

אם אתה לא מבין אותי אשלח תמונה מאוחר יותר.

פורסם

בן גוריון

לא יודע למה זה אבל לעתים יש את אותה בעיה כמו בהרצליה על מסלולי ההסעה, אתה רואה את הסימונים של המסלול אבל ה"אספלט" נעלם ונשאר הדשא.

אשמח לתיקון

פורסם
  muam כתב:
אני לא יודע אם זה קשור ללאנדקלאס, אבל מסלולי ההסעה באילת לפעמים עולים על המסלול.

אם אתה מדבר על אילת המקורית של FSX אז תחכה קצת כי שדה - אילת ל FSX יוצא ממש עוד מעט... אז זה כנראה יסדר לך את זה.

פורסם
  nuriel77 כתב:
  muam כתב:

אם אתה מדבר על אילת המקורית של FSX אז תחכה קצת כי שדה - אילת ל FSX יוצא ממש עוד מעט... אז זה כנראה יסדר לך את זה.

אין בעיה, סוף-סוף סינרי אילת ל-FSX!

יש תאריך?

פורסם
  Adam - VATIL6 כתב:
בן גוריון

לא יודע למה זה אבל לעתים יש את אותה בעיה כמו בהרצליה על מסלולי ההסעה, אתה רואה את הסימונים של המסלול אבל ה"אספלט" נעלם ונשאר הדשא.

אשמח לתיקון

אתה משתמש בדיפולטי או בקובץ של תומר? אם בקובץ של תומר ומחקת את הקובץ מהלנדקלאס אז אתה צריך לבוא בטענות לתומר :wink:

פורסם

בסוף ההתקנה כתוב לאנדקלאס גרסה 1.04 , אני מבין שזאת טעות , נכון?

פורסם
  Ido Rosenthal כתב:
  Adam - VATIL6 כתב:
בן גוריון

אשמח לתיקון

אתה משתמש בדיפולטי או בקובץ של תומר? אם בקובץ של תומר ומחקת את הקובץ מהלנדקלאס אז אתה צריך לבוא בטענות לתומר :wink:

אני משתמש בב"ג 2006 לFS9 (אולי במחשבה שניה פה הבעיה... :oops: )

פורסם
  Adam - VATIL6 כתב:
  Ido Rosenthal כתב:
  Adam - VATIL6 כתב:
בן גוריון

אשמח לתיקון

אני משתמש בב"ג 2006 לFS9 (אולי במחשבה שניה פה הבעיה... :oops: )

שמת אם כך את התיקון\התאמה שעשיתי בזמנו לנתב"ג 2006 ל FSX?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...