Izik Bakshi פורסם מרץ 11, 2010 דיווח פורסם מרץ 11, 2010 שלום לכולם, צוות החטיבה שמח להזמין אתכם לסיור במתקני ישראייר בנתב"ג, הסיור נולד כחלק מפעילות יחסי הציבור של החטיבה שהמוביל והיוזם הוא מר אהרון דגן. פרטים על הסיור והשתתפות בו: 1) הסיור מתוכנן ליום שישי הבא - 19.3.10 משעה 1030 עד 1330 התכנסות ליד משרדי ישראייר בטרמינל 1 - ברחבה מאחורי "אולם המגיעים" הישן, ליד "טרקלין מצדה" בשעה 1000. 2) גיל המשתתפים: לפחות 16, עם הצגת ת.ז. בתוקף. 3) מספר המשתתפים מוגבל והוא עומד על 25 איש. 4) הרשמה צפויה להיפתח בהקדם האפשרי, והיא צפויה להיסגר ביום שני 15.3.10 בבוקר. אני כבר מבקש מחברים שלא יודעים אם הם מגיעים על בטוח לא להירשם ולתפוס סתם מקום לחברים אחרים, אני מזכיר לכם שאנחנו מוגבלים בכמות משתתפים ולכן כנראה שיהיו חברים שיאלצו להמתין עד להזדמנות הבאה. אז בבקשה להירשם אם אתם מגיעים ב-100 אחוז. 5) לו"ז מדוייק של הסיור יפורסם בהמשך, הסיור צפוי לכלול ביקור במטוס A320 של ישראייר בכפוף לזמינות המטוס. 6) חובה לספק בהרשמה ת.ז ופרטים מלאים (שם, תאריך לידה, מגורים וכו') הרשמה נסגרה שוב תודה לחברת ישראייר ורש"ת על ההזדמנות הנפלאה. בבקשה לתת דביק.
חן מ פורסם מרץ 11, 2010 דיווח פורסם מרץ 11, 2010 מעוניין מאוד להצטרף...השאלה היא האם בשעה 1 וחצי עדיין יהיו רכבות בחזרה מנתב"ג לצפון?
Amir Gluzman פורסם מרץ 11, 2010 דיווח פורסם מרץ 11, 2010 כמעט בטוח ששאלו את השאלה הזאת כבר,אבל אני אשאל שנית למען הסר ספק: יש לי תעודת-זהות,ואהיה בן 16 ביוני,עדיין חלה "המגבלה"?
Elad Zeierman פורסם מרץ 11, 2010 דיווח פורסם מרץ 11, 2010 כמעט בטוח ששאלו את השאלה הזאת כבר,אבל אני אשאל שנית למען הסר ספק:יש לי תעודת-זהות,ואהיה בן 16 ביוני,עדיין חלה "המגבלה"? מדהים פשוט מדהים אין סיור אחד או הדרכה אחת שאותם פרטים רלוונטים ואותה שאלה בדיוק נשאלת תסתכל על סעיף 2 בהודעה שבקשי כתב שוב
lior kestner פורסם מרץ 11, 2010 דיווח פורסם מרץ 11, 2010 כמובן שאגיע התאריך מתאים . הגיל בהתאם ,16 נושא תעודת זהות כחולה למהדרין חחD: סוף שבוע טוב לכולם
Adam Waiser פורסם מרץ 12, 2010 דיווח פורסם מרץ 12, 2010 חברה התגובות פה "כנראה שאגיע" וכדומה די מיותרות בקרוב תיפתח הרשמה, אם אתם בטוחים שאתם מגיעים תירשמו ואם אתם לא בטוחים אל תירשמו עד שתהיו בטוחים תשאירו את המקום פה לשאלות ענייניות לגבי פרטים על הסיור וכו' תודה מראש
חן מ פורסם מרץ 12, 2010 דיווח פורסם מרץ 12, 2010 האם אפשרי לפתוח את ההרשמה היום\מחר,כדי שאוכל להירשם לפני שיש צבא למשך כל השבוע?
Izik Bakshi פורסם מרץ 12, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 12, 2010 האם אפשרי לפתוח את ההרשמה היום\מחר,כדי שאוכל להירשם לפני שיש צבא למשך כל השבוע? נשתדל לפתוח את ההרשמה לפני כניסת השבת, ובמידה ולא יתאפשר לפני נפתח את ההרשמה במוצ"ש כדי לאפשר לשומרי שבת להירשם בזמן.
AaronDagan פורסם מרץ 12, 2010 דיווח פורסם מרץ 12, 2010 שלום, כולם, בשלב זה של הדברים, כדי לחסוך שאלות מיותרות ולמנוע ספקות או אי-הבנות, אני רוצה להוסיף כמה פרטים לוגיסטיים מה הולך לקרות במהלך הביקור במתקנים של ישראייר , להלן: 1. לאחר ההתכנסות, כניסה לאולם ההדרכות שם תינתן הרצאה קצרה של אחד מבכירי החברה לגבי ישראייר כיום, והתכנונים לקיץ הקרוב. תינתן אפשרות לשאלות. לאחר ההרצאה יינתן כיבוד קל. 2. מעבר למרכז השליטה של החברה, כולל הסבר כללי של התורן אותה עת על הפעילות בזמן אמיתי. 3. יציאה לשטח האווירי לאחר נחיתת המטוס מאילת, ונסיעה מאורגנת למטוס לאחר קבלת האישור ממנהל התחנה שלנו. 4. ביקור במטוס עם הסבר של איש צוות, צילומים למזכרת וכדומה. 5. הסעה מאורגנת חזרה למשרדי החברה ויציאה למקום ההתכנסות ופיזור. זה פחות או יותר הלו"ז המתוכנן בתקווה שאכן יישאר כזה ללא שינויים דרמטיים. שבת שלום.
חן מ פורסם מרץ 12, 2010 דיווח פורסם מרץ 12, 2010 כן איציק,התכוונתי אם אפשר לפתוח את ההרשמה במהלך הסוף שבוע כמו שאמרת,בין אם זה במוצ"ש ובין אם זה לפני כניסת השבת... בכל מקרה תודה רבה!
AaronDagan פורסם מרץ 12, 2010 דיווח פורסם מרץ 12, 2010 כמעט בטוח ששאלו את השאלה הזאת כבר,אבל אני אשאל שנית למען הסר ספק:יש לי תעודת-זהות,ואהיה בן 16 ביוני,עדיין חלה "המגבלה"? 1. אני משער שהנאמר בסעיף 2 בהודעה של בקשי ברור דייו. 2. אני מאד מקווה לקיים ביקורים נוספים כדי להרחיב את רעיון השת"פ בין ישראייר וואטיל, לכן אל תאבד תקווה להזדמנות הבאה.
חן מ פורסם מרץ 12, 2010 דיווח פורסם מרץ 12, 2010 דרך אגב אם אני מגיע לתחנת הרכבת בנתב"ג ברכבת,איך אני מגיע משם לנקודת ההתכנסות?
Lufthansa פורסם מרץ 12, 2010 דיווח פורסם מרץ 12, 2010 באוטובוס של נתב"ג, נסיעה בחינם, או טרמפים מאחד החברים בואטיל.
Lufthansa פורסם מרץ 12, 2010 דיווח פורסם מרץ 12, 2010 כל הכבוד על היוזמה! אני מעוניין להצטרף, יום שישי זה יהיה אחלה.
Moshe Bensal פורסם מרץ 12, 2010 דיווח פורסם מרץ 12, 2010 רעיון מצויין ותודה לאהרון ולאיציק, וכמובן לישראייר על השת"פ. אני בהחלט אשמח להרשם ולהשתתף בסיור ברגע שתפתח ההרשמה. -
AaronDagan פורסם מרץ 12, 2010 דיווח פורסם מרץ 12, 2010 דרך אגב אם אני מגיע לתחנת הרכבת בנתב"ג ברכבת,איך אני מגיע משם לנקודת ההתכנסות? חוץ מהעצות שקיבלת למעלה, כנס לאתר של נתב"ג - מידע על תחבורה בין הטרמינלים וכדומה. אם יש לך עוד ספק, תתקשר למודיעין של השדה ואם עדיין יהיו לך שאלות או ספקות, פנה אליי ואנסה לעזור.
mickey lip פורסם מרץ 12, 2010 דיווח פורסם מרץ 12, 2010 רבותי, למען הסר ספק נרשם מי שמגיע בטוח. אני עוקב אחרי רשימות הסיורים, במידה ואתקל בחבר אשר נרשם ולא הגיע ולא טורח לעדכן את אחד מאנשי צוות החטיבה עד לערב לפני הסיור , שלא יצפה לקבל הזדמנות שניה להגיע לסיורים של החטיבה. רק בעלי סיבה מוצדקת יתקבלו בהבנה ( והכלב אכל לי את הכרטיסיה זה לא תירוץ). אני מבהיר זאת, כי ישנה תופעה של חברים אשר נרשמים תמיד, ולכל סיור ולבסוף לא טורחים להגיע. אותם חברים תופסים משבצת של חבר אחר אשר כן יכול היה להירשם ולהינות במקומם. עלי זה לא מקובל, צוות החטיבה משקיע המון על מנת לתאם סיורים וכנסים, והזילזול בם ובחברי החטיבה לא מתקבל בעין יפה אצלי. לתשומת לבכם. סיור מהנה למי שמגיע. מי שלא יוצא לו הפעם , מבטיח לארגן עוד סיור כזה.
Adam Waiser פורסם מרץ 12, 2010 דיווח פורסם מרץ 12, 2010 איפה נרשמים??? כרגע עוד אין הרשמה והיא תפתח בקרוב. מן הסתם כשזה יקרה כמובן שתצא הודעה מסודרת.
Ron Peer פורסם מרץ 12, 2010 דיווח פורסם מרץ 12, 2010 מי שיש לו כובע או חולצה של VATIL שיגיע איתם.. :wink:
Izik Bakshi פורסם מרץ 12, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 12, 2010 מי שיש לו כובע או חולצה של VATIL שיגיע איתם.. :wink: בהחלט! תודה על התזכורת, שכחתי לציין זאת.
חן מ פורסם מרץ 12, 2010 דיווח פורסם מרץ 12, 2010 האם איכשהו במהלך היום ייצא להיות בטרמינל החדש,או שהאיזור של ישראייר הוא רק בטרמינל הישן?